2 Mart 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Vuslat (TRT1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Yasak Elma her hafta yükseliyor, tebrikler. 👏
Survivor dün paso reklam verdi, bekliyordum bu sonuçları.
Paso reklam verdi diye bir tabir olamaz çünkü kurallar gereceğince 1 saat diliminde sadece 12 dakika reklam verilebilir. Her kanal aynı miktarda reklam veriyor yani. Sadece reklam kuşağına girme stratejileri değişiyor.

Reactions: cookies
Paso reklam verdi diye bir tabir olamaz çünkü kurallar gereceğince 1 saat diliminde sadece 12 dakika reklam verilebilir. Her kanal aynı miktarda reklam veriyor yani. Sadece reklam kuşağına girme stratejileri değişiyor.
Onu biliyoruz, demek istediğim pazar 2 kuşak, cumartesi 3 kuşak verirken dün 5 kuşak reklam verdi. Daha kolay günlerde daha az bu zorlu günde daha fazla reklam verdi demek istiyorum, ha vermeseydi de çok fazla birşey değişmezdi ama yinede strateji yapabilirlerdi.

Haftasonu 2 kuşak reklam vereceğini sanmıyorum Acun'un, tabi reklmsız yayınlama gibi bir strateji uygulamadıysa...
TV8 genelde reklam kuşaklarını birleştiriyor 21.45-22.00, 22.00-22.15 gibi. Sen bunu tek kuşak sanıyorsun galiba.

İzledim ki biliyorum pazar 2 kuşak verdiğini. Hayır 21.45 - 22.15 arasını 2 kuşak sayıyorum çünkü olması gereken öyle.

Çukur daha da beter dipleri görürsün inşallah dün ki bölüm neydi öyle bu bile fazla..

Son düzenleme:
Survivor için çok üzüldüm.