2 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

müge atv de unutma beni fox da bu durumda bn kiminn fanatiğiyim desdesteron:D

fanatikliği veya alerjisi dedim ya senin verdiğin rakamlara bakarsak atv dışındaki bir çok kanal zaten gündüz kuşağı avucunu yalıyor .. bunların içinde özellikle STAR ı seçmen alerji duymanla alakalı olabilirmi :))

fanatikliği veya alerjisi dedim ya senin verdiğin rakamlara bakarsak atv dışındaki bir çok kanal en gündüz kuşağı avucunu yalıyor .. bunların içinde özellikle STAR ı seçmen alerji duymanla alakalı olabilirmi :))

bazı arkadaşalra inat dedim :D bir de bu kanalların için de en çok program koyan star gündüze ama tutmuyır:D ayrıca rakamlar ortada müge-esra ikilisi süper unutma beni haftalık diziler seviyesinde reytingi var

fatmagülün kalitesini onunla eşit koşullardaki dizilerle değerlendiririm ..

behzatın dizisi apayrı bir dünya marjinal ve muhalif bir dizi, behzatı kalite olarak karşılaştırabileceğim ayarda bir dizi daha çekilmedi :))

behzat türünün tek örneği umarım uzun yıllar devam eder..

krem konusuna gelince: krem totalde reyting rekortmeni bir çok diziden dahada kaliteli ve bir masal anlatıyor .. ben alternatifsiz kaldığımda bugs bunny i dahi izlerim ama totoş rekortmeni ıvır zıvır dizilerle işim olmaz :)))

- - - Ekleme - - -

cuma günü anlaşamayız yakup :))

O zaman seni kayip sehire bekliyorum, gelirsen cuma'da anlasiriz :)

bugün atv ile kanal d müthiş star ve show idare eder.fox da avcunu yalar

Huzur Sokağı iki grupta da zirvede olur.

En sonda tip-i kayık şehir olur.

Dila Hanım geçen hafta bayrama rağmen çok az düşmüştü bu hafta yükselir yine 4-5 alır totalde

18:00 - 19:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
5.38 , 2) KANALD: 4.69 , 3)
STAR: 3.34