Evet 2.5 gayet iyi ilk bölümde reklamında aldığı oranları alıyordu ama şimdi 5 i zorluyor...Reklamımız iyi gitmiş..
😱 büyük gelişmeM
Masallah girdik listeye!
Evet 2.5 gayet iyi ilk bölümde reklamında aldığı oranları alıyordu ama şimdi 5 i zorluyor...
Düşmanımın düşmanı dostumdur yani gb in düşmanı olan OHB benim dostum
Yüksek başlayandan niye korkiyim ki düşer diyemi?Yüksek başlayandan korkacaksın.Dedim umutsuz vaka değil diye ilk hafta.
Yüksek başlayandan niye korkiyim ki düşer diyemi?
Evet bu sezon bence diğer sezonlara göre daha iyiSurvivor çok heyecanlı başladı yine bu sezon
Ben de onu yazacaktım küçük ağa diye o diziye kılım malumundur belkiEvet. (Küçük Ağa'ya gönderme yaptım.)
O her hafta artıyor bi kere. .s.sEvet. (Küçük Ağa'ya gönderme yaptım.)
😱Yarında mı varSurvivor yarın akşam Karadayı'yı da zorlayacağa benziyor.
Grşrz. .ssAB'de yükselemiyecek.
Tek tek tek tek tek.Pazar Sürprizi uçmuş.
Sana yalan dünya ya da boynu büküklerin anlığını gösteriyor sen adını feriha koydum ve pazar sürprzine bakıyorsunPazar Sürprizi uçmuş.
Haftada 3 gün olacaktır.Cumartesi,pazar ve pazartesi😱Yarında mı varMY a ab de kimse artık yaklaşamayacak ne küçük ağa ne de karadayı karadayıya survivor rakibi geliyor küçük ağaya ise kurt seyit ohhhhhhhhh
Pis Yedili hiçbir zaman AB olmadı. Yeni kanalında da olacağını düşünmüyorum.Grşrz. .ss
Tek tek tek tek tek.
Fark-ı ben.Sana yalan dünya ya da boynu büküklerin anlığını gösteriyor sen adını feriha koydum ve pazar sürprzine bakıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?