2 Kasım 2025 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• MasterChef Türkiye 2025 | TV8

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster? - 1189. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Bereketli Topraklar çok kötü başlamış,elbette derbinin etkisi vardır ama bu oranlar çok kötü.
Teşkilat bütün rakiplerini ezerek zirvenin tadını çıkarmış.

Bence hepsi güzeldi iyiydi bu reyting hak etmiyordu 2.bölüm yükseleceğini düşünüyorum
------

Pardon da Enginim nesi var başrollük adam ilk bölüm bu reytingi hak etmiyor
Oyunculuğu Fatmagül sonrası oyunculuğunu geliştirmedi hep aynı tarz karakterleri oynuyor. Artık başrol olmaması da gerekiyor.

Bereketli Topraklar’da gün ve kanal uyuşmazlığı oldu. Hafta içi ATV’de izlenilecek bir vibe veriyor. Annem sıkılıp yarıda bırakmış diziyi. Aşiret dizileri için hafta sonu uygun değil gibi.

Bereketli Topraklar’ı Çarşamba’ya bekliyordum. Veliaht olmasa Perşembe de uygundu aslında dizi için.

Rüya Gibi Pazar ilgi çekebilirdi. Artık onun da tutma ihtimali zor.

Sahtekarlar’ın ilk bölümü rekor açılış yapmıştı, iyi bir senaryosu olsa Teşkilat’la rekabet edebilirdi. Ama @Dosi ’nin dediği gibi yorucu bir dizi olduğu için bu oranlarda dolanır.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Evet, benim sıkılmama sebep olan mevzuda tam o Taha mevzusundaki tekrar olaylar.
3 ve 4 bitti. 3 kardeşin hâlâ diziye bir artıları yok. Ayrıca herhangi birisinin hikayesinin açıldığı da yok. Bostan korkuluğu gibi duruyorlar. Çok yavaş ilerliyor benim için. @Bully @Dante

Bereketli Topraklar'ın uzun süredir çarşamba olacağı söyleniyordu ama boş olmasına rağmen koymayıp son anda pazara çektiler üstüne derbi karşısında yayına soktular. Bence diziye yeterince güvenmediler ki bu reytingler de bir nevi bunun kanıtı oldu. Maç olmadığı için gelecek hafta yükselebilir ama pek iyi yorumlar gelmediği için sağlam bir artış beklemiyorum.

Çarpıntı'nın 6 haftadır ufak ufak da olsa sürekli düşmesi can sıkıcı olmaya başladı. AB'de küçük bir artışı var ABC'de bile 3'ün altına geriledikten sonra pek önemi kalmıyor. Hülya-Reyhan-Aslı çatışması iyi ama onların dışındaki karakterlerin çoğu ilgi çekici olamayınca 2 saatlik bölümleri izletmeye yetmiyor sanırım.

Sahtekarlar'ın beklentileri karşılayamadığı açık. Yargı etkisini yaratmayı bırak kendi başına bile iddialı ve rakiplerinin gözünü korkutan bir işe dönüşemedi. Bu hafta maçtan etkilendi desek önceki haftalarda da bir türlü çıkış yapamayıp 4 küsürlerde dolaşıyordu. Ben Leman bu hafta cumartesi gibi kırılgan günde bile reyting arttırmışken pazar olsaydı daha yüksek reytinglere ulaşabilirdi bence.

Güller ve Günahlar'ın tekrarı yeni bölüm yayınlayan dizileri geçmiş demek ki pazar günü hala boşta olan ve alternatif arayan fakat var olan işleri tercih etmeyen bir kitle var.

Son düzenleme:
  • Okudum
Reactions: 12.Adam