2 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Bay Yanlış (Final) | FOX

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
BABİL
TOTAL: 1.71
AB : 3.19
ABC1 : 2.57

Reactions: Doğan
Kirmizi Oda Ramoya tebrikler

Babil ve hercai en az 4 bolum icerisinde final yapacaktir kesin

TRT Dizisi gelınce karman karışık olcak..arka sokakların yeni bölümünden ramo özeti fazla izlenmiş..fox haber gene başarılı bravoo

Babil ve Hercai farklı gruplarda birbirinin aynı oranları alıyorlar, ikisi de bitecek gibi.

Ramo’ya gün değişikliği iyi geldi, Binnur Kaya’nın karşısında bile 5 küsür alabilmiş bravo...

Binnur Kaya tebrikler

Avtarından anladığım kadarıyla Masumlar Apartmanı'nı takip ediyorsun. Bu dönem başka hangi dizilere bakıyorsun?

Reactions: offensive
Günün kazanan yapımı kesinlikle 'Ramo'dur. Hem gün değişikliği hem de oyuncu kadrosundaki büyük değişime rağmen TOTAL'de 5.80 reyting almış. Üç grupta da gayet iyi oranları var. İlerleyen zamanlarda daha da yükselebilir. tebrikler vallahi, hiç beklemezdim.

'Babil' bu hafta üç grupta da yükseliş yaşamış, özellikle AB grubunda iyi sıçrama yapmış. Tabi bu oranlar ne kadar yeter orasını bilemiyorum.

'Bay Yanlış' üç grupta da düşüş yaşayarak ekran yolculuğunu sonlandırmış, bakalım 'Çocukluk' dizisi haftaya ve sonraki haftalarda ne yapacak? Özellikle TOTAL grubunda iş yapabilecek bir projeye benziyor.

Öncelikle olarak Haftaya Tam 8 dizi yarışacak bir gün içinde.... Bu İnanılmaz bir olay bana göre.... Cuma günü için bu haftaya kadar kafası en rahat Kırmızı Oda ve Ramo oldu. Her ikiside çok başarılı ilerliyor. İkiside kanallarını fazlacana memnun ediyor. Arka Sokaklar biraz düşmüş gibi geldi ama dediğim gibi Yalan Rüzgarı gibi tv de oynamaya devam eder, bir köşede açık kalır tvde... Cumanın en sıkıntılı dizileri Hercai ve Babil 1 ve 2 rating alarak daha ne kadar basamak atlarlar bilmiyorum. İşleri zor birde haftaya Trt ve fox dizi giriyor yeniden. Kızgın kumlu sahil misali... Uff ufff olacak haftaya.... Not: Hiçbirini izlemiyorum oda ayrı :=) :=) Ama sosyal medyadan durumlarını takip ediyorum.

En başından beri Çukur’u izliyorum, geçen sezon ara sıra MD ve Hekimoğlu’nu izliyordum bu sezon baydılar bağlanamadım,
ve tabii ki Masumlar Apartmanı
Hekimoğlu ilk bölümler ben de senin gibi düşündüm ama son 2 bölüm ilk sezon tadında. Bence direk ordan başlayabilirsin. Zaten pek birşey kaçırmamış oluyorsun.
Masumlar Apartmanı son bölüm hariç izledim. Hem izlemek istemiyorum hem de bırakamıyorum

Kırmızı Oda 5 haftadır kesintisiz yükselmeye devam ediyor şimdi Kimsesizler düşünsün.
O dizi eylülde başlasa MD gibi güne açık ara ambargo koyabilirdi ama şimdi anca ikincilikle yetinecek gibi görünüyor zavallı FOX haline yansın.
Neyse yine tebrikler.

Ramo şaşırtmaya devam ediyor salı olmadığı iyi olmuş.

İlk önce Babil biter diyoruz ama AB'de Menajerimi Ara'dan (o kadar bariz bir AB dizisinin 2 küsür almasına razı olanlara ne desem az) bile daha iyi gitmiş ay sonunu görür gibi. Tabii FOX'un dizisi karşısında ne yapacağı da önemli.

Recai yükseleceğine düşmeye devam ediyor rezil yapımcı saçını başını yoluyordur şimdi.
Çocukluk başlayınca kalan kadın izleyici de oraya kayar ve final yolu başlar.

Reactions: 12.Adam
Yine o kadar emin konuşuyorsun ki Çocukluk, haftaya ya da sonraki haftalarda Kırmızı Oda’yla yarış haline girerse hatta Total’de zirveyi görürse o zaman ağlama.

Haftaya 8 değil 7 dizi abi