hep senin survivorun yüüznden belgesel 24 te başliyi resmen .ssSurvivor açık ara yapmış yine helal olsun. Bölümün sonu kötü bitti ama.
Karadayı ab'de 7'ye kadar düşmüş.
Şevkat Yerimdar gayet iyi gitmiş, Oğlum Bak Git idare etmiş.
Mihrap Yerinde baya kötü..
Beni Böyle Sev eh işte.
My'nin gizli dünyası yine kötü gitmiş.
Star harcadı resmen belgeseli. İyi oldu.hep senin survivorun yüüznden belgesel 24 te başliyi resmen .ss
neyse tekrar tekrar izleriz starın sitesindenStar harcadı resmen belgeseli. İyi oldu.Yazın yayınlanabilirdi.
İyi gitse de değiştirir yapmadığı şey mi sanki.
Zamanla yükselecek bence.
Belgesel kaç bölümdü?my nin belgeselini star gerçekten harcadı yayazın yani my bittkten sonra 20:00 yayınlansaydı 4 alırdı rahat bekleyemedi my bitsin
survivor 10.5 reytingle rahat bir şekilde zirvedeki yerini korumuşab ise 12.3a yükselmiş bu sene bi başka
karadayı bu hafta 8.7 alarak yükselmiş ab 8in altına düşmüş
bbs ve mihrap yerinde batmışlar üzüldüm bu 2 dizinin iyi gitmesini istiyodum
Oha ilk defa [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] için düzgün ve doğru bi yorum yapmişssinkaradayı 7 lere de düştü geçmiş ola bu sene final yapacaktı haftada 120 dk den en fazla 2 sezonluk konu çıkar normal diziler için
survivor iyi gitmiş ancak finale az kaldı artması lazım
my belgeseli totoşta da aboşta da 2 almış gecenin 12 sinde yayınlanmasına bakarsak normal
bbs idare etmiş
Demiştim ne zaman beğensem reyting çuvallıyorKaradayi bölümün tamamini izlemedim ama düsmesini bekliyordum.
8 bölümdü 2 ay yayınlanırdı ve 4 alırdı işte ne güzel yazın ama işte star düşünememiş bunuBelgesel kaç bölümdü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?