'' 19. Türkiye Müzik Ödülleri'' Yorum-Sohbet Konusu

Orhan Gencevay çoştu :D

- - - Ekleme - - -

Mfö'nün Fuatı 84 törene gelemediği için (konserde oldukları için)
Ben böyle bir ödülü almak için konseri iptal ederdim
dedi. :D

- - - Ekleme - - -

En heyecanlı kategorilerden biri. Çok çekişmeli. En iyi düet ödülü..Ben Burcu Güneş alır diyorum.

- - - Ekleme - - -

Veee Soğuk Odalar aldı. İlk kez yanıldım tahminimde.

Nilüfer ve Demir Demirkan sahnede. Bu playback değildi bence. :) @yatutarsa

Sıla ve Demet Akalın neden alamadılar ödül.. Hiç anlamadım..

Gecenin en iyi şovunu Sertap Erener yaptı şu ana kadar. :)

- - - Ekleme - - -

Gecenin en iyi şovunu Sertap Erener yaptı şu ana kadar. :)

Sıla radyolarda en çok çalınan şarkıcı ödülünü aldı.

- - - Ekleme - - -

REZALET !!

Türkan en iyi şarkı seçildi.

Demet Akalın hakettiği ödülü kazandı, çok sevindim

Çöp kutusuna kimse takılmasın dmi :F:F 2.şarkıdaki ses problemlerine hele kimse takılmasın dimi:X Harbiden beğendin mi?

O kadar kötüydü işte diğerleri. :D Çöp kutusuna takılmadım da 2. şarkı da ses problemi dikkat çekiciydi. Zaten törende genel olarak ses problemi vardı. :D
Nilüfer iyiydi onu ayrı tutuyorum. :)

O kadar kötüydü işte diğerleri. :D Çöp kutusuna takılmadım da 2. şarkı da ses problemi dikkat çekiciydi. Zaten törende genel olarak ses problemi vardı. :D
Nilüfer iyiydi onu ayrı tutuyorum. :)
Tören genel itibariyle beter rezaletti.Doğuş grubunu bi kurtarıcı olarak görüyyordum ama hala geçen senekinden farkı yoktu.Danscılarla dolu efektlerle süslü bi sahne performansları izleyemiyeceğiz anlaşilan:(

- - - Ekleme - - -

Demet Akalın kilo almış.

Hamilelik için hormon tedavisi mi ne görüyordu o yuzdenmiş.Dünden bugune fazla kilo almiş olamaz hem:X Malum dun popstar vardi hiç mi görmedin popstarda?

Tören genel itibariyle beter rezaletti.Doğuş grubunu bi kurtarıcı olarak görüyyordum ama hala geçen senekinden farkı yoktu.Danscılarla dolu efektlerle süslü bi sahne performansları izleyemiyeceğiz anlaşilan:(

- - - Ekleme - - -

Hamilelik için hormon tedavisi mi ne görüyordu o yuzdenmiş.Dünden bugune fazla kilo almiş olamaz hem:X Malum dun popstar vardi hiç mi görmedin popstarda?

Bence de kötüydü bu yıl. :( Geçen yılın en güzel şeyi 5 tane büyük ekran vardı stüdyonun üstünde. Hiç bir şey ekleyemeyeceklerdiyse onları çıkartmamalılardı. :)