Görmemişim.Niye beni boyle sevi yorumlamiyorsun![]()
Görmemişim.Niye beni boyle sevi yorumlamiyorsun![]()
@mrt-06 görmesin bu mesajını.Altındağlı kötü başlamış, yakında kalkar.
O Ses Türkiye, A/B'de 14'e kadar çıkmış. Normal, en çok konuşulan televizyon işi şu an.![]()
Adını Kalbime Yazdım 1.9 - 2.2 Arası bir Reyting Oran'ı ile başladı.Altındağlı kötü başlamış, yakında kalkar.
O Ses Türkiye, A/B'de 14'e kadar çıkmış. Normal, en çok konuşulan televizyon işi şu an.![]()
Ben de admine katılıyorum aslında bu konuda. Altındağlı nedense umutsuz vaka gibi geliyor bana. Umarım yükseliş yakalar da yanılırız.Adını Kalbime Yazdım 1.9 - 2.2 Arası bir Reyting Oran'ı ile başladı.. Şimdi 4.5 Reyting'lere çıktı.
. 3.7 ile başlayan Altındağlı için nasıl böyle olumsuz düşünülüyor anlamıyorum.
. Geçmişten bir örnek Karagül 2 Küsür Reyting ile başladı şimdi 9 - 10 Reyting'ler de alıyor.
.
Ben böyle ilk Bölüm'de Tutma'dı Yayın'dan Kalkar gibi Yorum'ları doğru bulmuyorum @yakup09 'un da dediği gibi en az 2 , 3 Hafta verilmeli.Ben de admine katılıyorum aslında bu konuda. Altındağlı nedense umutsuz vaka gibi geliyor bana. Umarım yükseliş yakalar da yanılırız.![]()
![]()
Bu dizi ilk bölümü merak edilip izlenebilecek bir dizi. O nedenle ilk bölüm yüksek alması gerekir normalde. Sonradan yükselen diziler genellikle reytingli oyuncusu olmayan diziler oluyor.Adını Kalbime Yazdım 1.9 - 2.2 Arası bir Reyting Oran'ı ile başladı.. Şimdi 4.5 Reyting'lere çıktı.
. 3.7 ile başlayan Altındağlı için nasıl böyle olumsuz düşünülüyor anlamıyorum.
. Geçmişten bir örnek Karagül 2 Küsür Reyting ile başladı şimdi 9 - 10 Reyting'ler de alıyor.
.
Ancak SBT'de de 5'e yakın bir Oran ile başlamış demek ki Tekrar verildikçe yükselebilecek tarzda diye düşünüyorum.Bu dizi ilk bölümü merak edilip izlenebilecek bir dizi. O nedenle ilk bölüm yüksek alması gerekir normalde. Sonradan yükselen diziler genellikle reytingli oyuncusu olmayan diziler oluyor.![]()