2 Nisan 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 2 9.1%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 7 31.8%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 3 13.6%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 5 22.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Pazartesi neler oldu ?

Survivor mu ? Arka Sokaklar mı ? Yer Gök Aşk mı ? Bu haftanın lideri hangisi oldu ?

Sonuçlar belli oldu...

Son düzenleme:
Bir hafta Yetenek Sizsiniz'in yarı finaline yenilmişti, eğer iddialı değilse bu hafta ikinci olmuş olabilir totalde. A/B'nin ikinci ise Osmanlı Kıyam'dır herhalde, değişmez. :)

kıyam reytınglerı total ve ab cok kotu keske turkan soray olmasaydı . Ama trt ye gore cok ıyı

koyu kırmızı ab ilk 20 gırmıs

son kotu gıtmıs

osmanlı kıyam çok kötu gıdıo

survıvor ıkı gruptada zırve almıs

TNS'ye son 28 gün !!!

Gerçekliği şüpheli SBT sonuçlarına göre günün analizi şöyle :

1-) Arka Sokalar Total'de sadece 0,01 reyting kaybetmesine rağmen Survivor'un artışı nedeniyle zirveyi kaybetti. Dizi A/B'de ise 0,50 reyting artarak 3.'lüğe kuruldu.

2-) Survivor son günlerde çok yükselmeye başladı. A/B'de geçen haftaya göre 2 reyting artarak 13'ü elde etti. Total'de de 1 reytingi aşan artışla 10'un üstüne çıktı ve zirveyi aldı.

3-) Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam 4. haftasında A/B'de önemli oranda düştü ve zirveden uzaklaştı. Total'de ise ilk 20'ye zar zor girdi.

4-) Yer Gök Aşk da direnemeyenlerden oldu, özellikle A/B'de çok büyük kayba uğradı, 4'leri gördü.

5-) Kim Milyoner Olmak İster A/B'de biraz düştü, Total'de biraz arttı, toplamda olumlu bir seyir izledi, sırası da oldukça iyi.

6-) Kanıt geçen haftaki çıkışını sürdürüyor. Biraz kayba uğramasına rağmen sıra olarak yükseldi.

7-) Son izlenmeme rekorları kırmaya devam ediyor. Geçen haftadan farklı değil durum, Total'de sadece 2,50 share alabildi.

😎 Finale yaklaşılan Koyu Kırmızı'da da düşüş var ama önemsenecek değerlerde değil, A/B'de 6 share alarak SON dizisine göre hayli başarılı oldu.

9-) Haberlerde Birand biraz geriye düşmüş, artık ATV ve Show da iddialı. Dündar'sız tabloda herkes yakın reyting alıyor diyebiliriz.

10-) Beni Affet ve Evim Şahane bildiğimiz sıralarda, ikisi de Total'de daha başarılı. Dün Doktorum bir atak yapıp 30'lara gelmiş, bakalım o sıralarda kalabilecek mi ?

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]19[/TD]
[TD]KOYU KIRMIZI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:49:02[/TD]
[TD]22:54:44[/TD]
[TD]01:35:56[/TD]
[TD]2,49[/TD]
[TD]6,11[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]38[/TD]
[TD]SON[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]21:06:52[/TD]
[TD]22:50:34[/TD]
[TD]01:20:26[/TD]
[TD]1,68[/TD]
[TD]4,09[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sonla koyu kırmızı yı karsilastirmak hata koyu kırmızı bence baska günde il 20 de olurtdu total ve ab de hayirli olsun simdiden ismi ve ozan güven karakteri olmamıstı

Dun survivorda survivorun en yakisiklisi captan dusmus sibel tuzunu devirmesi hic supriz olmadi. turkiyede genel olarak yarismalari kizlarimizin buyuk katkisiyla yakisikli erkekler kazaniyor :)))))))

Dun survivor asiri SIKICIydi ama yine brinci oldu. sebebi acik secik sbt denekleri. sbt denekleri sadece agirlik cocukdan olusmuyor ve kimse deginmedi ama genclerde buyuk oranda olusuyor. yaslilara yer yok sbt de :))))

muck bile 7-8reyting gordu sbt de :))))) malum agb de hic bir genclik dizisi tutmuyordu ama sbt de gencler patladi. sanirim bunun sebebi denekler fazla kirsaldan secilmis buyuk sehirler unutulmus gibi duruyor. neyse tns gelince hersey tersine doner. stv ve fox ve showtv dusecek gibi

- Survivor her zaman olduğu gibi harikaydı. İki grupta da 1.olmuş.

- Kıyam gerilemiş.

- Doktorum fırlamış.

- Milyoner totalde pek tutunamıyor.

- Yeni Bir Hayat o saatte olmuyor! Düşük reyting...

- Beni Affet biraz düşmüş sanki.

- Haber grubunda Birand gerilemiş. Star'ın yine haberlerde adı bile geçmiyor. Zaten Star'ın amacının reyting olmadığını düşünmeye başladım.

yer gök aşk dün çok heyecanlıydı ama düşmüş bu beni çok şaşırttı yer gök aşkın bomboş bölümleri daha yüksek reyting alıyordu dünkü bölümün en az 25 share almasını bekliyordum

yer gök aşk dün çok heyecanlıydı ama düşmüş bu beni çok şaşırttı yer gök aşkın bomboş bölümleri daha yüksek reyting alıyordu dünkü bölümün en az 25 share almasını bekliyordum

Survivor baskılamıştır muhtemelen, diziler arasında sadece Arka Sokaklar yükselebilmiş, o da A/B'de.