2 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Bay Yanlış (Final) | FOX

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
Sen hele aylık enler listesi açılınca konu sayılarına bak. @Tolstoyevski uçtu bu ay

Geçen hafta 35 konu açtı
Yalnız o melankolik, ümitsiz, içine kapanık @Tolstoyevski gitmiş de yerine başkası gelmiş gibi.
İyi bu hallerine de alışırız ya, en azından uzun uzun sorgulatan tespitler yerine böyle şeylerle ilgilenmiş olur da kafası dağılır biraz.

Rengi yeşil olunca karamsarlıkları yok oldu
renklendi diye galiba.
Ama şöyle güzel konualrı var. Bu konunun en altında kendi açtığı ilginç konu linkleri var bakarsın bir ara.

Sen hele aylık enler listesi açılınca konu sayılarına bak. @Tolstoyevski uçtu bu ay

Geçen hafta 35 konu açtı

Emin olmayın yine de malum Ekim geldi, sonbahardır kasvettir derken tekrardan karanlık ve tembel moda geçiş yapılabilir.
Fakat 2020 bahardan beri biraz fazla çenem açıldı ve neşem arttı sanırım, o konuda bir ayar çekmeliyim kendime iyi hatırlattınız.

Reactions: kerem and Dosi
Ben rastgele başvurdum, aktif değildim o sıralar.
Hiç beklemiyordum yani yeşil olmayı ama tembellik kontenjanı dolsun diye almışlar...
Teşekkürler.

Reactions: kerem
bunudamı ben hatırlattım kardeşim..saol tesekurler...sende iyi anlayışlı birisin kardeşimm herzaman yanımdaydın..senınde kalbın iyi...
Tam açarken bahsetmenden söz ediyor ve bu da kalbinin temmiz olduğunu gösteriyor

Reactions: Doğan