xBUGRAx
Süper Emekli
23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 3.56 , 2) ATV: 3.11 , 3) KANALD: 3.01 , 4) STV: 2.83 , 5) TRT1: 1.94
aynen öyle...polat alemdar 1 numara fazla söze gerek yok
suskunlarda sustu gitti gari...bundan sonra kimi susturacağız artık biz....
- - - Ekleme - - -
bende zaten sana hürremessi sendromu var dedim.. polatevski demedimki sen çıkardın polatevskiyi ortaya.....
ya ne zaman hürrem yazsam polatı ortaya çıkarıyon sen polatı attığında ben hürremi çıkarıyonmu...hem böyle yaparak sülümandesi kızıyorun karı kocanın arasını açacaksın ona göre ...bilmem farkındamısın😛layful:yok ben olması gerekeniv yazdım sen bize eşcinsel mi diyon diye atıldın
şöyle 1-2 gün daha erken koysalar daha iyi olmayacak sanki...yeni bölüm öncesi şöyle bir fragman rekoru kırsakda dosta düşmana göstersek olmuyo sanki...vadi fragmanı yarın sabah çıkar yüksek ihtimal heycanla bekliyorum
ya ne zaman hürrem yazsam polatı ortaya çıkarıyon sen polatı attığında ben hürremi çıkarıyonmu...hem böyle yaparak sülümandesi kızıyorun karı kocanın arasını açacaksın ona göre ...bilmem farkındamısın😛layful:
şöyle 1-2 gün daha erken koysalar daha iyi olmayacak sanki...yeni bölüm öncesi şöyle bir fragman rekoru kırsakda dosta düşmana göstersek olmuyo sanki...
sülümandes kızmaz o esnek görüşlüdür
polatın hakkından bir hürrem geliyor napalım
yok aga stok oluyor onların elinde 3-4 bölümlük var... yeni bölümaga nasıl çekecekler bu adamlar robot değil ya abartma
- - - Ekleme - - -
polat hürremi eziyo rahat ol
aga nasıl çekecekler bu adamlar robot değil ya abartma
- - - Ekleme - - -
polat hürremi eziyo rahat ol
polat ile hürrem ne alaka....ikiside ayrı devrin insanları....ırkları sınıfları dili farklı...sadece platonik takılırlar...sülümandes kızmaz o esnek görüşlüdür
polatın hakkından bir hürrem geliyor napalım
o kadarda uzun boylu değil....hürremin abd yi işgal edebilmesi için polatın zekasından daha fazlasına ihtiyacı vardır herhalde...hürremdeki zeka polatta olsa şimdiye abd yi işgal etmişti dizide
o kadarda uzun boylu değil....hürremin abd yi işgal edebilmesi için polatın zekasından daha fazlasına ihtiyacı vardır herhalde...
nerden biliyon tarihi hürremle birlikte mi yazdınız....polat değil dseanristler yaptı hürrem tarihten zelki kurmaca zeki değil