düzeldi düzeldi mesaj yağdırım artık@denizz19 1 yıldır boyle düşünüyor yani ben 1 yil oncede senin gibi demistim o bana ne demisti hatırlamıyorum
Aaa gecmis olsun inşallah duzelmistir![]()
düzeldi düzeldi mesaj yağdırım artık@denizz19 1 yıldır boyle düşünüyor yani ben 1 yil oncede senin gibi demistim o bana ne demisti hatırlamıyorum
Aaa gecmis olsun inşallah duzelmistir![]()
Tapatalktan yazınca üst sıralara tırmanıyor survivor başlayınca bol mesaj atıyorum ondan olduTebrikler klavyene kahve dökülesice.@sokak sanati
@Bully kardeşim yoğun halin buysa yoğun olmadığın zamanlar ne kadar yazarsın tahmin edemiyorum.Tebrikler. .ss
@Yiğitt iyi çıkış yapmışsın sen de, @beyazsoy artık bir zirveyi alman lazım.)
@xemrexxx eskiye uzak....
@yatutarsa gardaşım sen de standartlarına göre iyi gitmişsin.![]()
Aynen kanka da işte yarından itibaren yine giremeyecem yoksa rakip tanımaz alırdım zirveyi.Tebrikler klavyene kahve dökülesice.@sokak sanati
@Bully kardeşim yoğun halin buysa yoğun olmadığın zamanlar ne kadar yazarsın tahmin edemiyorum.Tebrikler. .ss
Girersin girersin Survivor'un hasretine dayanamazsın sen.Aynen kanka da işte yarından itibaren yine giremeyecem yoksa rakip tanımaz alırdım zirveyi.![]()
Cumartesi'ye kadar Survivor yok işte o arada derslere yoğunlaşırız.Girersin girersin Survivor'un hasretine dayanamazsın sen.![]()
sağol cnmTebrikler klavyene kahve dökülesice.@sokak sanati