2 Kasım 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Yanımda Kal ( TV'de ilk) | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
@STARAN falanda etiketliyordu?? Ve neden mi haberiniz olsun diye etiketlemişimdir başka neden etiketleyin?
Hayır yapmıyordu. O etiket listesini biz yöneticiler reyting oranlarını konuya eklediğimiz zaman yapıyoruz

Reactions: Aserat
Yasak Elma 1-2 haftaya en az 1 grupta zirveye çıkar bence, ilgi çekici bölümler geliyor

Reactions: Emre Ozansoy
Yasak Elma 1-2 haftaya en az 1 grupta zirveye çıkar bence, ilgi çekici bölümler geliyor
85 ve 86. bölümde çıkışını sürdürür. Sonrasından pek emin değilim.
Kerim karakteri devam edecek mi o da belirsiz gibi.
Bu ara izlemiyorum diziyi ama son sahneye baktım
fragman beni heyecanlandırmadı. 85. bölümde dönerim diziye

Bilmiyordum. 1 emoji göz yormuyor mu?. Yani bazı şeylere gülüyorum
Yok istediğin gibi yazda. Biraz farklı görünüyor her mesaja aynı emojiler olunca. Ciddi mesajda bile olunca biraz farklı geldi bana. Nasıl rahat ediyorsan öyle yap

Haftaya da baya bir yükselir bence, son sahne bence çok saçmaydı ama baya olay oldu. Fragman da kısa sürede baya izlenmiş, trend 1
Ama esas yükselişi 86.bölümden bekliyorum ben de. 85-86 baya olaylı olacak

Reactions: Dosi
Haftaya da baya bir yükselir bence, son sahne bence çok saçmaydı ama baya olay oldu. Fragman da kısa sürede baya izlenmiş, trend 1
Ama esas yükselişi 86.bölümden bekliyorum ben de. 85-86 baya olaylı olacak
Son sahne basına sızmasaydı daha bi iyi olurdu ama olan oldu
ben de bildiğimden baktım gerçi.
Fragmanda Ender'de bi pişmanlık var. Şu Halit ölsün sonra izlemediğim bölümleri kısa videolarla tamamlarım

Yeni oyuncularla yeniden sağlam devam eder dizi. Bu sezonda bitmeyebilir

Ben de heyecanla Halit'in ölmesini ve kızların hapise düşmesini bekliyorum. Zaten şu son 2-3 bölümde zorlama ve saçma bir senaryo var ama Halit öleceği ve senaryo değişeceği için görmezden geliyorum

Eğer yapımcı tadında bitiricem demezse bence de 5.sezon olur ama kadında olduğu gibi yüksek reytinglerle de bitirebilirler, belli olmaz

Reactions: Dosi
İnanılmaz sıkıcı bir yarış. Kanal D iki haftadır TV'de ilk filmlerle nabız yokluyor Bir Annenin Günahı bu güne gelirse belki biraz hareketlenir ortalık.

Reactions: Dosi and Gerekli24