Yorumlarını beklerim sanırım sen Tilki Kıza tapmıyordun yanı müzik zevkini koruyan nadir üyelerdensinGece dinlerim.
Yorumlarını beklerim sanırım sen Tilki Kıza tapmıyordun yanı müzik zevkini koruyan nadir üyelerdensinGece dinlerim.
boynuz kulağı geçermiş canım,ben onu geçeli çok oldu be
Aaa git sende geber ozamanboynuz kulağı geçermiş canım,ben onu geçeli çok oldu be
Ooo hediyelerin gibi yorumlarında çok güzel cnm teşekkürlerÇok muazzam bir liste..şarkıların hepside iyi şarkılar bunlardan bazılarını yorumlayalımYonca Evcimik abone şarkının kliple uyumlu bulunduğu başarılı dans figürünün yapıldığı klip,Kenan Doğulu yakarım romayıda yakarım bu şarkıyı başka şarkıcılar da yorumladı ama Kenan daha başarılı yorumladı,Mirkelam Her Gece bu şarkının klibinde koşuyor hep bir ara bu niye koşuyor acaba tartışmaları yapılıyordu,Mustafa Sandal Araba şarkının kliple uyumluluğu muazzam..Ayrıca şarkının sonunda slow şeklindeki yorumu çok başarılı bulunuyorTarkan Şımarık başarılı şarkı klipteki son bölüm komiktiHande Yener Kapına Köleyim başarılı sarkilarından ayrıca Hande nin şarkıları başarılı,İrem Derici Kalbimin Tek Sahibine bu şarkı bir ara düğünlerin hepsinde çalıyordubaşarılı bir şarkı,Hepsi Yalan dizileri dahi çıkmıştı sanırım bir ara iyi şarkı,Burcu Güneş ile Eflatun düeti çok sade bir yorum Burcu yorumuyla burdada muazzamGülşen Bangır Bangır şarkısı da iyi ama Gel Çarem de listede bulunabilirdi,Sezen Aksu Manifesto bazı dizilerde de çalıyordubaşarılı şarkı,Simge Yankı başarılı slow bir çalışma,Yalın Zalim albümün çıkış şarkısı başarılı şarkı..emeğine sağlık @Çiğdem- çok muazzamdı şarkılar
Tamam bakarız acelesi mi var
Son dedğinden sonra asır geçti ayollTamam bakarız acelesi mi var
Yoğunum bu aralar pek giremedim o yüzden bakmadım yarın veya hafta sonu bakarımSon dedğinden sonra asır geçti ayoll
Aaa iyi saçlarımız bembeyaz olmadan inşYoğunum bu aralar pek giremedim o yüzden bakmadım yarın veya hafta sonu bakarım
Merak etme o kadar sürmez gerçi senin saçların beyazlamıştır zatenAaa iyi saçlarımız bembeyaz olmadan inş
Merak etme o kadar sürmez gerçi senin saçların beyazlamıştır zaten
Haydaaa ne oldu şimdi takmıyordun sen böyle şeyleri normalde
Hhaha yaşlanıyoruz ayoll neyse ki boya varHaydaaa ne oldu şimdi takmıyordun sen böyle şeyleri normalde
O da olmasa ne yapacaksınız acabaHhaha yaşlanıyoruz ayoll neyse ki boya var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?