2 Ağustos 2013 Cuma Reyting Sonuçları

3+1'in konuk formatı mı değişti acaba? Murat Dalkılıç ve Dilara Gönder aynı anda sandalyede oturuyorlar. (b)

- - - Ekleme - - -

Dilara şov başladı. :D Eser'i gömüyorlar topluca. :D

çocuklarduymasın post: 1398657' Alıntı:
aynen aga süper dizi küçüklüğümün dizi bende kitabıkasedi vs de vardı o kadar seviyordum yusuf türküsünü açardım ağlardım :D

- - - Ekleme - - -

aha bu müzik :D

aga kusura bakma da o nasıl oluyo ya bu dizi 1998 de başladı sen nasıl izledin ki bunu :D

ben bazı kısımları hayal meyal hatırlıyorum çd benden daha küçük imkansız yani o zaman 1 yada 2 yaşında hadi 3 olsun :kiki:

Şimdi Yusuf Yılmaz'ı vuracaktı sanırım. Buradaki sahneyi biliyorum :)

- - - Ekleme - - -

vurmadı :D

takas post: 1398667' Alıntı:
ben bazı kısımları hayal meyal hatırlıyorum çd benden daha küçük imkansız yani o zaman 1 yada 2 yaşında hadi 3 olsun :kiki:
Aga ben de nasıl hatırlıyorum bilmiyorum :D mesela geçen ağızlarını bağlayıp evi patlatacaklardı ya orayı hatırlıyorum gözümün önünden hiç gitmiyordu.İlk bölümde ağaca yaslandığı sahneyi de hatırlıyorum.Ben 2 yaşlarımı hatırlıyorum örneğin ilk dünyayı anlamaya başladığım gün bir tane yastığım vardı yatak odasında ayı resimli o yaatığı alıp salonda misafirlerin arasında uyuduğum gün o gün başladım anlamaya.
Kızma ama Deli Yürek bittiğinde Vadinin tanıtımları çıkıyordu annem dedi Deli
Yüreğin yerine Vadi başlıcakmış diye ben demiştim İnşallah tutmaz falan ama sonra hastası oldum :D
Deli Yürek bitti

çocuklarduymasın post: 1398673' Alıntı:
Aga ben de nasıl hatırlıyorum bilmiyorum :D mesela geçen ağızlarını bağlayıp evi patlatacaklardı ya orayı hatırlıyorum gözümün önünden hiç gitmiyordu.İlk bölümde ağaca yaslandığı sahneyi de hatırlıyorum.Ben 2 yaşlarımı hatırlıyorum örneğin ilk dünyayı anlamaya başladığım gün bir tane yastığım vardı yatak odasında ayı resimli o yaatığı alıp salonda misafirlerin arasında uyuduğum gün o gün başladım anlamaya.
Kızma ama Deli Yürek bittiğinde Vadinin tanıtımları çıkıyordu annem dedi Deli
Yüreğin yerine Vadi başlıcakmış diye ben demiştim İnşallah tutmaz falan ama sonra hastası oldum :D
Deli Yürek bitti

oha özel yeteneksin sen aga bazıları dün ne yediğini hatırlamıyo :D ben küçükkende diziler izlerdim ama küçüklükten beri vadi fanatiğiydim öyle devam etti ne mutlu ki :D