bak bu dediğine inanmamArada görüyorum.
Bakın not edin, Kurt Seyit Küçük Ağa'yı hiçbir şekilde geçemeyecek. Salı günü çıkarsa anlayın artık. ( Rüyamda gördüm. )
Doksanlar gayet iyi..
Yarın ki sonuçları görünce ff üyelerinin yüz ifadesi😱OHB gb i geçerse şaşırmam
HYR Çalıkuşumu el üstünde tutar ab de 6 alan diziyi niye batırsın ki kanal hem 45 ülke izliyor çalıkuşumusenin çalıkuşun benimde çalıkızım biticek bak demedi deme.... aslında belki bitirmez kanald sonuçta dünya çapında satılan proje....fox alırsa süründürür diziyi 2 ye böler pzrts-salı yayınlar bul bulabilirsin diziyi o zaman
GB olmasında diğerlerini sevgb i 3 e katlar inşallahO Hayat Benim tabii ki.
4 ten inmedi daha dizi diğer anlık ta iyi oranlar alırgeçer mi diye soracaksan hayır derim ama geçersede üzülmem izlediğim dizi dğeilmi nede olsa... geçsin tabiki o hayata can feda ama .... yeter ki bitmesinde geçsin.... tabii geçebilirse....
HYR Çalıkuşumu el üstünde tutar ab de 6 alan diziyi niye batırsın ki kanal hem 45 ülke izliyor çalıkuşumu
GB olmasında diğerlerini sevgb i 3 e katlar inşallah
HYR Çalıkuşumu el üstünde tutar ab de 6 alan diziyi niye batırsın ki kanal hem 45 ülke izliyor çalıkuşumu
Survivorun etkileyeceğini düşünüyorum survivorda full ergenlerin sevdiği ünlüler var gb i izleyen ergenler survivora geçerve gb in oranları düşer bu da ohb ye yararBoşlukta uçar GB şimdilik zor geçmemiz.
dizime laf yok...Hem ben fox için el üstünde tutar dedim.kanal d nin binasını alevler sarsınkim için dedin kanald adına mı.... kanald günüyle mutlaka oynayacak....salı küçük ağa nın önünü tıkıyor....pazarteside uygun bana geçebilir....başkada boş gün yok zaten ..en kötü pazar 23.15 😛
Survivorun etkileyeceğini düşünüyorum survivorda full ergenlerin sevdiği ünlüler var gb i izleyen ergenler survivora geçerve gb in oranları düşer bu da ohb ye yarar
Uzaktan Kumanda da atv neredeydi unuttum belki de yokturDoksanlar, yeni bölümüyle şimdi atv'de! İyi seyirler... #doksanlar
dizime laf yok...Hem ben fox için el üstünde tutar dedim.kanal d nin binasını alevler sarsın
bhuv ile çalıkuşumu bir mi tutuyorsun sen biri anya diğeri konyaçalıkuşum 1 tanediziye laf yok daa sana var foxda BHUV gibi biterse reytingleri düşüp bana hepsi uyar aslında geçerse geçsin netten izlerim...ama geçmeden kanald imha eder bitirir onu
İbo Paşanın bir lafı var büyük lokma ye büyük laf etme diyebelli olmaziştee rüyada kalır anca....