2 Mayıs 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 2 12.5%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 56.3%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

• Sakarya Fırat (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 18.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl, yine açık ara farkla zirvede yer almayı başardı.

İkincilik yarışında ise galip çıkan yine Kuzey Güney oldu.

Sakarya Fırat, totalde 3. A/B'de ise 4. olarak başarısını sürdürdü.

Türk'ün Uzayla İmtihanı totalde iyi gitmesine rağmen A/B'de Show TV ortalmasının epey altında kalıyor.

Son haftalarda büyük düşüşte olan Çocuklar Duymasın, bu hafta oranlarını ve sırasını yükseltmeyi başardı. Özellikle totalde yeniden 10 shareye yaklaşarak dikkat çekti.

Eyvah Düşüyorum, bu hafta düşüşe geçti. A/B'de 5 sıra birden kaybederek 8. sıraya geriledi.

Umutsuz Ev Kadınları'nın tekrarı özellikle A/B'de çok iyi giderek neredeyse yeni bölüm kadar izlendi.

Show'dan Star'a transfer olan Beni Affet, yükselmeye devam ediyor. Dizi 20 shareyi de geçti ve Fox'un günlük dizilerini geride bırakarak günün en çok izlenen günlük dizisi oldu.

Son düzenleme:
2-3 haftadır gelen sonuçlarla kuzey güney in rakbinin sakarya fırat olduğu tescillendi:)

hakediyor ama sakarya fırat muhteşem olmasa izlerim kesinlkle arada izliyorum da :)
kuzeye denk geldim reklem arasında simay dağılmış konu kalmamış heralde:F

Star'i izleyemiyorum artik. Frekans, uydu felan hepsi degismis :(

Muhtesem Yuzyil gorundugu gibi yine rakibine fark atmis bakalim reytingleri nekadar cikacak?

Reyting sonuçları eklenmiştir, karşılaştırmalı reyting tablosu ve günün yorumu birazdan 13. mesajda. :)

m.yüzyıl farkı

beni affet dünün acısını çıkarmıs işci bayramı çıkısı 21 share almis mükemmel oranlar canımın içi 56 basamak yükselmis ab de

Muhtesem Yüzyil iki grubtada oranlarini yükselterek ve yine rakiplerine fark atarak zirveyi kapmis.

Kuzey Güney iki grubtada ikinci sirada oda AB de yine 7 Reytinge cikmis.

Sakarya Firat yine cok basarili Total de 3. Olurken AB de 4. Sirada, bu arada bu hafta birde AB de daha yüksek oranlar almis.

Cocuklar Duymasin ise bu zorlu günde yine cok iyi direniyor, atv su inadini birakip özeti kisa tutsa Dizi yükselir.

TUI erimeye devam ediyor özellikle AB de 2 reytinge Kadar düstü.

Kurt Kanunu iki grubtada ilk 100 e girmis olsada oranlari cok kötü

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da yukselmis. Tebrik ediyorum
Kuzey Güney ikincilikte. Harika gidiyor.
Beni Affet iki grupta da atağa gecerek Totalde Focus filmin en çok izlenen dizisi olmuş. Unutma beni'yi geride bırakmış. AB'de 2 reyting birden artmiş
Cocuklar duymasın bu zorlu günde aslında iyi reyting alıyor. Gunü değişmeli
Seyircinin turkun uzayla imtihanı ile imtihanı Totalde izleniyor. O da Showda diy. AB'de kendi özetine geçilmiş
Vallah Foxta Pazartesi ve Cumartesi dısında ne yayınladığını kestiremiyorum
Canımın ici AB'de tekrar yukselmis. Zamanla yukselecektir. Sonuçta beni affet bile başlarken 1 reyting aliyordu. Zamanla izlenecek

13. mesajdaki karşılaştırmalı tabloya bakmanızı öneririm, Muhteşem Yüzyıl'ın sadece bir grupta arttığını görmüş olursunuz. :smile:

Edit : Tabloda hata yokmuş, güvenle bakabilirsiniz. :smile: