2 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 2 12.5%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 56.3%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 18.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Bu tablo da beni en cok sevindiren Sakarya Firat in AB de 1 Reyting artmasi ve cocuklar Duymasin in Total de 1.06 Reyting artmasi. Insallah bu iki dizi nin yükselisi devam eder

Bu tablo da beni en cok sevindiren Sakarya Firat in AB de 1 Reyting artmasi ve cocuklar Duymasin in Total de 1.06 Reyting artmasi. Insallah bu iki dizi nin yükselisi devam eder

A/B'de tuhaf şekilde ana dizi sabit kalmış, küçük diziler yükselmiş.

13. mesaja yorum da eklendi, okumak isteyen olursa diye bildirmek istedim.

Bence günün en çok dikkat çekeni Abbas Güçlü'nün A/B'de aldığı sıra.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]49[/TD]
[TD]ABBAS GÜÇLÜ İLE GENÇ BAKIŞ - 10. YIL[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]25:13:08[/TD]
[TD]25:59:59[/TD]
[TD]00:46:51[/TD]
[TD]1,41[/TD]
[TD]14,59[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]4[/TD]
[TD]MUHTEŞEM YÜZYIL - OZET (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:59:20[/TD]
[TD]20:44:55[/TD]
[TD]00:45:35[/TD]
[TD]5,35[/TD]
[TD]15,15[/TD]
[/TR]

Özeti bile ucmus [/TABLE]

gecen haftada dedıgım gıbı sbt myyı obgzknın bı reytıng arkasına atıyor cok sacma bu sonuclar..

Dün SBT'den özetin arttığını fark etmiştim ama nedenini pek anlamadım.

Özet artınca yeni bölümün çok fazla artması bekleniyor ama öyle denk gelmemiş.

gecen haftada dedıgım gıbı sbt myyı obgzknın bı reytıng arkasına atıyor cok sacma bu sonuclar..

Şimdilik ÖBGZ düşüyor, Muhteşem Yüzyıl değişmiyor pek, 1-2 haftaya ÖBGZ geriye düşer, Muhteşem Yüzyıl artmaz yine.
Böylece zirveyi alır Muhteşem Yüzyıl.

mükemmel oranlar almıs m.yüzyıl 1.42 dakka 2 saat 10 dakka yapsalardi dahada artardi süre çok az ona ragmen fark atmis helal olsun eyvah düsüyorum düsmesi normal çünkü futbol atesi vardi maç özeti verldi o kısmı atlamıssın

Onları gördüm ama bu kadar düşmesi bana garip geldi, ayrıca o saatte düşmeyen programlar da olmuş, Umutsuz Ev kadınları artmış bile diyebiliriz.

Onları gördüm ama bu kadar düşmesi bana garip geldi, ayrıca o saatte düşmeyen programlar da olmuş, Umutsuz Ev kadınları artmış bile diyebiliriz.

total 11 ab 8 mükemmel bir rakam helal olsun eser yenenler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Muhteşem her haftaki gibi yine geçememiş ab de Öbgzk yı
)))
Kimsede De demesin sbt Öbgzk Muhtesemi arkasına atmış diye kabullenin artık her hafta muhtesemi arkasına atiyo öyle bir gecer zaman ki...
Bı düştü diye hemen yakında mynin arkasına girer lafları komik....

Olabilir dedim sadece, ayrıca yeni düşmedi, son haftalarda düşüş trendine girdi tekrardan. İyi bölüme rağmen düşüyorsa bence hep düşebilir.

yakup salı günü iddalı bir yapim yok seksenler geldi bi ab ö.b.g.z reytingini çaldi biraz bide atv hamle yapsa düsüs yasayabilir kötü demiyor kimse

Olabilir dedim sadece, ayrıca yeni düşmedi, son haftalarda düşüş trendine girdi tekrardan. İyi bölüme rağmen düşüyorsa bence hep düşebilir.

Sbt de bu lafı söylemem pek olmamış..
Çünkü fatmagulun en iyi bölümlerinde 13 den 11 düşüyodu ama enn olaysız durağan bölümde ise 12 buçuklara çıkıyodu.. Senin dediğin Agb için geçerli, Sbtnin hic bı doğruluğu yok o yüzden su. Yorumlara göresek cok kararlı bı düşünce olmaz sadece Öbgzk degil my icinde geçerli ,tamam my Öbgzk yı geçemiyor bunu hepimiz biliyoruz ama muhteseminde 11 lerde alması cok saçma ve fatmagulunde öyle.. Ama siz de ciddi ciddi cok önemsermiş gibi su Sbt yı yorumlamanız ilginç...

tns yok mecbur buna göre yapmak zorunda kaliyoruz kanallar önemsiyor ama tns daha çok bekledikleri kesin

Çok önemsemiyorum aslında, ben baştan beri SBT'yi eleştiriyorum. Şu an yorumluyor olmam %100 güveniyorum anlamına gelmez. Ben konuşacak konu olsun diye kullanıyorum SBT'yi. TNS çıktıktan sonra SBT'yi yorumlamayacağım karşılaştırmalar hariç tabi.

sbt ve tns arasindaki tek fark
tns agb kopyasi olacak

yakup salı günü iddalı bir yapim yok seksenler geldi bi ab ö.b.g.z reytingini çaldi biraz bide atv hamle yapsa düsüs yasayabilir kötü demiyor kimse

Bak ne olursa olsun Öbgzk cok etkilemez , bam kuzey Güney de ilk baslarda 9 larda başladı sonra my karşısında direnemedi..
Aynısı Öbgzk icinde geçerli . Seksenler Öbgzk reytingini çalmış degil zamanın da aynı gündeki diziler 18 , 16 , 9 falan aliyodu ve toplamı fazla bu reytinglerin ama Sbt nin en fazla reytingi 14 yada 15.. Gercek bı Ölcek olsa bunlar konuşulmadı iste neyse herseyi herkes biliyoda demeye dili varmiyo..

muhteşem yüzyıl gene rakipsiz artık düşmesi zor zirveden
kuzey güney-sakarya fırat rekabetinde sakarya fırat ın geçer inş.seneye
tui beklediğim gibi çöktü
çocuklar duymasında espri kalitesi yerlerde eskiyi mumla aratıyor
beni affet arada böyle zirve yapıp düşüyor eski reytingiine
trt kor dizisini değiştirmiş 10 bölüme yükselir o da

sbt ve tns arasindaki tek fark
tns agb kopyasi olacak

Kreys kendi açtığın konuya bakarsan öyle olmayacağı açık.
SBT'yi eleştirenler, TNS'yi daha da çok eleştirecek, çünkü Total'de KVP, Pepe, Şefkat Tepe gibi diziler büyük ivme kazanacak büyük ihtimalle.

görecegiz popüler kanallar üstün olacak yine kanal d show star atv fox gibi kanallar

digerleri nallari dikecek stv yarisa girebilir tnt ise persembe patlama yapacaktir