2 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 2 12.5%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 56.3%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 18.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Muhteşem Yüzyıl artık belli total 11 a/b 14 eski reytinglerine(12-16) yükseleceğini sanmıyorum.

Beni Affet'te noldu dün? :-/ Maşallah diyelim.

Sakarya Fırat'ın Kuzey'i geçmesini 4 gözle bekliyorum.:D

Eyvah Düşüyorum baymış herkesi. Umutsuz Ev Kadınlarına yönelmişler. Zaten Eyvah D. 1 günde bile sıkıyor insanı bir de 2 güne çıkardılar.

muhteşem yüzyıl gene rakipsiz artık düşmesi zor zirveden
kuzey güney-sakarya fırat rekabetinde sakarya fırat ın geçer inş.seneye
tui beklediğim gibi çöktü
çocuklar duymasında espri kalitesi yerlerde eskiyi mumla aratıyor
beni affet arada böyle zirve yapıp düşüyor eski reytingiine
trt kor dizisini değiştirmiş 10 bölüme yükselir o da

Bence Çocuklar Duymasın ın espri kalitesi gayet yerinde :D

Ama Cumartesi gününe atsalar 4 reyting 4,5 reyting alır ama pt 2 ye geçen hafta tekrarını pota 2 de vermişlerdi çok iyi sonuçlar almıştı.. İnşallah reytinglerini biraz daha toparlar da 3.Sezon da oynar :D

Sakarya Fırat a gelirsek herhalde bu sezon bitirebilirler arada bir Çocuklar Duymasın a reklamlar girdiği zaman açıp bakıyorum da bana öyle bir izlenim geldi.İnşallah 3.sezonda oynar:D Sakarya Fırat Güzel Bir Dizi Onu da Seviyorum:D

Son düzenleme:
muhteşem yüzyıl yine muhteşem sonuçlar almı tebrikler ..

tns yi bekliyoruz hala ....

Kreys kendi açtığın konuya bakarsan öyle olmayacağı açık. :D SBT'yi eleştirenler, TNS'yi daha da çok eleştirecek, çünkü Total'de KVP, Pepe, Şefkat Tepe gibi diziler büyük ivme kazanacak büyük ihtimalle.

endgame vadiyle pepe yi aynı cümlede kullanman sinirimi bozdu sanki vadi nin ab grubu 2-3 reyting totalle arasında sadece 1 reyting var ve vadi ab de de en çok izlenen dizilerden biri siz kurtlar vadisi ni zenginler izlemiyo sanıyosunuz heralde vadiyi siyasiler falan hiç kaçırmazlar zengin kesimin en sevdiği dizilerdendir enteresan bi algı oluşmuş sende.

Muhtesem Yuzyil , total'de reytinglerini artirmis cok sevindim a/b'de ayni 0.01 reyting bisey degil.Ayrica Oyle Bir Gecer Zaman Ki ve Muhtesem Yuzyil ikiside cok iyi diziler ve en cok izlenenler ikisinide hic bir dizi sali ve carsamba gunleri zirveden indiremez.A/b'de zaten en cok izlenen diziler . total'de yine en cok izlenenler bide Fatmagul var.:watermelon:

tui seyrettim dizinin finali yakın gibi gözüküyor son bölümde dünyaya döneceklerdi ziyanın gemisi tekrar geldi savaş yaptılar senaryoyu tekrarladılar böyle giderse bende izlemeyebilirim