2 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 31.6%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.3%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 42.1%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.8%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• MUCK (Show)

Oy: 2 10.5%
  • Bebek Firarda - Y.S. (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

kabullensen iyi olacak yediremiyosun hep bi bahane hep bi bahane

gerçekler acıdır takas ama kabullenmen gerekiyor
sbt sonuçları seni kandırmasın, gerçek bir ölçümde fatmagül herzamanki gibi zirvede..

gerçekler acıdır takas ama kabullenmen gerekiyor
sbt sonuçları seni kandırmasın, gerçek bir ölçümde fatmagül herzamanki gibi zirvede..

şaibeli bi ölçümde fatmagül her zaman zirvede olur doğru
ben gerçek bi ölçümde vadinin fark atacağına eminim

şaibeli bi ölçümde fatmagül her zaman zirvede olur doğru
ben gerçek bi ölçümde vadinin fark atacağına eminim

evet trt nin kurduğu sbt de en ufak bir şaibe yok pirupaklar .. zemzem suyuyla yıkanmışlar

evet trt nin kurduğu sbt de en ufak bir şaibe yok pirupaklar .. zemzem suyuyla yıkanmışlar

hiç değilse agb nin şike yaptığını biliyoruz ama sen buna rağmen hala agb diyerek kaliteni ortaya koyuyosun

turkıyede tecavuze ugramıs kac kadın var bılıyomusunuz ? Fatmagul o kadınların sesı ve sız o sahneyle dalga gecmekle o kadınlarlada dalga gecmıs oluyorsunuz. Sankı tecavuz komık bırsey

hiç değilse agb nin şike yaptığını biliyoruz ama sen buna rağmen hala agb diyerek kaliteni ortaya koyuyosun

AGB diyerek kalitemi ortaya koymuyorum dikkat edersen gerçek bir ölçümde diyorum yani hakkaniyetli bir ölçümde zirvenin sahibi fatmagül olacakdır benim dediğim bu AGB de SBT de benim kurduğum şirketler değil.. yani gerçek ölçüm yapsınlar başka bişey isteyen yok... ama AGB en azından uluslararası ölçüm yapan herkes tarafından kabul edilen bir şirketti... SBT ise trt nin keyfi olarak kurduğu bir şirket. kendi abonelerini belirleyip oralarda yapılan ölçümlerle kendini gösteriyor..

turkıyede tecavuze ugramıs kac kadın var bılıyomusunuz ? Fatmagul o kadınların sesı ve sız o sahneyle dalga gecmekle o kadınlarlada dalga gecmıs oluyorsunuz. Sankı tecavuz komık bırsey

Televizyondan yayınlayarak çok iyi örnek oldular sanki lafı başka yerinden anlama

ya Allah rızası için sen gerçek bi ölçümde fatmagülün vadinin yanına yaklaşabileceğinimi zannediyorsun tüm ülke ölçülse vadi en az 2 ye katlar bundan eminim

ya Allah rızası için sen gerçek bi ölçümde fatmagülün vadinin yanına yaklaşabileceğinimi zannediyorsun tüm ülke ölçülse vadi en az 2 ye katlar bundan eminim

takas hayat devam ediyoru izliyorum şimdi çok güzel bir bölüm yine, boşver vadiyi o dündü
vadi anca sbt de ilk ikiye girer bunu sende biliyorsun bende kendini kandırma sbt haricindeki ölçümlerde ilk beşte zor yer alır...

enson yapılan agb ölçümlerinde yani 15 aralık 2011
SBT
[TABLE="class: cms_table, align: left"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD="width: 160"]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?[/TD]
[TD="width: 114"]
KANAL D​
[/TD]
[TD="width: 70"]
20:59:46​
[/TD]
[TD="width: 61"]
13,31​
[/TD]
[TD="width: 47"]
30,65​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 38"]2[/TD]
[TD="width: 160"]KURTLAR VADİSİ PUSU[/TD]
[TD="width: 114"]
TNT​
[/TD]
[TD="width: 70"]
21:00:14​
[/TD]
[TD="width: 61"]
10,86​
[/TD]
[TD="width: 47"]
25,2​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AGB
[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]FATMAGUL''UN SUCU NE[/TD]
[TD]KAND[/TD]
[TD]20:59:37[/TD]
[TD]1:36:12[/TD]
[TD]14,57%[/TD]
[TD]36,77%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:59:30[/TD]
[TD]1:39:09[/TD]
[TD]8,48%[/TD]
[TD]21,58%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yani 4 reyting gibi bir fark yok.....

kendine gel
bugün kandil hayat devam ediyoru pek izleyemedim internetten izlicem

İkiniz de birbirinizi kızdırmak için saçma iddialarda bulunmaktan vazgeçin.

Şu gerçeği herkes kabullensin iki dizi de çok izleniyor. Gayet iyi reytingler alıyorlar. Aralarında çok da fazla fark yok. SBT değil başka şirket olsaydı da ikisi birbirine yakın sonuçlar alacaktı. Kimin önde olduğunun çok da fazla bir önemi yok...

Arkadaslar Kurtlar Vadisi Pusu Artık Zirvenin Açık Ara Sahibi

Bunu İdrak Edemeyenle Şikeci AGB Şirketinin Reytingini Savurmasın

Fatma Gül 1 Hafta Ara Verdi Millet Vadiye Zap Yaptı Vadinin Ne Kadar Kaliteli Bir Dizi Oldugunu Hatirladi

Fatma Gül Artık Hayatta Birinci Olamaz

Kvp Eski Gücüne Döndü Tnt Gibi Bir Kanal'da Reytingleri Kanald Kanal da Fatma Gül Geçmesi

Bazı Arkadaslari Tedirgin Etmis Bunlar Gerçekler

İster İdrak Edin İster Etmeyin Kazanan 4 Haftadir Kurtlar Vadisi Pusu Vadi Fenomenligi Bilen Bilir

Kazanan Belli Kaybeden Belli Kazanan Kurtlar Vadisi Pusu Kaybeden Fatma Gülün Suçu Ne

Televizyondan yayınlayarak çok iyi örnek oldular sanki lafı başka yerinden anlama

sız her gun catısma sahnelerı koyarak cok guzel ornek oluyosunuz demı ? Fatmagul turkıyedekı kadın gercegını ele alıyor ve sızın bu olayla ılgılı dalga gecmeye hakkınız yok.

evet bu ölçümlerdede görüldüğü gibi agb de kv 2 reyting daha az sbt de ise fatmagül 2 reyting az demekki 4 puan olmasada iki puan olsada şu anda kvp den 2 düşür fatmagüle 2 ekle gerçek sonuç meydanda fatmagül birinci..

sız her gun catısma sahnelerı koyarak cok guzel ornek oluyosunuz demı ? Fatmagul turkıyedekı kadın gercegını ele alıyor ve sızın bu olayla ılgılı dalga gecmeye hakkınız yok.

tamamda kardes bu tecavüz sahnesini 6 dakika Kadar uzatmanin ne anlami var deginip gecseler izleyici anlamazmiydi? Bence tam tersine bu Dizi tecavüze ugrayan kadinlarin aleyhine cekilmis onlari kullanarak prim yapmaya calisiyorlar.

O günden sonra çok zaman geçti. 2 ekle 2 düşür hesaplarına girmek doğru değil.

Kurtlar Vadisi 3-4 hafta önce senaryo alarak atak yaptı ve reytingler yükseldi. Fatmagül'de ise belli bir düşüş var.

Biz şu an ilk sayfadaki sonuçları referans almak durumundayız. TNS geldiğinde görürüz nasıl değişeceğini nasıl olsa

ya sen catlasanda patlasanda vadi birinci bunu yut artik

umarım kısa zamanda TNS gelirde bizde gerçek bir değerlendirme yapabiliriz..

işte bu admin sen böyle müdahaleler yaptığın müddetçe hiçbir tartışma çıkmaz adama baksana belli ki çakmıyo bu işlerden 2 ekle 4 çıkar 2 yle çarp tmm biz öndeyiz