2 Aralık 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

hani nerde mertce Diriliş e helal olsun mesajınız başarısını alkışlamak önce onu kabullenin ödül almadı falan diyerek konuyu dağıtıp dirilişin başarısını küçültmeye çalışıyorsunuz görüyoruz herhalde
nazar etme vadi forumunun neyi varmış gel bekleriz kapımız herkese açık biraz feyiz alırsın biz içimizden geldiği gibi vadiyi konuşuyoruz sizin bulunduğunuz ortamlardaki gibi post kasma olayımızda yok

Diriliş uçmuş, tebrikler.

Poyraz Karayel'in, dünkü kötü reklam düzeni yüzünden düşeceğini düşünüyordum aslında ama yükselmişiz.
Dizi kesinlikle daha iyi oranları hak ediyor ama bu oranlar da tatmin edici. 3.sezon ihtimali de konuşuluyor sezon sonuna kadar bu oranları koruyabilirse olabilir bence.

Kara Sevda da güzel gidiyor, Eve Dönüş totalde iyi ama maçlar başlayınca sıkıntı yaşamaya başlayabilir.

Doğru sizin ortama post+beğenme kasma var.
feyiz falan. İyi kafa buluyorsunuz siz orada anlaşıldı.

Ayrıca ilk mesajı oku. En iyi derecesini aldı demişim. Başarısını göz ardı etmiş olsam yorum atmam. Sadece altın kelebekte başarı gösteren poyraz ve başarı gösteremeyen dirilişide dillendirdik.

bişi oldu diye konuya giriyoruz meğerse ana okulu tartışmaları var konuda
)

Girmeye bilirsin. Sen giripte zevk almıyorsun diye konumu kilitlenir.

Diriliş Ertuğrul'un reytingleri eleştriye açık değil bence. Bu reyting sisteminde 13 almış neredeyse, çok büyük başarı gerçekten. Tebrikler.

onu mecbur diyeceksin daha farklı yorum yapma şansın mı var zaten Diriliş aldığı reytinglerle susturmuştur
vadiciler bu forumun en samimi insanlarıdır bizi çekemeyenlere tavsiyem anten takmasıdır

benim zevkime göre olan bişi değil zati sen reyting sistemi objektif deği ldiyon o ödüller sürekli aynı mesajlar
post ksmak yasaktı en son hatırladığım

onu mecbur diyeceksin daha farklı yorum yapma şansın mı var zaten Diriliş aldığı reytinglerle susturmuştur
vadiciler bu forumun en samimi insanlarıdır bizi çekemeyenlere tavsiyem anten takmasıdır

Evet tek sorunumuz antendi saol yardımın için.
Sadece sevmiyorum anten gerek yok. Çekim alanıma girmesin yeter.
Hiç yorum yapmadanda geçilebilirdi. Şans bol bizde.

ödül mü yemişim ödülünü kendi çalıp kendi oynanan ödüllerle olmuyor bu işler tek bir ödül vardır o da halkın ödülü sanırsam diriliş bu ödülü fazlasıyla alıyor her hafta
izlemiyorum ancak müthiş bir tarihi dizi yapmışlar helal olsun 8 i de geçmiş

Diriliş Ertuğrul gerçekten müthiş gitmiş, AB'de 13 alması kesinlikle takdire şayan.

Bölümün güzelliğinden mi, deneklerin değişiminden mi, yoksa yeni reklam düzeninden mi bilinmez; ama Poyraz Karayel yükselmeyi başarmış. 7'nin üstüne çıkabilsek keşke, ama bu sistemde ancak bu kadarı olabiliyor.

Kara Sevda evine ekmek götürmeyi başarmış, istikrarını sürdürebilirse sezon sonuna kadar sorun yaşamadan devam eder. Eve Dönüş de iyi, ama maçlar yüzünden sıkıntı yaşayacağı açık.

Tüm haber siteleri ödülü konuşsun 10'larca haber açsın sen kendileri çalıyor kendileri oynuyor de.

Türkiye'nin en çok izlenen tarihi dizisi ve dünyada ilgi gören dizisi Muhteşem Yüzyıl'dır. Kendinizi kandırmayn bence.

Tabi ki Diriliş' e büyük Tebrikler. İlk bölümde de dediğim gibi çok kaliteli bir dizi. Helal olsun.

Kanal D'm kışın gelmesi ile yüksek oranlara çıkmaya başladı.

Tüm haber siteleri ödülü konuşsun 10'larca haber açsın sen kendileri çalıyor kendileri oynuyor de.
isterlerse hiç durmadan ödülle ilgili haber açsınlar bunun karşılığı halkta olmadıktan sonra kendi çalıp kendi oynamak oluyor vadide onur ödülü aldı ama umrumda değil hikaye ödülller halk sana değer vermeyip izlemedikten sonra ödül karın doyurmuyor kaliteni belirlemiyor
güneşin kızları isimli dizinin en iyi dizi seçildiği bir ödül töreninin benim gözümde ve halkın gözündeki edğeri yok hükmündedir
umarım anlatabildim mi ödül ayağını geç

Halimenin sahnelerini arttırırlarsa daha da artar diriliş

Sarayları yok ama obaları var çadır da kadın entrikası olamıyormu .s.s.s

Halimem