2 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Yalnız Yalan Dünya'nın reytinglerini görünce sus pus oldular.

Dila Hanım ve Emir'in Yolu kaldırılma tehlikesinden kurtuldu, ikisi de çok iyiler.

Cumanın dengesi değişti, sadece Huzur Sokağı'nın hüküm sürdüğü cumalar bitti artık, şu an 5 dizi de Total'de çok yakınlar ve her hafta farklı bir birinci görmemiz beni hiç şaşırtmaz...

A/B ise daha uzunca bir süre tek dizinin hakimiyetinde gibi...

Huzur Sokağı'nın iddialı bölümüne rağmen yeterince başarılı olamaması ve karşısındaki dizilerin bu kadar yükselebilmesi ATV'yi korkutmuş olabilir...

- - - Ekleme - - -

Reklam giriş-çıkış zamanlarını da yazman mümkün mü? Bu diziler saatte 16 dakika reklamı nasıl vermişler anlamadım, 12 dakika reklam verilebileceğine göre, 4 dakika da kanal tanıtımı mı yapmışlar. ?

üstelik her dizide sıkısıldıgında kulanılan hastane ve ölme üstüne dayak sahneleri kullanılmasına rağmen huzur sokagı düştü bakalım nasıl toparlayacak

Dİla hanim huzur sokagi arasinda 1.89 reytİng var yalan dÜnya arasinda 0.larda fark var

İlk olarak kayip sehir, totelde dusmesine ragmen ab de ciddi bi ataga gecmis. Kanalini sevindirmis
dizi bu reytingle baya baya devam eder.

yalan dunya her iki huruptada iyi ama ab si cidden mukemmel bi komedi dizisi icin.

huzur totelde 7 bile alamamis ustelik basrollerdrn biri vurulmus diyodunuz.ab de 2. Sirada yer almis dizi

emir'in yolu cidden toparlanmis, dizi son cirpinisinda sansi vurdu gibi..
dila hanim ise totelde toparlanmaya baslamis fakat ab de ise hala diziler arasinda sonda..

SBT ile TNS arasındaki uçurum büyüyor...

Özellikle Kim Milyoner Olmak İster'in iki şirketin Total gruplarındaki reytinglerine bakmanızı istiyorum...

TNS

[TD="class: xl67, width: 33, bgcolor: transparent"] 12 [/TD]
[TD="class: xl67, width: 177, bgcolor: transparent"] KIM MILYONER OLMAK ISTER [/TD]
[TD="class: xl67, width: 91, bgcolor: transparent"] ATV [/TD]
[TD="class: xl65, width: 64, bgcolor: transparent"] 23:19:02 [/TD]
[TD="class: xl65, width: 64, bgcolor: transparent"] 00:30:52 [/TD]
[TD="class: xl67, width: 40, bgcolor: transparent"] 3,94 [/TD]
[TD="class: xl67, width: 45, bgcolor: transparent"] 17,07

[/TD]

SBT

[TD="class: xl63, width: 28, bgcolor: transparent"] 3 [/TD]
[TD="class: xl63, width: 181, bgcolor: transparent"] KİM MİLYONER OLMAK İSTER? [/TD]
[TD="class: xl63, width: 64, bgcolor: transparent"] ATV [/TD]
[TD="class: xl64, width: 64, bgcolor: transparent"] 23:19:03 [/TD]
[TD="class: xl64, width: 64, bgcolor: transparent"] 00:57:33 [/TD]
[TD="class: xl63, width: 38, bgcolor: transparent"] 6,13 [/TD]
[TD="class: xl63, width: 34, bgcolor: transparent"] 21 [/TD]

SBT'nin A/B grubunun değişim içinde olduğunu söylemiştim bir aralar, eskiden Yalan Dünya'yı düşük çıkaran şirket, bu hafta özetiyle beraber açık ara birinci yapmış.

İki şirket de tutarsız ilerliyor biraz şimdilik...

TNS'nin sorununun denek değişimi olabileceğini düşünüyorum ama SBT'nin sorunu ne bilemiyorum, sanırım TNS sonuçlarına göre kendini yeniliyor...

bu günün asıl kaybedını kalite oldu
))) gerçi baştan beri diyorum kayıp şehrin hikayesi kötü diye bu diziyi tasimaz diye maalesef işler pek parlak gözükmüyor

huzur sokağı düşmedi arkadaşlar,totalde zaten en fazla 7 alıyordu, şmdi 6.76 fazla düşüş değl bence,ab grubundada 7 den aşağı inmiyordu zaten geçen hafta hariç,dizinin izleyici kitlesi belli, feyza ile bilal yakınlaşsa reytngler coşarda,insanlar onu bekliyor.dizi gayet formunda,düşüş falan yok yani.

bu günün asıl kaybedını kalite oldu
))) gerçi baştan beri diyorum kayıp şehrin hikayesi kötü diye bu diziyi tasimaz diye maalesef işler pek parlak gözükmüyor

Total'de biraz düşmüş gibi ama A/B'de oldukça toparlanmış, uzun süredir hep Total dizisi imajını koruyordu, şimdi A/B'ye kaymış nedense...

Şu an için kaldırılma riski yok ama geleceği önemli, ben açıkçası düşeceğini düşünüyorum...

yönetmen iyikide değişmiş dila hanımda haftaya 6 yı geçer

Geçmişinde böyle bir reyting var, ona göre biraz düşmüş. Ama genel olarak hep 7'nin altındaymış zaten, bir kayıp yok diyebiliriz. Ama ben ve birçok kişi bu bölümde patlamasını bekliyordu sanırım...

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]TOTAL[/TD]
[TD="colspan: 7, align: center"]05 Ekim 2012 Cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]Title[/TD]
[TD="align: center"]Channel[/TD]
[TD="align: center"]Date[/TD]
[TD="align: center"]Start time[/TD]
[TD="align: center"]End time[/TD]
[TD="align: center"]Rtg%(Net)[/TD]
[TD="align: center"]Share%(Net)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]HUZUR SOKAGI[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]05.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:45:30[/TD]
[TD="align: center"]22:46:25[/TD]
[TD="align: center"]7,46[/TD]
[TD="align: center"]21,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

yönetmen iyikide değişmiş dila hanımda haftaya 6 yı geçer

Zirveye oturur diyorsun kısaca, biraz zor sanki 1 haftada...

onu ima etmiyorum sadece huzur sokagini geçeçegine inaniyorum bu hafta olmasa 3 4 haftaya salladıgı mevkiyi alir

Huzur Sokağı'nın ve diğer tüm dizilerin haftaya olan perfomansı şimdiden çok merak uyandırıcı...

Ben zirvelerin değişebileceğine inanıyorum, Emir ve Dila'dan çok ümitliyim...

- - - Ekleme - - -

onu ima etmiyorum sadece huzur sokagini geçeçegine inaniyorum bu hafta olmasa 3 4 haftaya salladıgı mevkiyi alir

Huzur Sokağı'nı geçmek zirveye oturmak zaten.
Belki 2-3 haftaya olabilir, gelecek haftaya da bakalım, istikrarlı yükseliş sürecek mi, o önemli...

Yorumların Huzur Sokağindan korkuyor gibi sanki 😕

Yorumların Huzur Sokağindan korkuyor gibi sanki 😕

Düşmesinden korkuyorum, bunu demek istediysen.

Bu hafta patlaması lazımdı sanki ama diğer diziler güçlenince yerinde saydı, haftaya sıradan bir bölüm olursa gerileyebilir...

huzur sokağnın her bölümü olaydır,sıradan bir bolümü yoktr.

Ilk 10 sıradaki tüm diziler kanallarını memnun etti