- Reaksiyon puanı
- 69,955
- Puanı
- 1,060
Beni istediğini biliyordum Yolla uçak biletimi geliyimSeni köye götürüp samanlıkta seyran ederdik
Beni istediğini biliyordum Yolla uçak biletimi geliyimSeni köye götürüp samanlıkta seyran ederdik
La ben bile otobüsle gidiyorumBeni istediğini biliyordum Yolla uçak biletimi geliyim
O kadar yol gidilir mi be otobüsle Niye uçakla gitmiyonuz çok mu pahalıLa ben bile otobüsle gidiyorum
Pahalı evet 7 kişi gidiyoruzO kadar yol gidilir mi be otobüsle Niye uçakla gitmiyonuz çok mu pahalı
Aaa dur havaalanında çalışan bi müşterim vardı o ayarlasın size ucuzundanPahalı evet 7 kişi gidiyoruz
Biletler alındı maalesef Keşke uçakla gitsemAaa dur havaalanında çalışan bi müşterim vardı o ayarlasın size ucuzundan
Fakirlik zorBiletler alındı maalesef Keşke uçakla gitsem
Ben gitmek istemiyorum aslında sırf düğün var diye .ss 15-16 saat neyse gece boyu mobilden yazarım forumaFakirlik zor
Aman yazma da kafa dinleyelim azıcıkBen gitmek istemiyorum aslında sırf düğün var diye .ss 15-16 saat neyse gece boyu mobilden yazarım foruma
Ara ara yazarım muhtemelenAman yazma da kafa dinleyelim azıcık
Deniz kas yığınlarını sevmez pek ama adamın binbir emekle yaptığı o mükemmel vücuda berbat demek de abes kaçıyorKedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş @Bully