2 Ekim 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 15.95 , 2) KANALD: 6.74 , 3) SHOW: 1.44 , 4) ATV: 1.42 , 5) KNLTRK: 1.01

Tam 20 ratİng ..İnanilmaz bİr rakkam.tÜrkİyenİn %60 bu maÇi seyredİyor ve galatasaraydan gol beklİyor.

anlayamazlar daha konuya bir girsin reytingler tavan yapacak :)
dizide bir konunun olduguna eminmisin :)))))))) konu belli balkanlardan kovulacak ,insanalr eziyet edilecek. bu ana konu zaten biliniyor ama yan konularda çok sıradan. ama üzülme yalnız değilsin desterede izliyor diziyi :))))

- - - Ekleme - - -

istavritler erkeklere göreymiş demekki :)))))

- - - Ekleme - - -

istavritler erkeklere göreymiş demekki :)))))

kabadayı birini kadınlar neden izlesin yahuu destere :))))) bu arada hiç son yazdan bahsetmiyorsun :)))))))

bari gs gol atsında ülke puanı artsın. bu giddişle gs sonucu olup uefaya bile katılmaaycak :))))))

galatasayaı hakem kolmayınca böyle oluyor ne güzeldi feneri yenerken beleş penatılar dimi :))))

burak Allah rızası için topa vur be :))) ülke puanı gidiyor bu bırak yüzünden

dizide bir konunun olduguna eminmisin :)))))))) konu belli balkanlardan kovulacak ,insanalr eziyet edilecek. bu ana konu zaten biliniyor ama yan konularda çok sıradan. ama üzülme yalnız değilsin desterede izliyor diziyi :))))

- - - Ekleme - - -

kabadayı birini kadınlar neden izlesin yahuu destere :))))) bu arada hiç son yazdan bahsetmiyorsun :)))))))

bari gs gol atsında ülke puanı artsın. bu giddişle gs sonucu olup uefaya bile katılmaaycak :))))))

son yazın tekraarını izliyorum beyazsoy geçen haftada tekrarı izledim şu anda izlemediğim için yorum yapmıyorum reytinglerde ise istavritin son yazı geçmesi anca numunelik deneklerle olur :))

son saniye burak kendini bırakır ceza sahasına çuval gibi yine kapar penaltıyı :))

burak son dakika kendini atar da bu hakem türk hakemi değil ki galatasara alehine verir vallahi penaltıyı ::)))) galatasaray son dakika penaltısıyla fneri yendi beşiktaştanda 1 puan aldı ama dandik bragadan iki gol yedi. neymiş galatasaay sahada 12 kişi oynamayınca 2 şer 2 şer yiyormuş :)))))))))

son yazın tekraarını izliyorum beyazsoy geçen haftada tekrarı izledim şu anda izlemediğim için yorum yapmıyorum reytinglerde ise istavritin son yazı geçmesi anca numunelik deneklerle olur :))

hadi tns numelik ya sbt oda mı numelik. neymiş atalarımız boşuna dememiş . yenilen pehlivan güreşe doymazmış. agb de olsa durum değişmez. artık anla türkiye senle uyumlu değil. izlediğin diziler bir bir kaldırılıyor :)))))))))))

Forum İstatistikleri

Konular
176,212
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs