2 Mart 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Şükür pazarlarimiz doldu Survivor başladi:X cmts ve pzt artık netten takip ederik:X

senin çalıkuşun benimde çalıkızım biticek bak demedi deme.... aslında belki bitirmez kanald sonuçta dünya çapında satılan proje....fox alırsa süründürür diziyi 2 ye böler pzrts-salı yayınlar bul bulabilirsin diziyi o zaman:A
HYR Çalıkuşumu el üstünde tutar ab de 6 alan diziyi niye batırsın ki kanal:( hem 45 ülke izliyor çalıkuşumu:D

O Hayat Benim tabii ki. :D
GB olmasında diğerlerini sev:Dgb i 3 e katlar inşallah:X

geçer mi diye soracaksan hayır derim ama geçersede üzülmem izlediğim dizi dğeilmi nede olsa... geçsin tabiki o hayata can feda ama .... yeter ki bitmesinde geçsin.... :D tabii geçebilirse....
4 ten inmedi daha dizi diğer anlık ta iyi oranlar alır :(

HYR Çalıkuşumu el üstünde tutar ab de 6 alan diziyi niye batırsın ki kanal:( hem 45 ülke izliyor çalıkuşumu:D

kim için dedin kanald adına mı.... kanald günüyle mutlaka oynayacak....salı küçük ağa nın önünü tıkıyor....pazarteside uygun bana geçebilir....başkada boş gün yok zaten ..en kötü pazar 23.15 😛

kim için dedin kanald adına mı.... kanald günüyle mutlaka oynayacak....salı küçük ağa nın önünü tıkıyor....pazarteside uygun bana geçebilir....başkada boş gün yok zaten ..en kötü pazar 23.15 😛
:bağır:dizime laf yok...Hem ben fox için el üstünde tutar dedim.kanal d nin binasını alevler sarsın

iştee rüyada kalır anca....
İbo Paşanın bir lafı var büyük lokma ye büyük laf etme diye:Dbelli olmaz:D
indir.jpg

Ateşi acunn bulmuş:kiki:ödül oyunu ateş:D