2 Haziran 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir tek Arka sokaklar becerebilir ve sihirli annem becerir @xemrexxx karadayıyı geçmeyi

Güzel çirkini devam ettirseydin Ab de 1. din total dede karadayıdan korktun aldın başına belayı @ABAY_06
haklısın reyiz zaten karadayı yüksek reytingleri rıza baba gidince görmüşidi :A

karadayı 7 lere de düştü geçmiş ola bu sene final yapacaktı haftada 120 dk den en fazla 2 sezonluk konu çıkar normal diziler için :)

survivor iyi gitmiş ancak finale az kaldı artması lazım

my belgeseli totoşta da aboşta da 2 almış gecenin 12 sinde yayınlanmasına bakarsak normal

bbs idare etmiş :A

Survivor açık ara yapmış yine helal olsun. Bölümün sonu kötü bitti ama. :T

Karadayı ab'de 7'ye kadar düşmüş. :A

Şevkat Yerimdar gayet iyi gitmiş, Oğlum Bak Git idare etmiş.

Mihrap Yerinde baya kötü..

Beni Böyle Sev eh işte. :A

My'nin gizli dünyası yine kötü gitmiş. :A

Survivor açık ara yapmış yine helal olsun. Bölümün sonu kötü bitti ama. :T

Karadayı ab'de 7'ye kadar düşmüş. :A

Şevkat Yerimdar gayet iyi gitmiş, Oğlum Bak Git idare etmiş.

Mihrap Yerinde baya kötü..

Beni Böyle Sev eh işte. :A

My'nin gizli dünyası yine kötü gitmiş. :A
hep senin survivorun yüüznden belgesel 24 te başliyi resmen .ss

Ben Bilmem Eşim Bilir'in tekrarı fena değil,A/B'de 14 share yeni bölümlerin ve ciddi rekabetin arasında iyidir.A/B'de saatinin 1. olmuş yine.ABC1 nedense uzun süredir terk etti programı,üzücü.A/B tesellimiz. @Bully

@xBUGRAx nasıl buldun İlker'n performansını?Kanal D hemen vazgeçer demiştin.
İyi gitse de değiştirir yapmadığı şey mi sanki. :A :D

Ben Bilmem Eşim Bilir'in tekrarı fena değil,A/B'de 14 share yeni bölümlerin ve ciddi rekabetin arasında iyidir.A/B'de saatinin 1. olmuş yine.ABC1 nedense uzun süredir terk etti programı,üzücü.A/B tesellimiz. @Bully

@xBUGRAx nasıl buldun İlker'n performansını?Kanal D hemen vazgeçer demiştin.
Zamanla yükselecek bence. :A

my gizli dünya mı varmış listede göremeyince farkedemedim 2 reyting zor almış onun yerine kardeş payı vs. nin tekrarını yayınlasa star daha çok reyting alır

my nin belgeselini star gerçekten harcadı ya :( yazın yani my bittkten sonra 20:00 yayınlansaydı 4 alırdı rahat bekleyemedi my bitsin
survivor 10.5 reytingle rahat bir şekilde zirvedeki yerini korumuş :) ab ise 12.3a yükselmiş bu sene bi başka :D
karadayı bu hafta 8.7 alarak yükselmiş ab 8in altına düşmüş
bbs ve mihrap yerinde batmışlar üzüldüm bu 2 dizinin iyi gitmesini istiyodum

my nin belgeselini star gerçekten harcadı ya :( yazın yani my bittkten sonra 20:00 yayınlansaydı 4 alırdı rahat bekleyemedi my bitsin
survivor 10.5 reytingle rahat bir şekilde zirvedeki yerini korumuş :) ab ise 12.3a yükselmiş bu sene bi başka :D
karadayı bu hafta 8.7 alarak yükselmiş ab 8in altına düşmüş
bbs ve mihrap yerinde batmışlar üzüldüm bu 2 dizinin iyi gitmesini istiyodum
Belgesel kaç bölümdü? :)

Karadayı da düşüş var
Survivor ı dün heyecanlıydı yükselmiş🙂

Survivor'un dünkü bölümü çok iyiydi ve reytinglerde de çok iyi gitmiş.
Karadayı özerlikle A\B grupunda düşük gitmiş.
Mihrap Yerinde çok düşük reytingler almış.
Beni Böyle Sev ortalama gitmiş.

karadayı 7 lere de düştü geçmiş ola bu sene final yapacaktı haftada 120 dk den en fazla 2 sezonluk konu çıkar normal diziler için :)

survivor iyi gitmiş ancak finale az kaldı artması lazım

my belgeseli totoşta da aboşta da 2 almış gecenin 12 sinde yayınlanmasına bakarsak normal

bbs idare etmiş :A
Oha ilk defa [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] için düzgün ve doğru bi yorum yapmişssin :X Neyse şukunu verdim.

Bu arada @xemrexxx 'in diziyi izlediği nasılda belli oluyor??? Adam diziye başladi reytingleri götürdü :F

Karadayi bölümün tamamini izlemedim ama düsmesini bekliyordum. :)
Demiştim ne zaman beğensem reyting çuvallıyor :( Oysa haftayaki bölün fragmanını izleyince kötülemek imkansız ki :(