2 Şubat 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

bizim ookul görünene göre fazla basit yapısıyla şefkat tepe ile aynı kitleye sahip dizi 21:15 de başlarsa dizi daha dazla reyting alır

şefkat tepe varken acun bbeb en fazla 6-7 alıyolar şt bitince 12-13 ler ona rağmen bbeb geçemiyo

Biraz Bizim Okul'a baktım da Pis Yedili'nin biraz daha iyi hali. Fazla sevmedim devam etmem izlemeye

2 hafta geçti bbeb geçse bile 1 reyting filan oluyo oda o farkı boşlukta yapıyo

- - - Ekleme - - -

2 hafta geçti bb geçse bile 1 reyting filan oluyo oda o farkı boşlukta yapıyo

Şefkat Tepe de 18.45`te başlıyor. O da boşluktan bi şey yapsın.

Şt 8 dakka reklamdı gariban acun zirveyi almış

biz her zaman dizimizn arkasındayız dip yapsa bile ama seni ve diğer arkadaşların perşembe günü neden ortadan kayboldu ve bidaha gelmedi ve ayrıca hala bir şeyi görmezden geliyorsunuz Şefkat Tepe bir yarışma programı değil bir dizi ve her hafta olduğu gibi bu haftada yine C.tesi Akşamının en çok izlenen dizisi olmayı başarıcak sizin karalama çalışmalarınız son hız devam ediyo anlaşılan..

- - - Ekleme - - -

Allahım bana Perşembe kayboldu diyolar ya. Perşembe benden fazla yorum yapan var mı acaba?

uf şefkat tepe süper yerde bitti ya

- - - Ekleme - - -

Allahım bana Perşembe kayboldu diyolar ya. Perşembe benden fazla yorum yapan var mı acaba?

evet vadi bitene kadar yorumlarını yaptın ama saat 23:00 den sonra intikamın setine gittin heralde..