yok kele bacım, o kadar çok bi düşüş söz konusu değil,bu düşüşte senin şom ağzın yüzünden
Dünkü rezalet bölüme iyi oldu bu düşüş
Aaa demeseydin keşke bunu , sen bırak diye saçma bölümlere devam edilir bilerekDünkü rezalet bölüme iyi oldu bu düşüşBiraz akılları başlarına gelsin yoksa beni de kaybedecekler
Kendileri kaybederAaa demeseydin keşke bunu , sen bırak diye saçma bölümlere devam edilir bilerek
2.Sezon olmasını istiyordum ama şimdi biraz şüphelerim arttı hatta 3.sezon bile oalbilir 3 sezonluk senaryomuz var demişlerKendileri kaybeder
Oha ne 3 sezonu daha 20 bölümde saçmalamaya başladılar 3 sezon hayatta gitmez bu dizi sezon ortasında aniden final yapıp güme gider2.Sezon olmasını istiyordum ama şimdi biraz şüphelerim arttı hatta 3.sezon bile oalbilir 3 sezonluk senaryomuz var demişler@kerem
Hahahah Aaa vlla bilemicem senarist 3 sezonluk senaryomuz var demiş bu forumda bir açılan haberde okudum ama hangisi unuttumOha ne 3 sezonu daha 20 bölümde saçmalamaya başladılar 3 sezon hayatta gitmez bu dizi sezon ortasında aniden final yapıp güme gider
Nedret öldürsün onu tam olsun bu kadar batırdıktan sonra karakteri o son yakışır Vartolu'yaHahahah Aaa vlla bilemicem senarist 3 sezonluk senaryomuz var demiş bu forumda bir açılan haberde okudum ama hangisi unuttum
2 Sezon iyidir ama Vartoluyu ne hallerde görecez bakalım Yamaca şöförlük yapmaz inş
Aaa Medet onuda vurmuşNedret öldürsün onu tam olsun bu kadar batırdıktan sonra karakteri o son yakışır Vartolu'ya
Hadi ya izlememiştim sneak peek'iAaa Medet onuda vurmuş
Celasun bile Vartoluya dikleniyor Vartolu inş tanıtımda göründüğü gibi ağzının payını veriyordur onaHadi ya izlememiştim sneak peek'iŞimdi izledim de, yani orada Vartolu'ya bir şey olmayacağı o kadar belli ki daha ilk görüntüde vermişler ne olduğunu, o sahneden heyecan yaratamayacaklarının farkına varmışlar en azından
Meke bile dikleniyordu geçen bölüm, mahvettiler dağ gibi Vartolu'yuCelasun bile Vartoluya dikleniyor Vartolu inş tanıtımda göründüğü gibi ağzının payını veriyordur ona
Aaa ona tas kafaliii diye bağırması çok komik oluyor amaMeke bile dikleniyordu geçen bölüm, mahvettiler dağ gibi Vartolu'yu
Ben bölüm sayısı olarak İçerde'yi geçmesin istiyorum. 3. sezon olursa yuh yani.2.Sezon olmasını istiyordum ama şimdi biraz şüphelerim arttı hatta 3.sezon bile oalbilir 3 sezonluk senaryomuz var demişler@kerem
Kötü bir bölüm olmasına rağmen yine de zirvede, ona da şükür
Hahah Aaa sanırım Aras kolay kolay bu diziyi bırakmıcak gibi hakkıdırdaBen bölüm sayısı olarak İçerde'yi geçmesin istiyorum. 3. sezon olursa yuh yani.
Içerde'de daha çok seviyordum onu. Burada fifty fifty
Mert karakteri daha iyidi tabi ben kötü adamı tutarum zaten dizilerdeIçerde'de daha çok seviyordum onu. Burada fifty fifty
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?