2 Ekim 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fatihin yeni bölümü muhtesemin ozetinin aldığı oranın yarısını alıyordu

kanald iyi gidir sondanda olsa listeye girmiş ))) bu kadar klışe bir iş için bayagı iyi bir sonuç kanal d yatsın kalsın hazala ve fanlarına dua etsin

''AŞK'' klişe bir dizi değil, yanlış yorumluyorsun bence. Çünkü bende Cumartesi gece yarısı 2'den sonra diziye baktım şahsen

my tuncel kurtiz i anarak başladı
jenerikte berrak var meltem cumbul yok

Neden klişe beyazsoy, bence klişe değil A.Ş.K..
röportaj yaptın furkan senarist klışeyi yere göğe sıgdıramıyor. babası 500bin için intihar eder tefecilere senet imzalatırlar ( ne gerek varsa zaten zorla almaya niyetliler) azrada imza atar. parayı bulmak için zengin kızla evlenmek zorundadır ama istemez. azrayı tefecilere kaçırttırırlar ki adam mecbur kalsın evlensin.. bu türk filimi klışeleri furkan .. bari sen yapma furkan.. hazal bu kadar gözünü bürümesin )))

tns de kumanda erkeklerde + muhafazakar ailede bunu anlamayan CEO oyunu kaybetti demek.

my bugün artacak galiba

Çoşkun ırmak bu sezon senaryoyu yazıyosa ve seneyede o senaryo diziye çekilirse , kanal d o gün uçar. En az 12 rtg alır.

bu osmanlı hatunlarıda ne kadar fingirdekmiş ))) bu nasıl dizi yahuu. yabancı dizileri izlemekten senaristler kendi özlerini unutmuşlar osmanlı mı orası yoksa ingiliz sarayımı

bu osmanlı hatunlarıda ne kadar fingirdekmiş ))) bu nasıl dizi yahuu. yabancı dizileri izlemekten senaristler kendi özlerini unutmuşlar osmanlı mı orası yoksa ingiliz sarayımı
özü anlatmakla değil dert kendi kurgularını anlatmak

Kanal D A.Ş.K ile yükselmeyi başardı, çok sevindim

A.Ş.K yükselmeyi başarmış. Diğer anlık reklam değilse 5 görebilir.

''AŞK'' klişe bir dizi değil, yanlış yorumluyorsun bence. Çünkü bende Cumartesi gece yarısı 2'den sonra diziye baktım şahsen
halkuk reiz senin sözünün üstüne söz olmaz ne diyosan o ))) bir diziye tefeci mafya girmişse o diziden hayır gelmez..

Pis Yedili ve AŞK yükselmeyi başarmış, özellikle AŞK yükselmeyi hak ediyor gerçekten de.

Doksanlar ile atv'de listeye girmeyi başarmış.

star iyi gitmiş

bu sülümanda da ne hafıza var adam her rüyayı detayına ka hatırlıyor
@mrt-06