Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kıskanmak çok iyi yükselmiş tebrikler. Dün kral kaybederseye baktım final yolunda diye. Halit Ergenç ve Aslıhan Gürbüz dünya standardında oyuncular. Bunu bir kez daha kanıtladılar. Kıskanmak dizisini de bu gün izleyeceğim.
Son iki haftadır maç olduğu (gelecek salı yine varmış ama 23.00'te olacağı için fazla risk teşkil etmez) için reytinglerin yükselmesi normal ama özellikle Kıskanmak'ın bu kadar uçması şaşırttı. İlk zamanlarda reyting kaygısı çekip final haberi bekliyorduk ama meğerse ihtiyacı olan şey mantığı askıya alıp herhangi bir pembe dizi olmakmış (elbette Bahar'ın yokluğu da faydalı olmuştur). Bu işleyiş bana hitap etmese de genel izleyici çok seviyor o yüzden bir ömür geçse de reyting denekleriyle aynı noktada buluşamayacağız.
Rüya Gibi ilk hafta için üstüne düşeni yapıp Bahar'ın kitlesini korumuş, tekrarı da tüm gruplarda 1+ almayı başarmış. Genel olarak derdini iyi anlatan ve sonrasını merak ettiren bir ilk bölümdü yer yer temponun düşmesi insanları vazgeçirmediyse gelecek hafta yükseleceğini düşünüyorum. İşin komedi tarafı var ama hikaye aslen biraz daha kriminal taraftan akıyor üstelik Dilan Polat olayını anımsattığı için güncel bir damarı var o yüzden izleyici nezdinde karşılık bulabilir. Hiç değilse Bereketli Topraklar'dan daha çok umut verdiği kesin ve yüksek bütçeli bir iş olmadığı için 4-5 bandında reyting alması yeter de artar.
Kral Kaybederse dün akşam o kadar çok yorum almıştı ki AB'de 1. dizi çıkacağını düşünüyordum. Öyle olmamış ama reytinglerini önemli oranda arttırmayı başarmış. OGM bu dizinin de Camdaki Kız gibi 3 sezon süreceğini varsayıp alakasız konularla uzatmayı ve asıl hikayeyi sonlara sıkıştırmayı düşündü ama ellerinde patladı oysa görüldüğü gibi insanların neyi izlemek istediği belliydi. Halit Ergenç'in bedava oyunculuk dersi hatrına gelecek hafta daha da yükselerek biter umarım.
Gözleri Karadeniz için denecek bir şey yok. Halit Özgür Sarı'nın üstünde garip bir durum var son iki dizisi de kötü reytinglere rağmen sırf yurt dışı uğruna devam ettiriliyor bu da şans meselesi.
Allah'ım çok mutluyum! Sonunda Kıskanmak'ım AB-ABC1 lideri olmuş ve 5.68'e kadar yükselmiş.
Mehmed: Fetihler Sultanı 5.58'e yükselmiş, ona da helal olsun. 4. Sezon'u da olur.
Rüya Gibi gayet iyi açılış yapmış. Haftaya durumu belli olur.
Kral gider ayak kazanmaya başladı ama geçti artık.
Gözleri Karadeniz Ocak sonuna doğru bitecektir pat diye.
Yeni dizi Rüya Gibi beklediğimden iyi başlamış 2 küsur beklerken 4 almış.
Kıskanmak ve Mehmet Fetihler Sultanı günün kazananları olmuş iki dizide yerini garantiledi ve sonunda iyi oranlar almaya başladılar.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.