batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,252
- Puanı
- 1,061
Most dizi tutturamamasıyla meşhurBu söylediğine kendi bile inanamıyor
Most dizi tutturamamasıyla meşhurBu söylediğine kendi bile inanamıyor
Hayat Şarkısı?Most dizi tutturamamasıyla meşhur
Ay onu tutmuş diye mi görüyorsun 3-5 reyting alıyor işte çok şey etmeye gerek yokHayat Şarkısı?
@Aserat seninle ilgilensinAy onu tutmuş diye mi görüyorsun 3-5 reyting alıyor işte çok şey etmeye gerek yok
Hayat Şarkısı, İkinci Bahar, Merhamet ve Sıla da tutmamıştı zaten haklısın.Most dizi tutturamamasıyla meşhur
EDHO'ya rakip olan hiçbir dizi tutmamıştır onun mantığı öyle işliyorHayat Şarkısı, İkinci Bahar, Merhamet ve Sıla da tutmamıştı zaten haklısın.
Sıla tutmuştu da Hayat Şarkısı benim gözümde tutmuş bir dizi değil. EDHO-Anne-Survivor üçlüsünün reytingini arttırmasıyla her an Poyraz Karayel akıbeti yaşayabilirHayat Şarkısı, Merhamet ve Sıla da tutmamıştı zaten haklısın.
Siz gidin Hayat Şarkısı ile yarışın biz tek siz hepinizEDHO'ya rakip olan hiçbir dizi tutmamıştır onun mantığı öyle işliyor
50.bölüm oldu hemen hemen sanıyorum demek ki tütmüşSıla tutmuştu da Hayat Şarkısı benim gözümde tutmuş bir dizi değil. EDHO-Anne-Survivor üçlüsünün reytingini arttırmasıyla her an Poyraz Karayel akıbeti yaşayabilir
Siz gidin Hayat Şarkısı ile yarışın biz tek siz hepiniz
Anne ensenizde her an bir grupta yine alabilirizSıla tutmuştu da Hayat Şarkısı benim gözümde tutmuş bir dizi değil. EDHO-Anne-Survivor üçlüsünün reytingini arttırmasıyla her an Poyraz Karayel akıbeti yaşayabilir
Siz gidin Hayat Şarkısı ile yarışın biz tek siz hepiniz
Arkadaşı hayalleri ile baş başa bırakmak iyi olur. Ona kalsa Cesur Yürek gelecek hafta 5 reyting alacak.50.bölüm oldu hemen hemen sanıyorum demek ki tütmüş
Anne ensenizde her an bir grupta yine alabiliriz
@batuhankaralar bu lafın altında kalmazArkadaşı hayalleri ile baş başa bırakmak iyi olur. Ona kalsa Cesur Yürek gelecek hafta 5 reyting alacak.
Onu @Çiğdem-'e sor ne zaman 5 garanti dese reytingimiz düşüyorArkadaşı hayalleri ile baş başa bırakmak iyi olur. Ona kalsa Cesur Yürek gelecek hafta 5 reyting alacak.
Konusu açılmışken iyi oldu Cesur Yürek 20.bölüme geliyor o zaman evet sanıyorum galiba muhtemelen o da tütmüş50.bölüm oldu hemen hemen sanıyorum demek ki tütmüş
Anne ensenizde her an bir grupta yine alabiliriz
Yani Hayat Şarkısı en azından 6-7 reytingleri görmüş bir dizi Cesur Yürek daha 5 alamadıOnu @Çiğdem-'e sor ne zaman 5 garanti dese reytingimiz düşüyor
Konusu açılmışken iyi oldu Cesur Yürek 20.bölüme geliyor o zaman evet sanıyorum galiba muhtemelen o da tütmüş
Ay hem sen neden Hayat Şarkısı kozunu kullandın sırf konuya @Aserat'ı çekip kaçmak için dimi seni gidi seniYani Hayat Şarkısı en azından 6-7 reytingleri görmüş bir dizi Cesur Yürek daha 5 alamadı
Most dizi tutturamıyor diyen sensin, o da doğal olarak kanıtı ortaya sürdü. Yani suç onda değil.Ay hem sen neden Hayat Şarkısı kozunu kullandın sırf konuya @Aserat'ı çekip kaçmak için dimi seni gidi seni
Most'un İkinci Bahar ve Sıla dışında tutturduğu dizi olmaması konusunda ısrarcıyım. Konuya seni etiketlemesi manidar ben ondan şey ettimMost dizi tutturamıyor diyen sensin, o da doğal olarak kanıtı ortaya sürdü. Yani suç onda değil.
Yoo Hayat Şarkısı mıntıkası onda ondanMost'un İkinci Bahar ve Sıla dışında tutturduğu dizi olmaması konusunda ısrarcıyım. Konuya seni etiketlemesi manidar ben ondan şey ettim