Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu...
Tüm gruplarda TV8'de ekranlara gelen 'Kırmızı Oda' zirvede!
40 yıl sonra Abiye Kuzu nihayet dizi tutturabilmiş gözün aydın ama gel gör ki Jet Sosyete'yi yayından kaldıran Acun'un kanalına düşmüş.Kırmızı Oda
Bugün bilgisayara hiç el sürmediğim için aklımdan çıkmış yoksa hatırladım. 😱
sherlok iyi yaptın hatırlattımya kardeşlim
rica ederim kardeşim her zaman ...Teşekkürler hatırlatma için.
Doğru etiket listesini almışsın@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @anniegrant @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hachiko @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @emrecnn @hayret bi şey @doan56 @Alos @ömer karataş @pompy @Burak97
Onun için diğer seçeneği devreye giriyorAnime izleyeceğim seçeneği eklensin. @Tolstoyevski @MEnes
40 yıl sonra Abiye Kuzu nihayet dizi tutturabilmiş gözün aydın ama gel gör ki Jet Sosyete'yi yayından kaldıran Acun'un kanalına düşmüş.
Doğru etiket listesini almışsın
Gördün demek ki mesajı
Ve Cuma günü de sana kalmış
sherllok kardeşime hatırlattım ben sayfa açmasınıOnun için diğer seçeneği devreye giriyor
Bu arada @Tolstoyevski o da reyting konusu açıyor artık
AffedildinBana attığın maddelerle ilgilendiğimi göstermek istedim.
@Aserat bugün teknolojiden uzak kalmak istemiş, kararına saygı duydum...
Affedildin
Geceye anketlerde kapışmak üzere (belki biz kapışacağız)
Kaderde ne çıkarsaİlki için harika, ikincisi için aman aman nereye geldik...
Kaderde ne çıkarsa
23.30 civarı buralarda ol
@Tolstoyevski seni sevdiklerinle çarpıştırmaktan büyük zevk alıyor ben de rahatsız olmaya başladım bu durumdan