2 Ekim 2019 Çarşamba Reyting Sonuçları

Star'ın gücü Gold Film'e yetiyor heralde :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
72236

Benim Adım Melek’e tebrikler. Güzel bir yükseliş yaşamış.

SAK bit artık. Osman Sınav 40 yıllık tecrübe konuşuyor benden iyi mi bileceksiniz falan diyordun. Senin bildiğin tek bir şey yok belli ki. Çakma Nefes ve Tahir’le bu reytingler bile çok sana. :A

Kuzgun için diyecek bir şey bulamıyorum artık. Yazık oldu. :( Bu sezon bu oranları hiç beklemiyordum...

Kurşun bekleniyorsun...

Afili Aşk’ta izleyici memnun değildi en son hikaye yerinde sayıyor diyenler vardı. Aşkı daha ön plana alırlarsa yükselir, aksi halde düşüş kaçınılmaz olur.

Sosyal medyada o kadar olumsuz eleştiri almasına rağmen, Afili Aşk'ı geçmiş Benim Adım Melek... 😱

Oranları cidden merak ettim şimdi...
Aksine ben kötü yorum çok az gördüm Benim Adım Melek ile ilgili.

• Harika
Reactions: Angelica
Sosyal medyada o kadar olumsuz eleştiri almasına rağmen, Afili Aşk'ı geçmiş Benim Adım Melek... 😱

Oranları cidden merak ettim şimdi...

Ben dün hem izledim hemde yorumlara baktım hiç olumsuz yorum görmedim aksine herkes beğeniyordu kesin yükselecek dedim öylede oldu

Benim Adım Melek’e tebrikler. Güzel bir yükseliş yaşamış.

SAK bit artık. Osman Sınav 40 yıllık tecrübe konuşuyor benden iyi mi bileceksiniz falan diyordun. Senin bildiğin tek bir şey yok belli ki. Çakma Nefes ve Tahir’le bu reytingler bile çok sana. :A

Kuzgun için diyecek bir şey bulamıyorum artık. Yazık oldu. :( Bu sezon bu oranları hiç beklemiyordum...

Kurşun bekleniyorsun...

Afili Aşk’ta izleyici memnun değildi en son hikaye yerinde sayıyor diyenler vardı. Aşkı daha ön plana alırlarsa yükselir, aksi halde düşüş kaçınılmaz olur.

Aksine ben kötü yorum çok az gördüm Benim Adım Melek ile ilgili.

Osman efendi yaşlandı artık emekli olup kenara çekilmesi lazım güzelim diziyi mahvetti sak fandom olarak o kadar twit atıldı tepkiler çığ gibiydi görmemezlikten geldi ben sırf ekibin emeği için düşmesin
istiyordum ama daha dün bölümü izlemedim birazdan izlicem izlememe rağmen düm twiiterde bir kaç sahne gördüm sinirlendim ratingide görünce tepem artık inşallah en yakın zamanda biter dizi :D

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Benim Adım Melek'e çok şaşırdım baya 6 reyting almış 2. bölümden. Bakalım devamı geliyor mu. :D

Müge Anlı yıkıyor ortalığı yine. :Z