2 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 15.95 , 2) KANALD: 6.74 , 3) SHOW: 1.44 , 4) ATV: 1.42 , 5) KNLTRK: 1.01

Tam 20 ratİng ..İnanilmaz bİr rakkam.tÜrkİyenİn %60 bu maÇi seyredİyor ve galatasaraydan gol beklİyor.

anlayamazlar daha konuya bir girsin reytingler tavan yapacak
dizide bir konunun olduguna eminmisin
))))))) konu belli balkanlardan kovulacak ,insanalr eziyet edilecek. bu ana konu zaten biliniyor ama yan konularda çok sıradan. ama üzülme yalnız değilsin desterede izliyor diziyi
)))

- - - Ekleme - - -

istavritler erkeklere göreymiş demekki
))))

- - - Ekleme - - -

istavritler erkeklere göreymiş demekki
))))

kabadayı birini kadınlar neden izlesin yahuu destere
)))) bu arada hiç son yazdan bahsetmiyorsun
))))))

bari gs gol atsında ülke puanı artsın. bu giddişle gs sonucu olup uefaya bile katılmaaycak
)))))

Haydi be haydı

galatasayaı hakem kolmayınca böyle oluyor ne güzeldi feneri yenerken beleş penatılar dimi
)))

burak Allah rızası için topa vur be
)) ülke puanı gidiyor bu bırak yüzünden

son yazın tekraarını izliyorum beyazsoy geçen haftada tekrarı izledim şu anda izlemediğim için yorum yapmıyorum reytinglerde ise istavritin son yazı geçmesi anca numunelik deneklerle olur
)

son saniye burak kendini bırakır ceza sahasına çuval gibi yine kapar penaltıyı
)

burak son dakika kendini atar da bu hakem türk hakemi değil ki galatasara alehine verir vallahi penaltıyı :
))) galatasaray son dakika penaltısıyla fneri yendi beşiktaştanda 1 puan aldı ama dandik bragadan iki gol yedi. neymiş galatasaay sahada 12 kişi oynamayınca 2 şer 2 şer yiyormuş
))))))))

son yazın tekraarını izliyorum beyazsoy geçen haftada tekrarı izledim şu anda izlemediğim için yorum yapmıyorum reytinglerde ise istavritin son yazı geçmesi anca numunelik deneklerle olur
)

hadi tns numelik ya sbt oda mı numelik. neymiş atalarımız boşuna dememiş . yenilen pehlivan güreşe doymazmış. agb de olsa durum değişmez. artık anla türkiye senle uyumlu değil. izlediğin diziler bir bir kaldırılıyor
))))))))))