takas post: 1398652' Alıntı:deli yürek efsanesini izliyoruz ne dizi be
çocuklarduymasın post: 1398657' Alıntı:aynen aga süper dizi küçüklüğümün dizi bende kitabıkasedi vs de vardı o kadar seviyordum yusuf türküsünü açardım ağlardım
- - - Ekleme - - -
aha bu müzik
takas post: 1398661' Alıntı:aga kusura bakma da o nasıl oluyo ya bu dizi 1998 de başladı sen nasıl izledin ki bunu
takas post: 1398661' Alıntı:aga kusura bakma da o nasıl oluyo ya bu dizi 1998 de başladı sen nasıl izledin ki bunu
Aga ben de nasıl hatırlıyorum bilmiyorum mesela geçen ağızlarını bağlayıp evi patlatacaklardı ya orayı hatırlıyorum gözümün önünden hiç gitmiyordu.İlk bölümde ağaca yaslandığı sahneyi de hatırlıyorum.Ben 2 yaşlarımı hatırlıyorum örneğin ilk dünyayı anlamaya başladığım gün bir tane yastığım vardı yatak odasında ayı resimli o yaatığı alıp salonda misafirlerin arasında uyuduğum gün o gün başladım anlamaya.takas post: 1398667' Alıntı:ben bazı kısımları hayal meyal hatırlıyorum çd benden daha küçük imkansız yani o zaman 1 yada 2 yaşında hadi 3 olsun
çocuklarduymasın post: 1398673' Alıntı:Aga ben de nasıl hatırlıyorum bilmiyorum mesela geçen ağızlarını bağlayıp evi patlatacaklardı ya orayı hatırlıyorum gözümün önünden hiç gitmiyordu.İlk bölümde ağaca yaslandığı sahneyi de hatırlıyorum.Ben 2 yaşlarımı hatırlıyorum örneğin ilk dünyayı anlamaya başladığım gün bir tane yastığım vardı yatak odasında ayı resimli o yaatığı alıp salonda misafirlerin arasında uyuduğum gün o gün başladım anlamaya.
Kızma ama Deli Yürek bittiğinde Vadinin tanıtımları çıkıyordu annem dedi Deli
Yüreğin yerine Vadi başlıcakmış diye ben demiştim İnşallah tutmaz falan ama sonra hastası oldum
Deli Yürek bitti
Bende bazen unutuyorum dün ne yediğimitakas post: 1398675' Alıntı:oha özel yeteneksin sen aga bazıları dün ne yediğini hatırlamıyo ben küçükkende diziler izlerdim ama küçüklükten beri vadi fanatiğiydim öyle devam etti ne mutlu ki