bilip bilmeden yazma yeni bölüm 27 geçe bitti aynı dakikada tekrarı başladı... 3 dkk isteyen kapatıp isteyen maç izliyip isteyen tekrarı izler..
asıl sen bilip bilmeden yazma bak bakalım saat kaç ile kaç arası geriden geliyo reytingler
dizide bir konunun olduguna eminmisinanlayamazlar daha konuya bir girsin reytingler tavan yapacak![]()
istavritler erkeklere göreymiş demekki))))
- - - Ekleme - - -
istavritler erkeklere göreymiş demekki))))
reytıng kurdu
galatasayaı hakem kolmayınca böyle oluyor ne güzeldi feneri yenerken beleş penatılar dimi)))
dizide bir konunun olduguna eminmisin))))))) konu belli balkanlardan kovulacak ,insanalr eziyet edilecek. bu ana konu zaten biliniyor ama yan konularda çok sıradan. ama üzülme yalnız değilsin desterede izliyor diziyi
)))
- - - Ekleme - - -
kabadayı birini kadınlar neden izlesin yahuu destere)))) bu arada hiç son yazdan bahsetmiyorsun
))))))
bari gs gol atsında ülke puanı artsın. bu giddişle gs sonucu olup uefaya bile katılmaaycak)))))
son saniye burak kendini bırakır ceza sahasına çuval gibi yine kapar penaltıyı)
son yazın tekraarını izliyorum beyazsoy geçen haftada tekrarı izledim şu anda izlemediğim için yorum yapmıyorum reytinglerde ise istavritin son yazı geçmesi anca numunelik deneklerle olur)