2 Mart 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Vuslat (TRT1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Yasak Elma her hafta yükseliyor, tebrikler. 👏
Survivor dün paso reklam verdi, bekliyordum bu sonuçları.
Paso reklam verdi diye bir tabir olamaz çünkü kurallar gereceğince 1 saat diliminde sadece 12 dakika reklam verilebilir. Her kanal aynı miktarda reklam veriyor yani. Sadece reklam kuşağına girme stratejileri değişiyor.

• Beğendim
Reactions: cookies
Paso reklam verdi diye bir tabir olamaz çünkü kurallar gereceğince 1 saat diliminde sadece 12 dakika reklam verilebilir. Her kanal aynı miktarda reklam veriyor yani. Sadece reklam kuşağına girme stratejileri değişiyor.
Onu biliyoruz, demek istediğim pazar 2 kuşak, cumartesi 3 kuşak verirken dün 5 kuşak reklam verdi. Daha kolay günlerde daha az bu zorlu günde daha fazla reklam verdi demek istiyorum, ha vermeseydi de çok fazla birşey değişmezdi ama yinede strateji yapabilirlerdi.

Onu biliyoruz, demek istediğim pazar 2 kuşak, cumartesi 3 kuşak verirken dün 5 kuşak reklam verdi. Daha kolay günlerde daha az bu zorlu günde daha fazla reklam verdi demek istiyorum, ha vermeseydi de çok fazla birşey değişmezdi ama yinede strateji yapabilirlerdi.
Haftasonu 2 kuşak reklam vereceğini sanmıyorum Acun'un, tabi reklmsız yayınlama gibi bir strateji uygulamadıysa...
TV8 genelde reklam kuşaklarını birleştiriyor 21.45-22.00, 22.00-22.15 gibi. Sen bunu tek kuşak sanıyorsun galiba.

Haftasonu 2 kuşak reklam vereceğini sanmıyorum Acun'un, tabi reklmsız yayınlama gibi bir strateji uygulamadıysa...
TV8 genelde reklam kuşaklarını birleştiriyor 21.45-22.00, 22.00-22.15 gibi. Sen bunu tek kuşak sanıyorsun galiba. Bir de bölüm
İzledim ki biliyorum pazar 2 kuşak verdiğini. Hayır 21.45 - 22.15 arasını 2 kuşak sayıyorum çünkü olması gereken öyle.

Çukur daha da beter dipleri görürsün inşallah dün ki bölüm neydi öyle bu bile fazla..

Son düzenleme: