Aynen hiçbir zaman olmuyordu, dün bi daha deneyeyim dedim. Olmazsa silecektim konuyu, ama oldu. Artık zamanında açacam burada olduğum sabahlar.Bir ara tablo olmuyor bende demiştin, süper oldu bu hayırlı olsun.
Saol canım.
Aynen hiçbir zaman olmuyordu, dün bi daha deneyeyim dedim. Olmazsa silecektim konuyu, ama oldu. Artık zamanında açacam burada olduğum sabahlar.Bir ara tablo olmuyor bende demiştin, süper oldu bu hayırlı olsun.
Ay hiçte bile, kıskanma
Dün anne karakterimiz geldi çatla haftaya 8 alacağız
Bu yorum mı iftira@denizz19 yorum istiyordu al sana yorum ayoll katılıyorum
Dün anne karakterimiz geldi çatla haftaya 8 alacağız
Bu yorum mı iftira
@denizz19 yorum istiyordu al sana yorum ayoll katılıyorum
kız hadi queer bacım niye savunuyor biliyoruz da bu marul kafa neyini savunuyor dizininAy hiçte bile, kıskanma
Hazalım var yetmez mikız hadi queer bacım niye savunuyor biliyoruz da bu marul kafa neyini savunuyor dizinin
yetmez ayol 1.50 boy var kızda neye yeterHazalım var yetmez mi
kız hadi queer bacım niye savunuyor biliyoruz da bu marul kafa neyini savunuyor dizinin
deniz çokta haksız sayılmazmız bu dziye bakmakla kusura bakmasın dediklerim içinHazalım var yetmez mi
Sen benim ne için baktığımı nerden biliyon la
Ben bilirimSen benim ne için baktığımı nerden biliyon la
Sen de her şeyi biliyorsun Benim Hazalı çok sevdiğimi herkes bilirBen bilirim
Sevmek var sevmek varSen de her şeyi biliyorsun Benim Hazalı çok sevdiğimi herkes bilir
Yine belli ki kafan güzel naptın buluşma işiniSevmek var sevmek var
Aaa gelseneYine belli ki kafan güzel naptın buluşma işini
Hahahahaha kız yok göğüsler bildiğin dolmuş yani eskiden nasıldı pek bilmem ama şimdi kafaya çuvalı geçir gideri epeyi var @denizz19