2 Ağustos 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

işler güçler iki gruptada aşkın hallerine farkı takmıs

düşman kardeşler batmış ab de 34.cü olmus insanlar alemi Ab de süper gitmis ab ilk 10a 3 star tv :) bu dandik yayin akısında bile girmeyi basarmis İşler Güçler :) Peh Peh Peh

aşkın hayalleri fark yemis :d :d bugra erken sevindi anlasılan dün :d

Son düzenleme:
Düşman Kardeşler 2 . bölömüyle A/B'de 1. olmuştu. Şimdi ancak 34. olabilmiş. Totali de ilk bölümlerine göre düşüşte...

Dizi 13. bölümde final yapar muhtemelen...

Kotu Yol , bu yazin en cok izlenilen dizilerinden olacagini soylemistim , hatta Sultan'dan daha cok reyting alacagini bile , dizi total'de 5.5 , ab'de 5.1 reytingle her 2.grupta'da zirvede.

Dusman Kardesler total'de 6.sirada yer alirken , ab'de 34.sirada yer almis boyle giderse , show'un diger dizileri gibi olacak.

Isler Gucler 22.sirada yer almis , Insanlar Alemi'de 26.sirada , ikiside 2 reytingten fazla almislar , iyi sayilabilecek oranlar.

Askin Haller total'de 32. , ab'de 40.sirada yer almis , bu dizininde total'i daha cok izleniyo , hemde Isler Gucler iki grupta'da gecmis.

Kötü Yol muhteşem reytinglerle yoluna devam ediyor. Bu dizinin Totalinin güçlü olacağını söylemiştim. Evlerden Biri de Totalde daha fazla reyting alacak
Ben Bilmem Eşim Bilir çoştu. Program Totalde 5 reytingin altina inmiyor
Düşman Kardeşler çökmüş. Show Tv'nin surekli reklamla depoladigi benzini bitti dizinin. AB'de 1 reyting almis. Totali vasat
Starin persembe iki dizisi de AB'de iyiler. İkisi de ilk 10da
Askin Halleri hayal olmus artik. Bu diziden bir sey olmaz. Oyuncu kadrosunun hatrina ilk bolum biraz izlenmisti

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]10[/TD]
[TD]İŞLER GÜÇLER[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:05:00[/TD]
[TD]24:02:54[/TD]
[TD]01:29:14[/TD]
[TD]3,03[/TD]
[TD]11,20

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Süper Gitmiş :)
3 Reyting Alır Demiştim .

Kötü Yol bu haftada birinciliği kimseye kaptırmadı ve Totalde oranlarını yükseltti. A/B'de ise oranları düştü fakat yinede 1. olmayı başardı.

Ben Bilmem Eşim Bilir başarısını sürdürmeye devam ediyor. Yarışma her iki grupta da 2. olmayı başardı.

Totalde Kanal D Haber, A/B'de TRT 1 Haber en çok izlenen haber bülteni olmayı başardılar.

Arka Sokaklar, Akasya Durağı, Doktorlar'ın tekrar bölümleri özellikle Totalde yine iyi izlendiler.

Ağırladığı önemli konuklarıyla İnsanlar Alemi A/B'de yükselişe geçti ve ilk 5'e girmeyi başardı. A/B'de ilk 5'e gireceğini daha önceki yorumlarımın birinde söylemiştim. Fakat program A/B'deki başarısını Totalde gösteremedi ve 26. oldu.

Düşman Kardeşler her iki grupta da düşüş yaşadı. Totalde sıralama olarak düşmezken reyting olarak düştü. A/B'de çok sert bir düşüş yaşayarak 34. oldu. Dizinin yaz sezonundan ileri gitmesi zor gibi gözüküyor.

Hz. Ömer yeni bölümüyle biraz olsun yükseldi.

Kim Milyoner Olmak İster A/B'de 4. olarak başarısını sürdürdü.

Seksenler tekrar bölümüyle A/B'de 6. olmayı başardı.

İşler Güçler yeni bölümüyle yükselişe geçti ve A/B'de ilk 10 sıraya girmeyi başardı.

Aşkın Halleri A/B'deki reytinglerini düşürdü bu hafta. Dizi Totalde 32, A/B'de 40. oldu. Dizinin yaz sonundan sonra devam etmesi zor gibi gözüküyor.

İki Dünya Arasında yükselişe geçmeyi başardı ve Totalde 50. oldu.

Kendimize Doğru Totalde 44. olmayı başardı. Dizi bakalım haftalık olarak yayınlanınca reytinglerini yükseltebilecek mi ? :)

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD]KÖTÜ YOL[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]21:13:23[/TD]
[TD]23:11:38[/TD]
[TD]01:42:56[/TD]
[TD]5,57[/TD]
[TD]20,01[/TD]
[/TR]
[TD]2[/TD]
[TD] BEN BİLMEM EŞİM BİLİR[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]19:43:35[/TD]
[TD]21:13:23[/TD]
[TD]01:15:37[/TD]
[TD]5,29[/TD]
[TD]19,14[/TD]
[/TR]
[TD]3[/TD]
[TD]ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]17:14:32[/TD]
[TD]18:53:53[/TD]
[TD]01:26:34[/TD]
[TD]4,24[/TD]
[TD]18,58[/TD]
[/TR]
[TD]4[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]14:35:50[/TD]
[TD]16:46:26[/TD]
[TD]01:50:01[/TD]
[TD]3,82[/TD]
[TD]18,02

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kanal d farkı
işler güçler ab idare eder

[TD]75[/TD]
[TD]ŞEFLERİN DÜELLOSU[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]19:29:31[/TD]
[TD]20:30:35[/TD]
[TD]00:42:32[/TD]
[TD]1,09[/TD]
[TD]4,18 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:d :d

Samanyolunda iki dünya arasında eski reytinglerine dönmüş kendimize doğruda iyi reyting almaya devam etmiş

Kötü Yol çok başarılı gitmiş.. Tebrik ederim diziyi..