- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
Çok teşekkür ederim
Seçimin mükemmel bu arada bir kez daha sağol😊
------
Sağolasın😊
Çok teşekkür ederim
Sağolasın😊
hevesimi kıranlar utansınSenin hevesin kırılmış
Ben ağustosta girdim sende mayısda kafana takma boşverhevesimi kıranlar utansın
Oluyor öyle şeyler size PM atmıştım dönmediniz bu aradahevesimi kıranlar utansın
Bazen takma dememek yeterli olmuyor işte aynı senelerde üye olmuşsunuz demekBen ağustosta girdim sende mayısda kafana takma boşver
Teşekkür ederim canım yeşilçam şarkıları süper bergen dersen öyle benim de affetmeyeceğim çok insanlar var da işte biz Allah değiliz 😉Bizlerle nice mesajlara @AteşBöceği
En sevdiğim Bergen şarkısını hediye edeyim:
Ve unutulmaz Yeşilçam şarkıları:
Hediyen de cok manidar sen bu işi biliyorsun😉
Çok eskisi, huzur dolu günlerin misali tekrar öyle olursun umarım 😊Hediyen de cok manidar sen bu işi biliyorsun😉
Eskisi gibi derken ne kadar eski acaba
Teşekkür ederim güzel temennilerin için 😊Çok eskisi, huzur dolu günlerin misali tekrar öyle olursun umarım 😊
Evet aynı yılda.Olmyoda maklesefOluyor öyle şeyler size PM atmıştım dönmediniz bu arada
Bazen takma dememek yeterli olmuyor işte aynı senelerde üye olmuşsunuz demek
Teşekkür ederim canım yeşilçam şarkıları süper bergen dersen öyle benim de affetmeyeceğim çok insanlar var da işte biz Allah değiliz 😉
Cok haklısın,Evet aynı yılda.Olmyoda maklesef
Saol tesekurler de kafya tak tak nere kadarCok haklısın,
Sorma ya 😀😁😂 sanki senin benden alta kalır yanın varSaol tesekurler de kafya tak tak nere kadar
Aynen aynı kafadanız bide tencere kara sen benden kara öyle bişey vardı unuttumSorma ya 😀😁😂 sanki senin benden alta kalır yanın var
Bir de tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş var ,körler sağırlar birbirlerini ağırlar var ,derdi cekenin halinden çeken anlarmış😀😁😂Aynen aynı kafadanız bide tencere kara sen benden kara öyle bişey vardı unuttum
Tok aç halınden n anlar ? Üzüm üzüme baka baka kararır.Bir de tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş var ,körler sağırlar birbirlerini ağırlar var ,derdi cekenin halinden çeken anlarmış😀😁😂
Biz birbirimize baka baka pek kararmayız yalnız😀😁😂Tok aç halınden n anlar ? Üzüm üzüme baka baka kararır.
Aynen zaten aynıyız.Biz birbirimize baka baka pek kararmayız yalnız😀😁😂
Öyle evet huy ,su aynı☺Aynen zaten aynıyız.