2 Şubat 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

1 Erkek 1 Kadın yine süperdi ya koptum yarıldım gülmekten. :X Bazı arkadaşlarım izlememiş sıkıcı diye, bana güzel geldi bu bölüm. :X

bu arada daha TNS sonuçları açıklanmadan yazayım yetenek sizsinizin reytingleri düşmüş gibi ama bunu sakın bizim okula bağlamayın bu hafta tüm yapımlarda düşüş var , öbgzk olsun my , kvp , arka sokaklar yani bence bizim okula alakalı değil

Reytigler çok düsük bugun yükselir büyük ihtimal esim bilir ve acun acun kesin yükselir yarin fragman çok iyi

ama genel ortalama düsük shareler sbt tns aynı

bizim okul en çok şefkat tepeye yaramış :))) şefkat tepe bizim okulun yardımıyla birinci bılem olabilir. benbilmem eşim biliri ve acunu hemen sarmis haftaya daha erken başlarsa bbeb daha gerilere düşer . acunun karşısında ufak bir dizi olsun hemen baş aşağı oluyor :)))) demekki acun biraz bosluktan izleniyor

bizim okul en çok şefkat tepeye yaramış :))) şefkat tepe bizim okulun yardımıyla birinci bılem olabilir. benbilmem eşim biliri ve acunu hemen sarmis haftaya daha erken başlarsa bbeb daha gerilere düşer . acunun karşısında ufak bir dizi olsun hemen baş aşağı oluyor :)))) demekki acun biraz bosluktan izleniyor

yav rahat ol bu hafta reytingler hep düsük acunun özeti bizim okuldan fazla izlenmiş :D

yav rahat ol bu hafta reytingler hep düsük acunun özeti bizim okuldan fazla izlenmiş :D

dün matematiksel hesapladım totalde bir düşme yok. seyirci geçen haftayla hemen hemen aynı .. ab de 1-2 reyting seyirci kaybı var.

zaten bu hafta o ses yükseldi,bıu huzur geçen haftaya göre iyi sonuç aldı. dusenler kendilerinden düştü

- - - Ekleme - - -

kurtlar reklam ve başlama dakikasini değiştirdi buna rağmen totalde çok az düştü

revan gördünmü hane senin BBEB nerde kaldı şunu unutma Şefkat Tepe süper bi dizi sizi anlıyorum belki size hitap etmiyor ama sevmediğiniz dizileri karalıyosunuz Helal Şefkat Tepe İnşallah 1.cide olurlar

BBEB cortayı çekiyo yavaş yavaş.Millet nasıl izliyosa bunu he rhafta aynı oyunlar aynı hikaye. :)
Acun düşsede yine zirvede çok rahat.Şefkat Tepe'ye baktım dün biraz ve birazda Bizim Okula :)
Bizim Okul'u Akasya Duragının aynısı her bölüm felaketi çağırcak bunlar sonra polisi arıcaklar :)