cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,305
- Puanı
- 1,060
tns erkek dolu diye bir genellemeye nasıl vardın yok öyle bir şey.. ayrıca erkek dizisini kadınlar izlemiyecek diye bişey yok agırılık erkekteyse o diziye erkek dizisi diyoruz .. muhteşem kadın dizisi oldugu için kadınsal sorunları yayınlıyorlar yoksa erkeksel sorunla yayınlasalar reyting kaybederTNS erkek doluysa ve Muhteşem Yuzyılı kadınlar izliyorsa ve Muhteşem yinede 10 reytinge dayanıyorsa neden kadınsal sorunlar Muhteşem Yuzyılda yayınlanıyor@beyazsoy sen bu konuda ne düşünüyorsun?
hayatta olmazVahide Gördüm gayet yakışıyor bence sindirin artık şunu ya 😡
başrol değil kiMuhteşem Yüzyıl
çok kart sindiremiyoruz işte )))Vahide Gördüm gayet yakışıyor bence sindirin artık şunu ya 😡
hayatta olmaz
başrol değil ki
geçen sene paylaşmıştımtns erkek dolu diye bir genellemeye nasıl vardın yok öyle bir şey.. ayrıca erkek dizisini kadınlar izlemiyecek diye bişey yok agırılık erkekteyse o diziye erkek dizisi diyoruz .. muhteşem kadın dizisi oldugu için kadınsal sorunları yayınlıyorlar yoksa erkeksel sorunla yayınlasalar reyting kaybeder
Peki hangi rol müs ?Başroldekiymiş dedikoducu çocuk yazdı.
hatçenin kızı işteAğlak suratlı olan değil mi.
İster sindirin ister sindirmeyin 38 bölüm daha böyleçok kart sindiremiyoruz işte )))
Vallaha yaAtv biraz düşünse Vadiyi bu erken vakitte bitirmezdi sen bu bölüm şov yapacağına resmen reytingleri tehlikeye atıyorsun yani bu kadar da olmaz yani
buna benzemiyor
Peki hangi rol müs ?
buna benzemiyorcariyelerden biri olabilir o zaman çünkü diyolğunu hatırlamıyom bu bölüm
Bilemiyorum en yuksek reyting alan diziler erkek dizileri diyordun bi aratns erkek dolu diye bir genellemeye nasıl vardın yok öyle bir şey.. ayrıca erkek dizisini kadınlar izlemiyecek diye bişey yok agırılık erkekteyse o diziye erkek dizisi diyoruz .. muhteşem kadın dizisi oldugu için kadınsal sorunları yayınlıyorlar yoksa erkeksel sorunla yayınlasalar reyting kaybeder
hatçenin kızı var ama o zarif biri bu kız balık etli yüzü de benzemiyor benceBilinmiyor.
Dublaj yapsınlar falan yazmış konuşması dikkatini çekti mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?