19 Ocak 2016 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kadın sahneleri azaldıkça bu dizi daha da yükselir diziyi frenleyen kadın sahneleriydi azaldıkça bölümler güzelleşiyor reytingler yükseliyor
abdülheye hastayım ya adam müthiş
amcana ihanet edersen seni vururum hey yavrum hey

ayol zaten gk için maximum beklentim poyraz karayel reytingleri zaten poyrazın üstü reyting alıp ondan kaliteli olan yok kaliteli dizinin maximum çıtası belli
@-potterhead- le @sürgünüm de katılır bana
5 te kalsa bile yeter ama 6 alırsalar gözleri kapalı 2 sezon gider 6 ortalama yakalar bu dizi zaten reyting arttırma potansiyelleri var

5 te kalsa bile yeter ama 6 alırsalar gözleri kapalı 2 sezon gider 6 ortalama yakalar bu dizi zaten reyting arttırma potansiyelleri var
daha dizinin senaryosu yeni belli oluyor meryemin akıl hocası varmış inşallah ünlü biri oynar o rolü

aaa bende pembe dizi tarzı kadın ağırlıklı dizis evmiyorum aksiyon tarzı tercih ediyorum hep zaten ama raci beyin kadın kitleyi diziye sabitlemeside gerekiyordu dizinin reytingleri tam otursun yavaş vayaş tam aksiyona dönüşür ayy zaten deniz seki bölümünden sonra her bölüm üstüne koyarak gidiyoruz son haftalarda kadın sahneleri azaldı ama reytinglere pek yansımıyordu bu hafta sounda yansımış son 4-5 haftadır bir yükseliş var raci beyde vurdulu kırdılı yazar ama reaksiyon gibi erken biterdi ozaman tempoyu yavaş yavaş arttırmak daha mantıklı eşkiyanın gidişatı çok doğru gidiyor nazlı 1.sezon ölür 2.sezonunda bu dizi tam kıvamına gelir diye düşünüyorum 🙂🙂🙂

bir güne 2 kraliçe fazla gelmiş, Meryem anca Yağmur'lu Mayıs Kraliçesi'ne nanik yapmış

O3 Medya, KYG'yi bitirmekle hata yaptı, yerine daha masraflı ve daha az reytingli dizi getirdiler.

bir güne 2 kraliçe fazla gelmiş, Meryem anca Yağmur'lu Mayıs Kraliçesi'ne nanik yapmış

O3 Medya, KYG'yi bitirmekle hata yaptı, yerine daha masraflı ve daha az reytingli dizi getirdiler.
kyg nin ikinci sezon totalde en yüksek gördüğü 5.9 ab de 4.51 boşa atıp durmayalım

https://fav10.net/forum/threads/kaderimin-yazıldığı-gün-dizisinin-reytingleri.235884/

ayrıca gk masrafını çıakrıyordur merak etme daha ilk bölümden aldığı reklam geliriyle 10 reytingli dirilişin aldığı arasında 300 bin fark var sadece
bir de bu bölüm artmış 6-7 alırsa rahat devam eder

Gecenin Kraliçesi yükselmiş tebrikler fakat umarım "2. Hafta Sendromu" yaşamaz bazı diziler 2. bölümde o gazla yükselip bir sonraki hafta düşüyor mesela @ozgur2113'un Sedefciğinin dizisi, bizim Mayıs Kraliçesi böyle oldu. Ben bu olaya 2. Hafta Sendromu diyorum.

5 reytinge 1.2 milyon gideri var dizinin, yeterli değil zaten. En az 6+ reyting olmalı...

o sıradan diziler için dizi düşerse zaten sistem sorunludur

neyse bu sevda kim onu söyle sen bir de şimdi kafedeler tost yiyorlar çok fransız kaldım hızlı özet geç

o sıradan diziler için dizi düşerse zaten sistem sorunludur

neyse bu sevda kim onu söyle sen bir de şimdi kafedeler tost yiyorlar çok fransız kaldım hızlı özet geç
Bu arada sen 1.2 milyon reklam geliri diyordun ama Mesutcuğum o rakamı kanalın verdiği para yazmış yani reklam kazancı o değil.

"Şu anda bölüm başı en yüksek parayı Muhteşem Yüzyıl Kösem (Star TV) isimli dizi kazanıyor. Kanaldan alınan para bölüm başı 1 milyon 500 bin lira... İkinci sırada aynı kanalın bir başka dizisi Gecenin Kraliçesi var. Onun anlaşması da bölüm başı 1 milyon 200 bin TL... "

Konusuna yazarım şimdi.

hayır be mesut panpam yazmış dizinin ilk bölümü 2.5 milyona mal oldu 1.2 milyon reklam geliri getirdi kim kazanıyor diye
ayrıca vadi total d ile 2 milyona anlaşmadı mı nasıl 1.2 milyonun altına mı düştü

Eşkıya çok iyi gidiyor tebrikler bizim evde de heyecanla izleniyor dizi.

Gecenin Kraliçesi total ve abc1'de 5'i geçmiş ama ab'de vasat.
Bu kadar klişeyi kaldıramamış demek ab halkı.

Aşk Yeniden iyi gidiyor hala sezon sonunu görecek gibi. Tabii Survivor'dan kötü etkilenecektir.

Kanal D'nin filmleri günü kurtarmış yine günler de dolduğu için diziler bu kadar ya alır ya da alamaz düşününce film hamlesi mantıklı hamle aslında.

kanal d hayat şarkısını başaltsın da reytingleri düşsün biraz

Yav yanlış yazmıştır Allah aşkına 3 reytingle 1.2 milyon reklam geliri mi olur?

kanal d hayat şarkısını başaltsın da reytingleri düşsün biraz
Neyin tutup neyin tutmayacağı hiç belli olmuyor tns bu daha geçende sen diyordun.
Hem bu günde başlayacağı ne belli Güllerin Savaşı yerine gelirse iş yapabilir belki.

ilk sezon Total 9, AB 7 almışlığı var. Bu dizi o kadar reyting alsın o zaman haklı olursun

Neyin tutup neyin tutmayacağı hiç belli olmuyor tns bu daha geçende sen diyordun.
Hem bu günde başlayacağı ne belli Güllerin Savaşı yerine gelirse iş yapabilir belki.
o gündeiş yapabilir

ilk sezon Total 9, AB 7 almışlığı var. Bu dizi o kadar reyting alsın o zaman haklı olursun
kyg 1 kere dokuzu geçmiş o 9 alırken paramparça-aşk yeniden 13 ü görmüş şimdi en yükseği 10 u göremiyor
bu dizinin reklam geliri iyi birasz daha artırırsa yeterli

o gündeiş yapabilir

kyg 1 kere dokuzu geçmiş o 9 alırken paramparça-aşk yeniden 13 ü görmüş şimdi en yükseği 10 u göremiyor
bu dizinin reklam geliri iyi birasz daha artırırsa yeterli
Aynen Kanal D'nin Salı taktiği iyi filmlerle Gecenin Kraliçesi'nin önü kesilsin.

Yav yanlış yazmıştır Allah aşkına 3 reytingle 1.2 milyon reklam geliri mi olur?
işte fark-ı meryem kıvançlı kuzeyde pt 2 de 1.1 milyon reklam geliri vardı oyncu farkı

neyse türkiye geriye mi gidiyor ne my starda hiçbir program izlenmezken geçip 2.35 milyon reklam geliri elde ediyordu şimdi en iyisi 2 milyona yaklaşamaıyor

Aynen Kanal D'nin Salı taktiği iyi filmlerle Gecenin Kraliçesi'nin önü kesilsin.
bizde sümbül ağa var kesme işlerinden en iyi o anlar kurban gitmeyin arada