2 Mart 2016 Çarşamba Reyting Sonuçları

Evet neyse dizimizin farki Survivor olmasina ragmen artıyor
Survivor dizileri etkileyemiyor bu sezon, 5 reytingi de gördü sonunda.
Acun baktı ki bu sezon reytingler düşük dün konseyde bu hafta fazla malzememiz olduğu için Çarşamba da yayınladık haftaya Çarşamba yeni bölüm olmayacak dedi.

melun efe kulumuzla mı konuşuyon .ss

Bahanesi Acunun
Cidden ozeti gecemiyor komik
Carsambaya koymaz artik

Aile işi çok kötü gitmiş. Üzüldüm. İlk bölümü izledim sadece:/

Survivor da
Semih 1.ciliği yine kimse göremedi
Gerçi 9 ay gördüler o yeter

Fragmanlarda kız şarkı şarkı söylerken bildiğin yeşilcam kıvamında söylüyordu. Yuvarlıyordu şarkıları
Balıkçı olması filan da Turkan Şoray'ın bir filmi vardı ordaki gibiydi. Bazı dialogları da öyleydi ilk bölümde
Bu filmdi bahsettiğim. Bu şarkıyı da söylerse şaşirmam

Bahanesi Acunun
Cidden ozeti gecemiyor komik
Carsambaya koymaz artik
Poyraz'ım da etkilenmemiş ab ve abc1'de 7'yi geçmiş, Kara Sevda kötü etkilenmiş biraz.

Acun All-Star'dan sonra zayıf bir kadro oluşturmuş, bu sezonu hafife almasının cezasını çeksin bakalım.
Yine de kötü değil tabii izlettiriyor kendini ama eski sezonlardaki havanın olmadığı açık.

Ne zaman dedi?

Dizide işlenilen konu da zaten yeşilçam filmlerinden alıntı mesela konuşamayan küçük kızın dili çözüldü mutlu aileyi görünce, fon müzikleri de keza.
Bu arada bu dizi de uyarlamaymış Best Favorite Family mi ne öyle bir diziden.

Konseyin başlarında
Konsey zamanı acun nasıl bilsin reytingi
ama denemek için yayınlandiği belliydi. 13 reytingli dizi ile kapışıp bu sonu alması fazla üzmemiştir acunu

Araştırayım. Bu arada kırgın çiçeklerde uyarlamamı? Yoksa kore fanı birisi ingilizce olarak paylaşım mı yapmiş kore oyuncularla anlamadım
ama konu aynısıydı

Konsey zamanı nasıl bilsin reytingleri derken
İyi oldu böyle ya, geçen sezonki reytingleri alsa çoktan 6 güne geçmişti.

Yok ya sanmam Kırgın Çiçekler bildiğin bizden bir hikaye ama araştırdım cidden kore uyarlaması olduğuna dair bir bilgi yok.

Poyraz Karayel'in dünkü bölümü fena sayılmazdı, ama sezon içerisinden çok daha iyileri vardı. Sefer'in ölümüyle birlikte yeniden 7'yi geçmiş, ama gelecek hafta biraz düşer diye düşünüyorum.

Aile İşi güzel bir dizi, ama sürekli düşmesi hayra alamet değil. Bu hafta özellikle daha güçlü olduğu Total'de çökmüş. Yine de Survivor'ın gidişiyle tekrar yükselecektir, en azından tüm gruplarda 3+ alsa bile kolayca devam eder.

Survivor geçen sezona göre kötü gidiyor. Kara Sevda beklediğim gibi ondan etkilenmiş, ama Diriliş geçit vermeyerek günün kralı olduğunu bir kez daha göstermiş.