- Reaksiyon puanı
- 58,390
- Puanı
- 1,061
Odul alamadimi digerleri objektif degilse biz napalim
Belkide reyting sistemi objectif değildir.
Odul alamadimi digerleri objektif degilse biz napalim
Kiskanma.Belkide reyting sistemi objectif değildir.
hani nerde mertce Diriliş e helal olsun mesajınız başarısını alkışlamak önce onu kabullenin ödül almadı falan diyerek konuyu dağıtıp dirilişin başarısını küçültmeye çalışıyorsunuz görüyoruz herhaldeReytingine bir şey diyen mi var. Sadece ödül alamadığını söylüyoruz. Yasak mı fikir söylemek.
Ayrıca sulandırma işi vadi genel yorum konusundan sorulur. İstersen yaptığınızı bilse konuş.
Uff saçmalama ne cezası sadece konuşuyoruz.
Kiskanma.
@Bully şu konuyu kilitlesene
bişi oldu diye konuya giriyoruz meğerse ana okulu tartışmaları var konuda)Kıskançlıktan oluyorum şuan. Ayy neyse ben kalite abidesi Son'u izlemeye gidiyorum. İyi forumlar sana.
Niye.
hani nerde mertce Diriliş e helal olsun mesajınız başarısını alkışlamak önce onu kabullenin ödül almadı falan diyerek konuyu dağıtıp dirilişin başarısını küçültmeye çalışıyorsunuz görüyoruz herhalde
nazar etme vadi forumunun neyi varmış gel bekleriz kapımız herkese açık biraz feyiz alırsın biz içimizden geldiği gibi vadiyi konuşuyoruz sizin bulunduğunuz ortamlardaki gibi post kasma olayımızda yok
bişi oldu diye konuya giriyoruz meğerse ana okulu tartışmaları var konuda)
onu mecbur diyeceksin daha farklı yorum yapma şansın mı var zaten Diriliş aldığı reytinglerle susturmuşturDoğru sizin ortama post+beğenme kasma var. feyiz falan. İyi kafa buluyorsunuz siz orada anlaşıldı.
Ayrıca ilk mesajı oku. En iyi derecesini aldı demişim. Başarısını göz ardı etmiş olsam yorum atmam. Sadece altın kelebekte başarı gösteren poyraz ve başarı gösteremeyen dirilişide dillendirdik.
Girmeye bilirsin. Sen giripte zevk almıyorsun diye konumu kilitlenir.
benim zevkime göre olan bişi değil zati sen reyting sistemi objektif deği ldiyon o ödüller sürekli aynı mesajlar post ksmak yasaktı en son hatırladığımDoğru sizin ortama post+beğenme kasma var. feyiz falan. İyi kafa buluyorsunuz siz orada anlaşıldı.
Ayrıca ilk mesajı oku. En iyi derecesini aldı demişim. Başarısını göz ardı etmiş olsam yorum atmam. Sadece altın kelebekte başarı gösteren poyraz ve başarı gösteremeyen dirilişide dillendirdik.
Girmeye bilirsin. Sen giripte zevk almıyorsun diye konumu kilitlenir.
benim zevkime göre olan bişi değil zati sen reyting sistemi objektif deği ldiyon o ödüller sürekli aynı mesajlar post ksmak yasaktı en son hatırladığım
yakamozlaşmayalım lütfenİstersen bu konuya Girme çünkü zararlı çıkarsın.
onu mecbur diyeceksin daha farklı yorum yapma şansın mı var zaten Diriliş aldığı reytinglerle susturmuştur
vadiciler bu forumun en samimi insanlarıdır bizi çekemeyenlere tavsiyem anten takmasıdır
ödül mü yemişim ödülünü kendi çalıp kendi oynanan ödüllerle olmuyor bu işler tek bir ödül vardır o da halkın ödülü sanırsam diriliş bu ödülü fazlasıyla alıyor her haftaReytingine bir şey diyen mi var. Sadece ödül alamadığını söylüyoruz. Yasak mı fikir söylemek.
Ayrıca sulandırma işi vadi genel yorum konusundan sorulur. İstersen yaptığınızı bilse konuş.
Uff saçmalama ne cezası sadece konuşuyoruz.
ödül mü yemişim ödülünü kendi çalıp kendi oynanan ödüllerle olmuyor bu işler tek bir ödül vardır o da halkın ödülü sanırsam diriliş bu ödülü fazlasıyla alıyor her hafta
izlemiyorum ancak müthiş bir tarihi dizi yapmışlar helal olsun 8 i de geçmiş
isterlerse hiç durmadan ödülle ilgili haber açsınlar bunun karşılığı halkta olmadıktan sonra kendi çalıp kendi oynamak oluyor vadide onur ödülü aldı ama umrumda değil hikaye ödülller halk sana değer vermeyip izlemedikten sonra ödül karın doyurmuyor kaliteni belirlemiyorTüm haber siteleri ödülü konuşsun 10'larca haber açsın sen kendileri çalıyor kendileri oynuyor de.