batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,303
- Puanı
- 1,061
Most dizi tutturamamasıyla meşhurBu söylediğine kendi bile inanamıyor![]()
Most dizi tutturamamasıyla meşhurBu söylediğine kendi bile inanamıyor![]()
Hayat Şarkısı?Most dizi tutturamamasıyla meşhur![]()
Ay onu tutmuş diye mi görüyorsun 3-5 reyting alıyor işte çok şey etmeye gerek yokHayat Şarkısı?![]()
@Aserat seninle ilgilensinAy onu tutmuş diye mi görüyorsun 3-5 reyting alıyor işte çok şey etmeye gerek yok![]()
Hayat Şarkısı, İkinci Bahar, Merhamet ve Sıla da tutmamıştı zaten haklısın.Most dizi tutturamamasıyla meşhur![]()
EDHO'ya rakip olan hiçbir dizi tutmamıştır onun mantığı öyle işliyorHayat Şarkısı, İkinci Bahar, Merhamet ve Sıla da tutmamıştı zaten haklısın.![]()
Sıla tutmuştu da Hayat Şarkısı benim gözümde tutmuş bir dizi değil. EDHO-Anne-Survivor üçlüsünün reytingini arttırmasıyla her an Poyraz Karayel akıbeti yaşayabilirHayat Şarkısı, Merhamet ve Sıla da tutmamıştı zaten haklısın.![]()
Siz gidin Hayat Şarkısı ile yarışın biz tek siz hepinizEDHO'ya rakip olan hiçbir dizi tutmamıştır onun mantığı öyle işliyor![]()
50.bölüm oldu hemen hemen sanıyorum demek ki tütmüşSıla tutmuştu da Hayat Şarkısı benim gözümde tutmuş bir dizi değil. EDHO-Anne-Survivor üçlüsünün reytingini arttırmasıyla her an Poyraz Karayel akıbeti yaşayabilir
Siz gidin Hayat Şarkısı ile yarışın biz tek siz hepiniz![]()
Anne ensenizde her an bir grupta yine alabilirizSıla tutmuştu da Hayat Şarkısı benim gözümde tutmuş bir dizi değil. EDHO-Anne-Survivor üçlüsünün reytingini arttırmasıyla her an Poyraz Karayel akıbeti yaşayabilir
Siz gidin Hayat Şarkısı ile yarışın biz tek siz hepiniz![]()
Arkadaşı hayalleri ile baş başa bırakmak iyi olur. Ona kalsa Cesur Yürek gelecek hafta 5 reyting alacak.50.bölüm oldu hemen hemen sanıyorum demek ki tütmüş
Anne ensenizde her an bir grupta yine alabiliriz![]()
@batuhankaralar bu lafın altında kalmazArkadaşı hayalleri ile baş başa bırakmak iyi olur. Ona kalsa Cesur Yürek gelecek hafta 5 reyting alacak.![]()
Onu @Çiğdem-'e sor ne zaman 5 garanti dese reytingimiz düşüyorArkadaşı hayalleri ile baş başa bırakmak iyi olur. Ona kalsa Cesur Yürek gelecek hafta 5 reyting alacak.![]()
Konusu açılmışken iyi oldu Cesur Yürek 20.bölüme geliyor o zaman evet sanıyorum galiba muhtemelen o da tütmüş50.bölüm oldu hemen hemen sanıyorum demek ki tütmüş
Anne ensenizde her an bir grupta yine alabiliriz![]()
Yani Hayat Şarkısı en azından 6-7 reytingleri görmüş bir dizi Cesur Yürek daha 5 alamadıOnu @Çiğdem-'e sor ne zaman 5 garanti dese reytingimiz düşüyor
Konusu açılmışken iyi oldu Cesur Yürek 20.bölüme geliyor o zaman evet sanıyorum galiba muhtemelen o da tütmüş![]()
Ay hem sen neden Hayat Şarkısı kozunu kullandın sırf konuya @Aserat'ı çekip kaçmak için dimi seni gidi seniYani Hayat Şarkısı en azından 6-7 reytingleri görmüş bir dizi Cesur Yürek daha 5 alamadı![]()
Most dizi tutturamıyor diyen sensin, o da doğal olarak kanıtı ortaya sürdü. Yani suç onda değil.Ay hem sen neden Hayat Şarkısı kozunu kullandın sırf konuya @Aserat'ı çekip kaçmak için dimi seni gidi seni![]()
Most'un İkinci Bahar ve Sıla dışında tutturduğu dizi olmaması konusunda ısrarcıyım. Konuya seni etiketlemesi manidar ben ondan şey ettimMost dizi tutturamıyor diyen sensin, o da doğal olarak kanıtı ortaya sürdü. Yani suç onda değil.![]()
Yoo Hayat Şarkısı mıntıkası onda ondanMost'un İkinci Bahar ve Sıla dışında tutturduğu dizi olmaması konusunda ısrarcıyım. Konuya seni etiketlemesi manidar ben ondan şey ettim![]()