- Reaksiyon puanı
- 29,901
- Puanı
- 1,059
Teyzoş bundan yapmışsın düşmanlaraKimdi bana ab gruplarını geri alacaz dediğim zaman gülen
Dizideki oyunculuklar aşırı derece de kötü ve yapmacık izlerken utandımReytinglerde esme böyle yapmış rakiplere rakipsiz kaldı cumaları hiç heyecan yok
Teyzoş bundan yapmışsın düşmanlara
Karşıda doğa ile Fatih in oyunculukları oscarlık hele anne torpilli Nilay on numara ateş böcükleri ile Barbaros mümüksüzi saymıyorum bile reytingsizlikten oldukları içinDizideki oyunculuklar aşırı derece de kötü ve yapmacık izlerken utandım
Karşıda doğa ile Fatih in oyunculukları oscarlık hele anne torpilli Nilay on numara ateş böcükleri ile Barbaros mümüksüzi saymıyorum bile reytingsizlikten oldukları için
Doğa,Fatih ve Nilay'ın da oyunculukları da berbat ama Yalı reziline göre kat ve kat iyi iş çıkarıyorlar diğer saydığın diziler ne alaka?Karşıda doğa ile Fatih in oyunculukları oscarlık hele anne torpilli Nilay on numara ateş böcükleri ile Barbaros mümüksüzi saymıyorum bile reytingsizlikten oldukları için
Yok deve 😱 rezil sen olucan bu gidişleDoğa,Fatih ve Nilay'ın da oyunculukları da berbat ama Yalı reziline göre kat ve kat iyi iş çıkarıyorlar diğer saydığın diziler ne alaka?
Senin kadar olur muyum zannetmiyorumYok deve 😱 rezil sen olucan bu gidişle
Diğerleri de yayınlanıyor yani onlar da bir seçenek izlemek isteyene niye yok saydın
Heyatım sen, @serhatt, @Zeyno @Angelica @Dosi @Emre Ozansoy forumun kardashians ları gibisiniz siz varken rezillik skandal sırası gelmez x😂😂Senin kadar olur muyum zannetmiyorum
Konumuz Yalı Çapkını'da ondan canım yok saymak değil konu
Senin var olman rezillik onu napçaz?Heyatım sen, @serhatt, @Zeyno @Angelica @Dosi @Emre Ozansoy forumun kardashians ları gibisiniz siz varken rezillik skandal sırası gelmez x😂😂
Senin rezillik skandallarının yanında bizimkilerin esamesi okunmazHeyatım sen, @serhatt, @Zeyno @Angelica @Dosi @Emre Ozansoy forumun kardashians ları gibisiniz siz varken rezillik skandal sırası gelmez x😂😂
Valla cano Ateş Kuşları oyunculukları daha mükemmel. Esme ile Kazım da zaten oyunculuk yok + Şerif Sezer bile kurtaramamış.Karşıda doğa ile Fatih in oyunculukları oscarlık hele anne torpilli Nilay on numara ateş böcükleri ile Barbaros mümüksüzi saymıyorum bile reytingsizlikten oldukları için
Kazımda oyunculuk yok mı emrecan oyunculuktan hiç anlamıyorsun benceValla cano Ateş Kuşları oyunculukları daha mükemmel. Esme ile Kazım da zaten oyunculuk yok + Şerif Sezer bile kurtaramamış.
Bağırıp çığırmaktan başka ne yapıyor kulak ağrıtıyor vallaKazımda oyunculuk yok mı emrecan oyunculuktan hiç anlamıyorsun bence
Kazımda oyunculuk yok mı emrecan oyunculuktan hiç anlamıyorsun bence
Meloş teyzem senin 3 katı yaşında yani o daha iyi biliyordur tecrübesiyleBağırıp çığırmaktan başka ne yapıyor kulak ağrıtıyor valla
Senin var olman rezillik onu napçaz?
Iyyyy çarpık ikizler. Ss 9 koca boşanmış serhat var burada ayol, diğerinize laf bile etmiyorum yani bnm bile terbiyem bozulurSenin rezillik skandallarının yanında bizimkilerin esamesi okunmaz
Bağırıp çığırmaktan başka ne yapıyor kulak ağrıtıyor valla
Olmayan şey bozulmaz raad ol.Meloş teyzem senin 3 katı yaşında yani o daha iyi biliyordur tecrübesiyle
------
Iyyyy çarpık ikizler. Ss 9 koca boşanmış serhat var burada ayol, diğerinize laf bile etmiyorum yani bnm bile terbiyem bozulur
Tabii Diren i Şevkat yerimdar dan beri takip edip izliyorum anlıyorum oyunculuktanMeloş teyzem senin 3 katı yaşında yani o daha iyi biliyordur tecrübesiyle
------
Iyyyy çarpık ikizler. Ss 9 koca boşanmış serhat var burada ayol, diğerinize laf bile etmiyorum yani bnm bile terbiyem bozulur