2 Ekim 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tilki haftaya gelirse herşeyi 5 e katlarız
o müthiş müziği ve karizmasıyla off düşününce bile heycanlandım
@-KADİR- bir tüyo paylaşmıştı 2 32.BÖLÜMDE RASKOLN 233 BÖLÜMDEDE TİLKİ ANDREİ GELİCEK DİYE ben 232bölümde raskolnu görünce bu bölümde tilkiyi konusucakalr demiştim dün sabah öylede oldu 233 bölümde haftaya kesin gelicek yanı inş

Kocamın ailesine Tebrikler

Bu dizi toparlanacak buraya yazıyorum

Maç çok iyi gitmiş. Tebrikler Beşiktaşıma.

burda fena salladın işte

Avrupa da en çok reytign alan takım açık ara Galatasaray tüm reytign rekorlarını GS maçları kırmıştır ve hala da öyledir
milli maçları bile katlıyor
ayrıca bjk yi herkesin sevdiğini nerden çıkardın bizim düşmanımız sayılır bjk yi seven falanda yok GS taraftarlarından fb neyse bjk de odur bizim için

hee ben vadiden sonra maçı izledim o ayrı benim için maç olsun yeter izlerim her türlü

Tilki andreyi unutmuşum o gelince ucacaz resmen.

İnşallah haftaya gelir ya
10 yıldır o adamın geri dönmesini bekliyoruz 3 bölümde fenomen oldu
polatın nasıl tepki vereceğini çok merak ediyorum ismini duyunca

star sağlam bi dram koysa vadi totalde 6'ya düşer.

star sağlam bi dram koysa vadi totalde 6'ya düşer.
biz ne dramlar gördük sen vadiyi diğer dizilerle karıştırıyon galiba

maçı koyuyor ötesi var mı sonuç vadi maçı geçiyor olacak iş mi evet vadiyse olmayacak iş yoktur

benim adım gültepe de sağlam dramaydı gördük oranlarını yada hicran de
halleri ortada @yakup09
)

@Çiğdem- kardak krizini işlemesi suç Tns ye göre sebep tutuklanan askerler bombalı eylem sucundan özellikle camide ama yalan bunların hepsi

İki hafta öncede yazmıştım. Gecen yıl nasıl oluyorsa maçtan dolayı dizler etkilenmezdi . bu sene doğal olarak etkileniyor. Vadinin aldığı reytingler maçlar karşında normal görünüyor. Haftaya cif reytingleri göreceği büyük ihtimal

yeni bahanelere yeni yelken açmak, anladım ben seni

İnşallah haftaya gelir ya
10 yıldır o adamın geri dönmesini bekliyoruz 3 bölümde fenomen oldu
polatın nasıl tepki vereceğini çok merak ediyorum ismini duyunca
aaaa bence ilk önce eski vadiden olan görüntülerini göstericekler vadi yeni sezona başlamadan özette amonu göstermişlerdi 2005 finalinde hatırlamak amaçlı ben tilkiyi göstermeden önce polat tilki görüşmesini eski vadiden kesinlikle görüceğimizi düşünüyorum izleyenelre hatırlatmak isticekler pusat polata tilki andrei ismini söylicek polatta düşünücek o eski görüşme sahnelerini hayal edicek o sahneyi görücez önce 🙂🙂🙂

Kurtlar Vadisi maça rağmen iyi gitmiş geçen haftaya göre TOTAL'de ve AB'de çok ufak bir düşüş yaşamış gayet iyi haftaya inşallah 10 üstüne çıkarız...

Kocamın Ailesi düşüşüne devam edecektir.

Güldür Güldür Show biraz daha bu günde beklesin ama tekrarları neredeyse daha çok reyting alıyor...

Ah Neriman'ın tekrarı yine iyi gitmiş. İnşallah yeni günümüzde yükselicez.

14AH NERIMAN (TKR)SHOW TV23:16:2825:33:242.148.95

Fark-ı CANER ERDEM.

22BU TARZ BENIMSHOW TV12:59:5815:59:591.7819.36

andy garcia'lı ab'niz zor 6 alıyorsa onsuz düşünmek isteöiyorum.
kanald yönetiminin bu rakamları görünce nasıl kendinden geçtiklerini görmek isterdim
onlarda sizler gibi 14 filan bekliyolar olacaktı.
)) gerçi artık beklenti yerini ümitsizliğe bırakmalı, nerde 14 nerde 6

yeni bahanelere yeni yelken açmak, anladım ben seni
bahane sunacak bi durum yok zirvdeyiz maçı geçmişiz bahaneleri senin sunman lazım

yok daha neler o sezonun başıydı ondan gösterdiler artık geçen bölümün özeti olur öyle bieşy olmayacak
tilkiyi bilen bilir zaten hatırlatmaya gerek yok

zaten özet olucak ben yeni bölümde diyorum cnm pusat polata tilkiyi söylicek polatta tilki andrei ismini söyleyince o geçmişteki sahneyi göstericekler büyük ihtimalle 🙂🙂🙂

sen her hafta yülseicez, 10 lu rakamları görceğiz, 14 ler filan varken dizi 6-8 lere iniyor.
Gayet açık yani demek istediğim.
)))

zaten özet olucak ben yeni bölümde diyorum cnm pusat polata tilkiyi söylicek polatta tilki andrei ismini söyleyince o geçmişteki sahneyi göstericekler büyük ihtimalle 🙂🙂🙂
olabilir belki
İnşallah onun müziğini değiştirmez Gökhan reis müziğinin hastasıydım çok gizemli bi müziği vardı

sen her hafta yülseicez, 10 lu rakamları görceğiz, 14 ler filan varken dizi 6-8 lere iniyor.
Gayet açık yani demek istediğim.
)))
8.80 yani 9
maçı geçmiş bir dizi yani bizim sunacak bir bahanemiz yok
ayrıca 14 ü kim demiş 9 dan 14 mü olur

14 gelir zaten geçen yıl kasımda 14 ü geçmişiz ekim var daha