Nerden biliyon memem var mı yok mu kaç kere dikizledin beni.sana kim bakar be meme yok bişi yok
Nerden biliyon memem var mı yok mu kaç kere dikizledin beni.sana kim bakar be meme yok bişi yok
o iskeletten bişi çıkmaz çıksa @Çiğdem- atılırdı üstüneNerden biliyon memem var mı yok mu kaç kere dikizledin beni.
Öff iki de bir aynı ismi örnek verip durma benle konuşurken. İskelet gibi değilim maşallah 67 kilo.o iskeletten bişi çıkmaz çıksa @Çiğdem- atılırdı üstüne
gayet iyi bence adım adım artmak en iyisi"Gecenin Hariim Sultan'ı"nın hali ne öyle @xemrexxx
demek ki kemiklerin iriÖff iki de bir aynı ismi örnek verip durma benle konuşurken. İskelet gibi değilim maşallah 67 kilo.
1.77gayet iyi bence adım adım artmak en iyisi
demek ki kemiklerin irigerçi boyun 1.75 falansa zayıf sayılırsın
zayıfsın o zaman
Hız önemlidir hayatta.zayıfsın o zamanne hızlı cvp veriyon böyle adeta ben 2
Aynen bugün sonuçları görünce aklıma Bedel geldi. GK malesef bu senaryoyla çok yükselemez hatta Bedel gibi düşecek.Gecenin Kraliçesi yükselmiş tebrikler fakat umarım "2. Hafta Sendromu" yaşamaz bazı diziler 2. bölümde o gazla yükselip bir sonraki hafta düşüyor mesela @ozgur2113'un Sedefciğinin dizisi, bizim Mayıs Kraliçesi böyle oldu. Ben bu olaya 2. Hafta Sendromu diyorum.
5 reytinge 1.2 milyon gideri var dizinin, yeterli değil zaten. En az 6+ reyting olmalı...
ay pis sus sen .ssAynen bugün sonuçları görünce aklıma Bedel geldi. GK malesef bu senaryoyla çok yükselemez hatta Bedel gibi düşecek.
Senin kraliçe fena Total olmuş.ay pis sus sen .ss
sistem bozuk samanyolu dizileri tarzı diziler ab oluyor.ssSenin kraliçe fena Total olmuş.
banane kimle yarıştaysa yarışta1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:41:54 23:44:34 10.28 23.13
Bir ilk 3 bölüm efsaneydi birde bu birde diğer bölüm efsane olacak
Meryemcikler yine kanal d nin filmiyle yarış halinde hahahah @xemrexxx hahahahaha
banane kimle yarıştaysa yarışta
13 bölümde bitere cevap vemrişim dizi 10 reyting alır falan dememişimgeçen hafta öyle demiyordun tatlım
Buyrun kanıtı https://fav10.net/forum/threads/gecenin-kraliçesi-dizisinin-reytingleri.253858/#post-2610886
ben yazsam ne olurdu13 bölümde bitere cevap vemrişim dizi 10 reyting alır falan dememişimneyse kız @Çiğdem- bu savaşa bak da çatla buzla ateşin şarkısı aman o got tu buzla ateşin savaşı devam ediyor kaldığı yerden @sürgünüm @destere @mrt-06 @ozgur2113 @Harunnn60 @vadikızı @cookies @DarkLeqenD Ekli dosyayı görüntüle 48355
çamlak çömlek fransa karadeniz her yer patlardı reyizben yazsam ne olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?