@Tolstoyevski seni sevdiklerinle çarpıştırmaktan büyük zevk alıyorben de rahatsız olmaya başladım bu durumdan
@Tolstoyevski
@Tolstoyevski seni sevdiklerinle çarpıştırmaktan büyük zevk alıyorben de rahatsız olmaya başladım bu durumdan
Doğru ya, @Tolstoyevski sen hatta profilimde gördüğüme göre @MEnes de yeşillenmiş. Bende hep bir farklılık var dedim ama nedense bir türlü jeton düşmedi. Tebrik ederim üçünüzü de.
Goy goy etmekten anketi oylamayı unuttum
Sen hele aylık enler listesi açılınca konu sayılarına bak. @Tolstoyevski uçtu bu ayDoğru yaö @Tolstoyevski sen hatta profilimde gördüğüme göre @MEnes de yeşillenmiş. Bende hep bir farklılık var dedim ama nedense bir türlü jeton düşmedi. Tebrik ederim üçünüzü de.@Tolstoyevski Leipzig'ten sonra ikinci şoku da yaşatmış oldu böylece.
aylık uyeler n zaman açılcakSen hele aylık enler listesi açılınca konu sayılarına bak. @Tolstoyevski uçtu bu ay
Geçen hafta 35 konu açtı
Belki @Sherlock haftaya olan enler listesi ile birlikte açar. Ekim'e geçtiğimiz için belli olmuşturaylık uyeler n zaman açılcak
iki liste birden olabilir guzel fikirBelki @Sherlock haftaya olan enler listesi ile birlikte açar. Ekim'e geçtiğimiz için belli olmuştur
Yalnız o melankolik, ümitsiz, içine kapanık @Tolstoyevski gitmiş de yerine başkası gelmiş gibi.Sen hele aylık enler listesi açılınca konu sayılarına bak. @Tolstoyevski uçtu bu ay
Geçen hafta 35 konu açtı
ben olmasam ahlen açılmayacaktı kardeşıme hatırlattımbu konu bu saate kalırmı ya
actıBelki @Sherlock haftaya olan enler listesi ile birlikte açar. Ekim'e geçtiğimiz için belli olmuştur
ben olmasam ahlen açılmayacaktı kardeşıme hatırlattım
Rengi yeşil olunca karamsarlıkları yok olduYalnız o melankolik, ümitsiz, içine kapanık @Tolstoyevski gitmiş de yerine başkası gelmiş gibi.İyi bu hallerine de alışırız ya, en azından uzun uzun sorgulatan tespitler yerine böyle şeylerle ilgilenmiş olur da kafası dağılır biraz.
Sen hele aylık enler listesi açılınca konu sayılarına bak. @Tolstoyevski uçtu bu ay
Geçen hafta 35 konu açtı
Yalnız o melankolik, ümitsiz, içine kapanık @Tolstoyevski gitmiş de yerine başkası gelmiş gibi.İyi bu hallerine de alışırız ya, en azından uzun uzun sorgulatan tespitler yerine böyle şeylerle ilgilenmiş olur da kafası dağılır biraz.
aynen valla kardeşim o benım.... saol tesekkurler..sherlok kardeşmİyi ki varsın doğan
Kesinlikle TV'de illa anime yayınlanması mı gerekiyor o seçeneğin olması için... Come ooon...Anime izleyeceğim seçeneği eklensin.@Tolstoyevski @MEnes
40 yıl sonra Abiye Kuzu nihayet dizi tutturabilmiş gözün aydın ama gel gör ki Jet Sosyete'yi yayından kaldıran Acun'un kanalına düşmüş.
Ben rastgele başvurdum, aktif değildim o sıralar.Doğru ya, @Tolstoyevski sen hatta profilimde gördüğüme göre @MEnes de yeşillenmiş. Bende hep bir farklılık var dedim ama nedense bir türlü jeton düşmedi. Tebrik ederim üçünüzü de.@Tolstoyevski Leipzig'ten sonra ikinci şoku da yaşatmış oldu böylece.
bunudamı ben hatırlattım kardeşim..saol tesekurler...sende iyi anlayışlı birisin kardeşimm herzaman yanımdaydın..senınde kalbın iyi...@doan56 kalbin temiz.
Tam açarken bahsetmenden söz ediyor ve bu da kalbinin temmiz olduğunu gösteriyorbunudamı ben hatırlattım kardeşim..saol tesekurler...sende iyi anlayışlı birisin kardeşimm herzaman yanımdaydın..senınde kalbın iyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?