nereye kadar dayanabilirki..çook düşükBABİL
TOTAL: 1.71
AB : 3.19
ABC1 : 2.57
Avtarından anladığım kadarıyla Masumlar Apartmanı'nı takip ediyorsun. Bu dönem başka hangi dizilere bakıyorsun?Babil ve Hercai farklı gruplarda birbirinin aynı oranları alıyorlar, ikisi de bitecek gibi.
Ramo’ya gün değişikliği iyi geldi, Binnur Kaya’nın karşısında bile 5 küsür alabilmiş bravo...
Binnur Kaya tebrikler
En başından beri Çukur’u izliyorum, geçen sezon ara sıra MD ve Hekimoğlu’nu izliyordum bu sezon baydılar bağlanamadım,Avtarından anladığım kadarıyla Masumlar Apartmanı'nı takip ediyorsun. Bu dönem başka hangi dizilere bakıyorsun?
Hekimoğlu ilk bölümler ben de senin gibi düşündüm ama son 2 bölüm ilk sezon tadında. Bence direk ordan başlayabilirsin. Zaten pek birşey kaçırmamış oluyorsun.En başından beri Çukur’u izliyorum, geçen sezon ara sıra MD ve Hekimoğlu’nu izliyordum bu sezon baydılar bağlanamadım,
ve tabii ki Masumlar Apartmanı
Yine o kadar emin konuşuyorsun ki Çocukluk, haftaya ya da sonraki haftalarda Kırmızı Oda’yla yarış haline girerse hatta Total’de zirveyi görürse o zaman ağlama.Kırmızı Oda 5 haftadır kesintisiz yükselmeye devam ediyor şimdi Kimsesizler düşünsün.O dizi eylülde başlasa MD gibi güne açık ara ambargo koyabilirdi ama şimdi anca ikincilikle yetinecek gibi görünüyor zavallı FOX haline yansın.Neyse yine tebrikler.
Ramo şaşırtmaya devam ediyor salı olmadığı iyi olmuş.
İlk önce Babil biter diyoruz ama AB'de Menajerimi Ara'dan (o kadar bariz bir AB dizisinin 2 küsür almasına razı olanlara ne desem az) bile daha iyi gitmiş ay sonunu görür gibi. Tabii FOX'un dizisi karşısında ne yapacağı da önemli.
Recai yükseleceğine düşmeye devam ediyor rezil yapımcı saçını başını yoluyordur şimdi.Çocukluk başlayınca kalan kadın izleyici de oraya kayar ve final yolu başlar.
Yine o kadar emin konuşuyorsun ki Çocukluk, haftaya ya da sonraki haftalarda Kırmızı Oda’yla yarış haline girerse hatta Total’de zirveyi görürse o zaman ağlama.
Arka Sokaklar hep öyle özeti fazla izleniyorTRT Dizisi gelınce karman karışık olcak..arka sokakların yeni bölümünden ramo özeti fazla izlenmiş..fox haber gene başarılı bravoo
Haftaya 8 değil 7 dizi abiÖncelikle olarak Haftaya Tam 8 dizi yarışacak bir gün içinde.... Bu İnanılmaz bir olay bana göre.... Cuma günü için bu haftaya kadar kafası en rahat Kırmızı Oda ve Ramo oldu. Her ikiside çok başarılı ilerliyor. İkiside kanallarını fazlacana memnun ediyor. Arka Sokaklar biraz düşmüş gibi geldi ama dediğim gibi Yalan Rüzgarı gibi tv de oynamaya devam eder, bir köşede açık kalır tvde... Cumanın en sıkıntılı dizileri Hercai ve Babil 1 ve 2 rating alarak daha ne kadar basamak atlarlar bilmiyorum. İşleri zor birde haftaya Trt ve fox dizi giriyor yeniden. Kızgın kumlu sahil misali... Uff ufff olacak haftaya.... Not: Hiçbirini izlemiyorum oda ayrı :=) :=) Ama sosyal medyadan durumlarını takip ediyorum.
bay yanlış dizisininde özzeti fazla izlenmişArka Sokaklar hep öyle özeti fazla izleniyor
O bölümü geçmiş o daha fenabay yanlış dizisininde özzeti fazla izlenmiş
foxun dizileri hep öyle zaten dizileri izlenmiyor hepde özet fazla izleniliyorO bölümü geçmiş o daha fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?