2 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 31.6%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.3%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 42.1%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.8%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• MUCK (Show)

Oy: 2 10.5%
  • Bebek Firarda - Y.S. (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

Allah rızası için çık sokağa sor bakalım perşembe akşamı ne izliyon diye
tüm ülkenin ölçüldüğü bi sistemde vadi fatmagülü ikiye katlamazsa bende bişey bilmiyorum

unutma takas AGB ye göre fatmagül 16 veya 17 reyting alıyordu SBT ölçümlerinde 12 veya 13 ... demekki gerçek oranla sbt ıoranı arasında en az 4 reytinglik fark var..

tüm ülkenin reytingleri ölçülse vadiyi hiçbir dizi geçemez bundan eminim fatmagül yarısı kadar reyting alamaz

unutma takas AGB ye göre fatmagül 16 veya 17 reyting alıyordu SBT ölçümlerinde 12 veya 13 ... demekki gerçek oranla sbt ıoranı arasında en az 4 reytinglik fark var..

şunuda hatırlatmakta fayda var agb şike yaptı
şike yaptı anlatabiliyomuyum yani doğru değil

Sende unutma Agb şike yaptığı kanıtlandığı için ölçüm haklarını geri aldılar .Demek ki bu kadar yıl bizi kekliyorlarmış .Ay Yapımın tüm dizileri sorgulandı bu soruşturmada

şunuda hatırlatmakta fayda var agb şike yaptı
şike yaptı anlatabiliyomuyum yani doğru değil

tabiii pepeyi ilk 20 ye sokan SBT de hiç şike yok
sbt zaten tek başına trt nin oylarını arttırmak için kurulan bir şirket ve genelde trt izlenebilecek alanlarda ölçüm cihazları var yani SBT baştan sona ofsayt bir ölçüm şirketi..

agb den iyi olduğu kesin
ulan siz dua edin tüm ülkeyi ölçmüyolar yoksa vadinin özetiyle bile yarışamazdı fatmagül halk vadiyi çok seviyor milyonlarca hayranı var kabul etsen iyi olacak

Pepe niye giremiyecek ilk 20'e çocukların tv izleme hakkı yok mu?.Benim kardeşim,küçük kuzenler tv bakarsa çizgifilme bakacalar gidipde Destere filmine bakacak halleri yok ya

kvp fatmagülü ezemez.. bana sorsalar bende kvp derim ama izlemem. bugun özetini izledim güzeldi arada bi izlerim belki özetini kvpnin. ama iki dizininde birbirini ezemeyeceği gerçek.

Vadi birinci olur Fatmagul de ikinci... Boyle de gider bu. Muck ile vadiyi karsilastirmak biraz mantiksiz olmus. Pepeyi cekemezler vadiyi cekemezler.. Ne sorununuz var anlamiyorum. Vadiyi de cocuklar izliyor sanirim.
Efsane dovuscuyu izledim. Cok iyi degildi ama Bruce olsun da ne olursa olsun..

Ya hergün tartişiyorsunuz ama reytingler açiklaniyor arada %1.5-2 fark var nie tartişiyorsunuz hala

Ya hergün tartişiyorsunuz ama reytingler açiklaniyor arada %1.5-2 fark var nie tartişiyorsunuz hala

normal bir tartışmada ben her zaman varım tartışma kötü değildir.. yeterki tartışan taraflar seviyelerini korusun..

bu arada aşkı memnu vadiyi ezmedi vadi aşkı memnuyu ezdi düzeltim

ne ezmesinden bahsediyon sen ya belli oluyo kim kimi eziyo tnt de bile geçiyoruz

Fatmagül yeni başladığından ki reytinglere baktım... Fatmagül % 2-3 ÖNDE.... KVP Atv de iken ama şimdi bakıyoruz TNT de KVP ve O %2 önde dolayısıyla dönemlik demek ki bi ara Fatmagül 1.olmuş 1 dönem KVP 1.olmuş....

aga ben vadi 9 yıldır hiç kaçırmadım ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim atv deki bölümler vadinin en durgun bölümleriydi ona rağmen zirveden kopmadı eğer şu bölümler atv star show veya kanal d de olsa 17 den aşağısına imkanı yok almazdı tnt deki bölümler olağanüstü güzel

ya buna saten bizim lafimiz yok. Iki dizide cok izleniyor ama biz ilk basta Burda sadece izledigimiz Dizi kvp hakkinda yorumlar yaptik ama daha sonra destere ve yanindaki birkac kisi daha vadiyi kücük düsürücü, alay edici ve kiskirtici yorumlar attilar ve bunu vadi yi hic izlemeden yapiyorlar. Bu duruma Ozan in bir dur demesi gerekir (Bu arada bnm bir yanlisim olduysa benimde cezami verin yada söyleyin sunu yanlis yazmissin diye)

Tmm işte onu diyorum "Takas" o zmaanlar FATMAGÜL öndeydi... ama şimdi KVP önde...

mesela 23 Aralık 2010 reyting sonuçları...

1 FATMAGUL''UN SUCU NE KAND %17,31
2 KURTLAR VADISI PUSU ATV %13,94

mesela 19 ocak 2012 reyting...

[TABLE="class: cms_table, width: 599"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]01:44:38[/TD]
[TD]14,29
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]01:45:38[/TD]
[TD]13,62[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

senin hiçbir yanlışın yok kardeşim suç tamamiyle onlarda biz sadece kurtlar vadisiyle ilgili yorumlarımızı yaparken onlar izlemiyoruz dedikleri(belki izliyolardır
) vadiyi karalıyolar

Alay edici ve kışkırtıcı yorumlar atacak bi durum yok ortada 2 dizide başa baş gidiyor zaten....

beyazsoy un attigi mesaji okursan ne demek istedigimi anlarsin

tmm zaten benim o yorumum kışkırtanlara 😉

Ayrıca AlemTo forumda 2010 ve 2011 reytingleri mevcut arama yaparak bakabilirsin Fatmagül çoğunlukla önde... Ama Tabi ki şuan ki KVP TNT ile Büyük başarı elde ederek o lider durumda...