2 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 31.6%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 5.3%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 8 42.1%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.8%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• MUCK (Show)

Oy: 2 10.5%
  • Bebek Firarda - Y.S. (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Perşembe neler oldu ?
Kurtlar Vadisi Pusu ve Fatmagül'ün Suçu Ne arasındaki yarışta gülen taraf bu hafta hangisi oldu ?
Alemin Kıralı, Kalbim 4 Mevsim, MUCK ve günün diğer dizileri ne kadar izlendiler ?

Sonuçlar belli oldu.

Son haftalarda olduğu gibi bu hafta da Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da zirvede.

Fatmagül'ün Suçu Ne'de düşüş sürüyor. Dizinin özellikle A/B'de 10 rating sınırına kadar düşmesi şaşırtıcı.

Daha önce onlarca kez yayınlanmasına rağmen Bebek Firarda filmi bir kez daha çok iyi sonuçlar elde ederek Show'u bu zorlu günde sevindirdi.

STV'deki Keloğlan filmi de totalde iyi iş çıkardı.

Alemin Kıralı bu hafta biraz gerileyerek totalde ilk 10 dışında kaldı. A/B'de ise 7.omayı başardı.

Şanslı Masa, eski günlerinden çok uzakta olsa da kötü gitmiyor.

MUCK, iki grupta da 7 share alıp ilk 20'nin dışında kaldı. Düşük reytingli yapımlara fazla sabretmeyen Show TV'nin bu dizi için nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu.

Kalbim 4 Mevsim ise totalde 82. A/B'de 59.olarak çok kötü bir performans sergiledi. Dizinin sonu yakın gözüküyor...

Son düzenleme:
İlk yorum benden kurtlar vadisi pusu KVPCİYİZ

ve O Beyefendi karanın oğlunu kaçırdı buna eminim :D ama sonu süperdi

tabiki bugün perşembenin efsane dizisi fatmagülün suçu ne var, yine krallığını ilan edecek diğer diziler ikincilik için yarışır... muck, alemin kralı ve kurtlar vadisi ikinciliğin en güçlü adayı....

Son düzenleme:
kurtlar vadisi pusuyu izledim her zamanki gibi olağanüstü süper harika bi bölümdü yarın Allah ın izniyle yine 1.olacaz pana filmden Allah razı olsun böyle birşeyi bize izlettiriyolar helal olsun

arkadaşlar bu hafta tartışma falan çıkmayacak burdan tüm vadi hayranlarına şunu söylüyorum Allah rızası için karşılık vermeyelim bakın daha şimdiden kışkırtıcı mesajlara başladılar sakın gaza gelmeyin sakın

Kurtlar Vadisi Pusu yu izledim yine güzel bir bölümdü sonu cok heycanli bitti haftayi iple cekecez artik :D

Bende takas kardesime katiliyorum bu hafta ne derse desinler tartismayacagiz. Sunuda belirtmek isterim bjk maci yüzünden vadi reyting kaybetmis olabilir ama insallah yine zirvede olur.

şunu söylemeliyim ki son iki haftadır vadide heyecan arttığından kesin birinci olur diyordum ama bu hafta insanlar fatmagülün suçu ne adlı dizinin fragmanından etkilenmiş olabilirler yanlış hatırlamıyorsam fragmanda kerim fenalaşıyordu ama yinede ikisi arasında kararsızım :) alemin kralı ve muck reytinglerini korur kalbim 4 mevsim 2 reytingi geçer kim milyoner olmak ister başarısını sürdürür iffetin tekrarı idare eder reyting alır diye düşünüyorum:)

sende fatmagül ilk ona zor girer dersin bunda ne var böyle en ufak şeyde niye rahatsız olalımki fatmagül sonuncu olur dersen ben niye rahatsız olayımki saygı duyarım... bu saygıyı sendende beklerim...
ben öyle bişey demem çünkü ilk 2 de olacağı kesin vadi ile fatmagülün ilk 2 de olacağını ikimizde adımız gibi biliyoruz böyle şeylere gerek yok

@Destere diğer diziler ikincilik için yarışır... muck, alemin kralı ve kurtlar vadisi ikinciliğin en güçlü adayı....yeter artık burada Takas tartışma olmasın diye mesaj yazıyor sen burada bunu yazıyorsun

Kurtlar Vadisi Pusuyu izledim her zaman ki gibi muhteşem bölümdü bu bölüm ötekilerden daha iyidi :).Reyting bakımından Total grubunda 15 rating diye hedefliyorum

ben öyle bişey demem çünkü ilk 2 de olacağı kesin vadi ile fatmagülün ilk 2 de olacağını ikimizde adımız gibi biliyoruz böyle şeylere gerek yok

tamam rahatsız olduysan düzeltiyorum abartılı yorum yapmışsam eğer şöyle diyeyim fatmagül birinci olur, kurtlar vadisi ikinci olur ...

fatmagul bırıncı,kvp ıkıncı olur a/bde emınım ama totalde ne olur ne olmaz bellı degıl

@alemto mıllette sana saygı duymuyo zaten rahat ol.

fatmagülün suçu ne yine muhteşem bir bölümle geldi ekrana.. gerçek bir reyting ölçümünde fatmagül ikinciye en az 8 puan fark atar..ama yarınki sbt ölçümlerinde herşey olabilir.

fatmagülün suçu ne yine muhteşem bir bölümle geldi ekrana.. gerçek bir reyting ölçümünde fatmagül ikinciye en az 8 puan fark atar..ama yarınki sbt ölçümlerinde herşey olabilir.

oha fatmagul 20 reyting mi alicak yani :) güldürme bizi ya