Öyle yazasım geldi sıkılıyorum izlerken zaten son yarım saat falan izlemedim babam maça baktı.Aynen ama yorum konumuz da var hani.
Aynen galatasaray candır gerisi heyecandirMaç Galatasaray'ımın maçı olduğu için sıkıntı yok.
Aynen.Öyle yazasım geldi sıkılıyorum izlerken zaten son yarım saat falan izlemedim babam maça baktı.
Bugün iyi reytingler alacağını söylemiştim.Fark-ı Smokin.
Öyle yazasım geldi sıkılıyorum izlerken zaten son yarım saat falan izlemedim babam maça baktı.
Siz kaliteden ne anlarsınız? Son yarım saati harikaydı özellikle eskileri hatırlattı dizi izlemezseniz pişman olursunuz söyleyeyim.Aynen.
Demiştin doğru bende öyle düşünüyorum.Bugün iyi reytingler alacağını söylemiştim.
Zaten hep son yarım saati iyi oluyor ama bu hafta daha iyiydi genel olarak yine de sıkılıyorum artıkSiz kaliteden ne anlarsınız? Son yarım saati harikaydı özellikle eskileri hatırlattı dizi izlemezseniz pişman olursunuz söyleyeyim.
Kaliteli değil bildiğin ergen dizisi aşk aşk aşk aşk neyse.Siz kaliteden ne anlarsınız? Son yarım saati harikaydı özellikle eskileri hatırlattı dizi izlemezseniz pişman olursunuz söyleyeyim.
Bir haftadan bi'şey olmaz haftaya yükselir,hem buhafta bütün diziler düşük gitti.Onunda etkisi var.Öyle oldu genelde gb son anliklar iyi gidiyordu.
Kerem içeri girmese ben orayı Nermin'in evi sanıyordumİzlemedim 20 Dakika'yı ama güzel mekan.
Zaten hep son yarım saati iyi oluyor ama bu hafta daha iyiydi genel olarak yine de sıkılıyorum artık
Sağlam bir dizi gelse bırakırım yani
Peki.Kaliteli değil bildiğin ergen dizisi aşk aşk aşk aşk neyse.
Karanlıklar Ülkesi reklamda reytinglerimizi çalmasa iyi.Smokin çok iyi gidiyor tebrik ederim.