son'u izlemiştim ben
reyting listesine bakinca Sanirim tek sen izlemissin sonu))))
Simdi 'Survivor' yayinlandigi cumartesi, pazar ve pazartesi aksamlari birinci oluyor. Peki sali, carsamba, persembe ve cuma'da yayinlansa birinci olabilir miydi veya kac reyting alirdi ? 🙂))
Bana sorarsaniz ilk haftalar iyi gider ondan sonra insanlar zaten sikilmaya baslar ve final de hemen yapilir.
kıyam reytınglerı total ve ab cok kotu keske turkan soray olmasaydı . Ama trt ye gore cok ıyı
TNS'ye son 28 gün !!!
Gerçekliği şüpheli SBT sonuçlarına göre günün analizi şöyle :
1-) Arka Sokalar Total'de sadece 0,01 reyting kaybetmesine rağmen Survivor'un artışı nedeniyle zirveyi kaybetti. Dizi A/B'de ise 0,50 reyting artarak 3.'lüğe kuruldu.
2-) Survivor son günlerde çok yükselmeye başladı. A/B'de geçen haftaya göre 2 reyting artarak 13'ü elde etti. Total'de de 1 reytingi aşan artışla 10'un üstüne çıktı ve zirveyi aldı.
3-) Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam 4. haftasında A/B'de önemli oranda düştü ve zirveden uzaklaştı. Total'de ise ilk 20'ye zar zor girdi.
4-) Yer Gök Aşk da direnemeyenlerden oldu, özellikle A/B'de çok büyük kayba uğradı, 4'leri gördü.
5-) Kim Milyoner Olmak İster A/B'de biraz düştü, Total'de biraz arttı, toplamda olumlu bir seyir izledi, sırası da oldukça iyi.
6-) Kanıt geçen haftaki çıkışını sürdürüyor. Biraz kayba uğramasına rağmen sıra olarak yükseldi.
7-) Son izlenmeme rekorları kırmaya devam ediyor. Geçen haftadan farklı değil durum, Total'de sadece 2,50 share alabildi.
😎 Finale yaklaşılan Koyu Kırmızı'da da düşüş var ama önemsenecek değerlerde değil, A/B'de 6 share alarak SON dizisine göre hayli başarılı oldu.
9-) Haberlerde Birand biraz geriye düşmüş, artık ATV ve Show da iddialı. Dündar'sız tabloda herkes yakın reyting alıyor diyebiliriz.
10-) Beni Affet ve Evim Şahane bildiğimiz sıralarda, ikisi de Total'de daha başarılı. Dün Doktorum bir atak yapıp 30'lara gelmiş, bakalım o sıralarda kalabilecek mi ?
survivor izledim tek kelimeyle mükemmeldi.. ondan hemen sonra hayata gülümseye baktm.. bu programın kısa oluşu ve sunuş tarzı çok hoşuma gidiyor..
Vallah kumandayı bana vermediler
Herkese iyi günler ben daha yeni okuldan geldim daha kahvalti etmedim ben gidim yiyim gelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?