2 Nisan 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

2.Sezon olmasını istiyordum ama şimdi biraz şüphelerim arttı hatta 3.sezon bile oalbilir 3 sezonluk senaryomuz var demişler :A :A :A @kerem
Oha ne 3 sezonu daha 20 bölümde saçmalamaya başladılar 3 sezon hayatta gitmez bu dizi sezon ortasında aniden final yapıp güme gider :A

Söz duygu sömürüsünün kaymağını iyi yemiş ancak haftaya aynı oranlarına dönerler.

Çukur bu hafta yine bir gizemi çözerek bitirdi. Araya yeni bir heyecan katmaları lazım yoksa tempo düşebilir.

Oha ne 3 sezonu daha 20 bölümde saçmalamaya başladılar 3 sezon hayatta gitmez bu dizi sezon ortasında aniden final yapıp güme gider :A
Hahahah Aaa vlla bilemicem senarist 3 sezonluk senaryomuz var demiş bu forumda bir açılan haberde okudum ama hangisi unuttum :A :A :A

2 Sezon iyidir ama Vartoluyu ne hallerde görecez bakalım Yamaca şöförlük yapmaz inş
:A :A :A

Hahahah Aaa vlla bilemicem senarist 3 sezonluk senaryomuz var demiş bu forumda bir açılan haberde okudum ama hangisi unuttum :A :A :A

2 Sezon iyidir ama Vartoluyu ne hallerde görecez bakalım Yamaca şöförlük yapmaz inş
:A :A :A
Nedret öldürsün onu tam olsun bu kadar batırdıktan sonra karakteri o son yakışır Vartolu'ya :A

Aaa Medet onuda vurmuş :F :F :F
Hadi ya izlememiştim sneak peek'i :A Şimdi izledim de, yani orada Vartolu'ya bir şey olmayacağı o kadar belli ki daha ilk görüntüde vermişler ne olduğunu, o sahneden heyecan yaratamayacaklarının farkına varmışlar en azından :A

Hadi ya izlememiştim sneak peek'i :A Şimdi izledim de, yani orada Vartolu'ya bir şey olmayacağı o kadar belli ki daha ilk görüntüde vermişler ne olduğunu, o sahneden heyecan yaratamayacaklarının farkına varmışlar en azından :A
Celasun bile Vartoluya dikleniyor Vartolu inş tanıtımda göründüğü gibi ağzının payını veriyordur ona :A :A :A