2 Nisan 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 2 9.1%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 7 31.8%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 3 13.6%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 5 22.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Simdi 'Survivor' yayinlandigi cumartesi, pazar ve pazartesi aksamlari birinci oluyor. Peki sali, carsamba, persembe ve cuma'da yayinlansa birinci olabilir miydi veya kac reyting alirdi ? 🙂))
Bana sorarsaniz ilk haftalar iyi gider ondan sonra insanlar zaten sikilmaya baslar ve final de hemen yapilir.

deniz yıldızı ab büyük düsüs yasamıs

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]22[/TD]
[TD]DENİZ YILDIZI[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]19:29:17[/TD]
[TD]20:41:53[/TD]
[TD]00:49:58[/TD]
[TD]2,21[/TD]
[TD]6,76[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok gerilerde kalmıs

Survivor da tartismalar baslayinca reytinglerde artmaya basladi. Acun iki grubtada zirveyi kapmis hatta AB de 13 reytinge Kadar cikmis.

Arka Sokaklar Total de zirveyi kaybetmesine ragmen iyi oranlarla total de 2. AB de 3. Olarak günün basarili yapimlarindan.

Yer Gök Ask Survivor geldikten sonra iki grubtada baya düstü ama Fox tv ye göre hala basarili.

Kim milyoner olmak ister alisildigi gibi yine süper.

Koyu Kirmizi Total de kötü olsada AB dr Yükselmeye devam ederek 19. Sirayi kapmis.

Son iki grubtada yerlerde sürünüyor ama görünüse göre atv bu diziyi 25 bölüm oynatacak.

Bir zamanlar osmanli kiyam düsmüs olsada özellikle AB de gayet basarili.

salı çarşamba perşembe cuma yayınlansada birinci olamazdı onu bildiği için acun o günlere koymaz koysada 3. lükle yetinir..

günü değerlendirmeyi unutmuşum(endgame nerelerde görünmüyor civarda))

pazartesi akşamı umduğum gibi gitmiş koyu kırmızı açık farkla birinci olmuş.. arkadakilerle arasında tarla oluşmuş..

asfalt ağlıyor be abi
)

kıyam reytınglerı total ve ab cok kotu keske turkan soray olmasaydı . Ama trt ye gore cok ıyı

kıyamın reytingleri gittikçe normale dönüyor bu film başladığında söylemiştim muhteşem yüzyılın tırnağı yapmaz kıyam .. kıyam dizisi tarihi çarpıklıklarla dolu herşey yalan.. uydurma bir senaryo gerçekle alakası yok.. sbt trt yi bayağı şişirdi ama tns nin gelişi yaklaştıkça fazla salladığı belli olmasın diye yavaş yavaş düşürüyor... ikincisi muhteşem yüzyılı seven benim gibi bir kaç kişi ilk iki bölümünü izledi belki buda güzel bir filmdir diye.... sonra anladılar filmin ne mal olduğunu bıraktılar izlemeyi

Moderatörün son düzenlenenleri:
osmanlı kıyam sonunda hakettiği reytinglere düşüyor bu bile fazla
son gene gerilerde kalmış bakalım 25 hafta tamamlanaca mı unutma beni bu reytingle 10 yıl sürer gibi
sarayın incisi diğer günlük diziler kadar izlenmiş ab grubunda helal

ben bu yorumuna baktım endgame ama sadece düştü çıktı diye yorum yapmışsın nedeni yok o açıdan enlemesine boylamasına açıklamamışsın dedim.. senin yorumun daha çok gördüğünü aktarmak olmuş değerlendirme pek yok.. mesela osmanlı kıyam ilk haftalarına göre her iki gruptada düştü demişsin nedeni yok düştüde neden düştü

survivor izledim tek kelimeyle mükemmeldi.. ondan hemen sonra hayata gülümseye baktm.. bu programın kısa oluşu ve sunuş tarzı çok hoşuma gidiyor..

survivor 3 günde de 1.oluyor helal olsun acun işi biliyo.osmanlı kıyam düşmüş beklemiyodum

survivor izledim tek kelimeyle mükemmeldi.. ondan hemen sonra hayata gülümseye baktm.. bu programın kısa oluşu ve sunuş tarzı çok hoşuma gidiyor..

show da survivor değilde koyu kırmızı olsaydı koyu kırmızıyı izleyecektin buna eminim.. sende biraz show severlik var

Survivor bu bolum de heyecanliydi... Deniz kum gormek insanin icini aciyor.
Leyla ile mecnuna baktim biraz. Guzele benziyordu bu bolum de..
Bir zamanlar osmanli kiyam cok soft. Aksiyon yok. Varsa da beni heyecanlandirmadi. Izlemeye sabredemedim. Ismi bile bir degisik..
Koyu kirmiziyi da artik izlemiyorum. Zaten final yapacak diyorlar. Yapsin da hepsini oturur film gibi izlerim artik.